Procitaj drugi thread na ovu temu, pa ce ti biti jasno da se to da srediti jednostavnim editovanjem winmine.ini||NeX|| je napisao(la):U mene 3, 30, 90.
Daj ba ljudi, neće valjda neko povjerovati ako ne vidi screenshot.
Be serius.
Crni je napisao(la):srediti jednostavnim editovanjem winmine.ini
kimi je napisao(la):nikad nisam voleo ovu igru, upalio je 10 puta u zivotu, (bez varanja) odigrao nekoliko partija, rekord - beginner: 1 sec.
postovao sam ovo ovde pre dve-tri godine...
Sale je napisao(la):Ja sam Beginner otvorio za 8 sec i mislio da je to apsolutni minimum. Intermediate 39, Expert je problematičan, jer u njemu već moraš imati sreće (ne može se otvoriti samo na veštinu kao Intermediate).
Svima vama koji ste otvorili Beginner za 1 sec ne verujem jer za otvaranje trebaju najmanje 2 klika i pomeranje miša, što teško da može da se odradi za to vreme.
Sada će se naravno naći neko pametan ko će polati screenshot editovan u Photoshopu da me demantuje.![]()
![]()
Sale je napisao(la):Ja sam Beginner otvorio za 8 sec i mislio da je to apsolutni minimum. Intermediate 39, Expert je problematičan, jer u njemu već moraš imati sreće (ne može se otvoriti samo na veštinu kao Intermediate).
Svima vama koji ste otvorili Beginner za 1 sec ne verujem jer za otvaranje trebaju najmanje 2 klika i pomeranje miša, što teško da može da se odradi za to vreme.
NSX je napisao(la):2, 12, 41
Imam snimke i to iz programa koji je gotovo nemoguce hakovati (Arbiter).
Peti igrac planete, i nije tako lose ,)
vladabgd je napisao(la):nis' normalan :trust: :trust: :d
Paja je napisao(la):Gde su ti snimci![]()
Sale je napisao(la):Svima vama koji ste otvorili Beginner za 1 sec ne verujem jer za otvaranje trebaju najmanje 2 klika i pomeranje miša, što teško da može da se odradi za to vreme.
Sada će se naravno naći neko pametan ko će polati screenshot editovan u Photoshopu da me demantuje.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari