Šta je novo?

minesweeper rekordi

Mite

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Veoma zarazna igra, igram je svaki dan na posao po nekoliko sati i rekordi su mi 7, 39, 151 ali bez varanja i cheatova... koliko su vasa? ali iskreno

p.s. na intermediate svaku igru zavrsim u proseku za 45-50 s. sto smatram da je odlicno.

ne secam se tachno, ali mislim da mi je pre bio rekord 9 sekundi na najmanjem... one vece table ni ne igram jer se brzo smorim...

Nije lose, nije lose...

7,39,133. Takodje bez chetova.
Zao mi je ne mogu da posaljem screenshot, reinstalirao sam sistem tako da mi je trenutni rekord 147.

Minice...

Bez mucki i prevara: 7 mala, 30 srednja, 100 expert......

||NeX|| je napisao(la):
U mene 3, 30, 90. :D
Daj ba ljudi, neće valjda neko povjerovati ako ne vidi screenshot.
Be serius.
Procitaj drugi thread na ovu temu, pa ce ti biti jasno da se to da srediti jednostavnim editovanjem winmine.ini :D

Beginner: 5
Intermediate: 35
Expert: 108

Ovo sam postigao uz svakodnevno igranje barem 1 sat iz vise puta, poceo sam pre 5 godina. Sve je stvar vezbe! Za 5 godina ocekujem da smanjim expert na barem 70! I mis igra vrlo veliku ulogu kao i pamcenje odredjenih brojevnih kombinacija napamet da bi se sto vise smanjilo vreme potrebno za razmisljanje. Isto tako treba iskljuciti marks, da bi se smanjio broj klikova u slucaju greske. Sve je u tehnici, i ko koristi sifre u minicama nek se ubije!!! Na XP-u se ne moze menjati fajl sa rekordima. Ovo su mi rekordi koji mi pisu sada, a na prosloj instalacji windowsa sam imao 3 sekunde za beginner. Samo vezba, vezba, vezba,......

Najbolja igrica svih vremena!

šta znači "bez cheatova"? :)

Ja sam igrao bez ikakvog editovanja .ini fajla i rekord je između 1 sec (mala). Naravno, pokušavaš dok ne ubodeš kombo otvaranje. :D

mala tri sekunde
ove ostale sam zaboravio.prosek za intermediate mi je bio nekih 50s

Pa jedini nacin je da se ubode kombo otvaranje za malu da bi se dobio 1 sekund. Sta mislite koje su sanse za to u expert???
Moj cale uvek kad me vidi da igram minice kaze da nisam normalan. Do pre neki dan je mislio da su minice preteske, dok mu nisam rekao da sedne da mu pokazem o cemu se radi. Navukao se covek i za sada je uspeo da resi malu i srednju, a sada radi na velikoj. Ni ja nisam mogao da je resim kad sam tek poceo da igram minice. Kada sam prvi put uspeo, rezultat mi je bio oko 600 za expert.

moj cale je imao oko 7sec na beginner.

pozz.

Pre sam imao 5 na Beginner,sada imam 7
Intermediate 70
Expert nisam nikada preshao,jednostavno,nemam ja zhivaca za to :p

nikad nisam voleo ovu igru, upalio je 10 puta u zivotu, (bez varanja) odigrao nekoliko partija, rekord - beginner: 1 sec.

postovao sam ovo ovde pre dve-tri godine...

kimi je napisao(la):
nikad nisam voleo ovu igru, upalio je 10 puta u zivotu, (bez varanja) odigrao nekoliko partija, rekord - beginner: 1 sec.

postovao sam ovo ovde pre dve-tri godine...

E ti ga pretera, i to bas od tih 10 puta da ubodes kombinaciju a ti neiskusan.

Poslednja izmena:
Ja sam Beginner otvorio za 8 sec i mislio da je to apsolutni minimum. Intermediate 39, Expert je problematičan, jer u njemu već moraš imati sreće (ne može se otvoriti samo na veštinu kao Intermediate).

Svima vama koji ste otvorili Beginner za 1 sec ne verujem jer za otvaranje trebaju najmanje 2 klika i pomeranje miša, što teško da može da se odradi za to vreme.

Sada će se naravno naći neko pametan ko će polati screenshot editovan u Photoshopu da me demantuje. :) :)

ja sam malu pre 10ak godina otvorio za 6 sec. secam se vrlo dobro jer je bila opklada u pitanju :) . al setite se samo misheva iz tog perioda... ajoj to je bilo umece :d

Sale je napisao(la):
Ja sam Beginner otvorio za 8 sec i mislio da je to apsolutni minimum. Intermediate 39, Expert je problematičan, jer u njemu već moraš imati sreće (ne može se otvoriti samo na veštinu kao Intermediate).

Svima vama koji ste otvorili Beginner za 1 sec ne verujem jer za otvaranje trebaju najmanje 2 klika i pomeranje miša, što teško da može da se odradi za to vreme.

Sada će se naravno naći neko pametan ko će polati screenshot editovan u Photoshopu da me demantuje. :) :)

Identičan slučaj, i meni je rekord 8 sec. Do skora je bio 9 :D

Nego ni meni nije jasno kako to bude 1 sec?! Nije valjda da se otvore sve bukvalno jednim klikom?! Pa koja je šansa za to?!

Pa to, svima je teško da poveruju da može da se pređe beginner za manje od tipa 5 sekundi, nekom i recimo 70 sekundi za expert zvuči nemoguće.. a opet, neko drugi može stopalom da vozi miša i sve to postigne.. :)

Meni je za malu rekord 4s, za srednju oko 40 a za veliku oko 130, a slazem se da je sve u vezbi i iskustvu tako da me ni ne iznenadjuju vremena postovana iznad.Poz

2, 12, 41

Imam snimke i to iz programa koji je gotovo nemoguce hakovati (Arbiter).

Peti igrac planete, i nije tako lose ,)

Sale je napisao(la):

Moze jer postoje odredjene table na minama koje dolaze u Windowsu koje se otvaraju klikom.

Ne razumem zadnji post ali znam da je moguce i tri puta kliknuti za 1 sekundu i resiti beginner tablu (pod uslovom da su mine grupisane na odredjeni nacin). Jednim klikom se moze resiti tabla pod uslovom da su sva polja bez brojeva povezana! Gledao sam neke filmice na netu i odusevio sam se brzinom kojom to ljudi resavaju i mislim da je to sasvim moguce uz vezbu. poceo sam od 600 i nesto i stigao do 108 za expert samo vezbom i mislim da cu i dalje da napredujem.

NSX je napisao(la):
2, 12, 41

Imam snimke i to iz programa koji je gotovo nemoguce hakovati (Arbiter).

Peti igrac planete, i nije tako lose ,)

nis' normalan :trust: :trust: :d

8 il 9 sec na maloj
ostale sam igrao ali nepamtim rekord

6 sec na maloj a 58 na srednjoj.Veliku nisam ni pokusavao,mnogo
se nerviram :d .
Nego ono za 1 sec mi mnogo cudno zvuci :trust:

Sale je napisao(la):

Like I said, beginner - 1 sekund. Ili bolje da se izrazim, 1 (JEDAN) klik misem.

I naravno da imam printscreen-ove, a i naravno da namerno nisam hteo da ih postavljam jer ce se sigurno naci neko ko ce da tvrdi da je radjeno u photoshop-u (a naso se), a nemam ni zivaca, ni stprljenja, a ni namere da se ubedjujem sa ljudima. Ko ne veruje ovako, nece da veruje ni sa screenshot-ovima.

A, opet, ko sto rekoh, pre 2, 3 godine kad je napravljen rekord, stavljao sam i shotove ovde...

EDIT: inace, da znam ovo da igram, ne znam!!! Bilo sta vise od beginner-a nisam nikad uspeo da resim (a ni imao zivaca da igram do kraja) a beginner (osim ovog usamljenog slucaja) ne secam se da sam resio ispod 20 sec.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno