Šta je novo?

Mini-ITX u Beogradu? (ASUS Z97I Plus, Thermaltake Core V1)

Pisao sam u GA threadu, u ploče podforumu, izgoreo je 8pin eps konektor i neka elektronika u SS jer je ploča nesposobna da drži stock 8320 na 100% iako piše da ga podržava, gomila linkova na netu ima na temu te revizije i problema u radu, nije bilo gorenje 24p tipično za mining, ali su me uredno iskulirali...

OK onda, verujem da jeste neka glupost, ali naši uvoznici i servisi često znaju da se ponašaju ko da im deci iz usta vadiš kad treba da se poštuje garancija :)

Već dobrih godinu i po nemam mašinu koja može da vuče više od stotinak W u full load i sviđa mi se, nema toplote, nema buke, nema problema :D

Bilo je V1 kucista u Em..u, ja uzeo pre 2 nedelje bez problema.Prilicno sam zadovoljan kucistem, nije preveliko, jeste kockasto ali ima mesta za sve.Skroz dobra fora je mesto u dubini prednje maske koje produzava prostor za grafiku, probao Windforce i staje knap!

Danas kupio Thermaltake Suppressor F1, a ima u ponudi i V1 (700 dinara manje). Nažalost, nema V1 Snow Edition.
F1 izabrah zbog dodatnih filtera sa strane, nešto boljeg rasporeda "prednjih" konektora, a najviše zbog toga što je u klipovima o V1 svaka lampica unutra bila vidljiva kroz prednju masku. Inače mi mrežasta maska ima više smisla za hlađenje i kvalitetnija je od ove plastike na F1 (samo čekam da pukne od slučajnog udarca), ali bi mi svako svetlo iznutra jako smetalo u radu. Inače, F1 je sličnog izgleda i dimenzija kao neki subwoofer. Nadao sam se da će imati i bolje podloge "nogica" (od V1), ali ništa od toga.

Vrh Dno