Šta je novo?

minesweeper rekordi

Zekaleon je napisao(la):
To je to...potrosio si svoju sansu da dobijes 7-icu na lotou :d

Salim se, ali ovo znam: ako bi hteo da nabodes svih 10 mina(da ih oznacih zastavicom) bez otvaranja ostalih polja koja bi ti davala indicije gde su mine sanse bi ti bile 1 naprama 81!*/(71!*10!)=1.79E229, tj. 1 : BrojSa229nula :d
Drugim recima, veca je sansa da se planeta Jupiter potpuno bez razloga materijalizuje ispred vas u vasoj solji kafe :D
BTW gornja formula je formula za kombinacije bez ponavljanja.

Meni se desava da se sve samo popuni na beginner nivou bar 1 od 10 pokusaja.

gx-x je napisao(la):
ja sam zavrsio ispod sekunde, klikno sam, ispala je bomba i kraj. Nikada posle vise nisam ni pokrenuo igricu.

Lazes Milisave masni su ti zubi :D

5
26
74
Mada vise i neigram ove manje.Samo expert.
Minice su mi pored menagera omiljena igra.
I jedine dve koje igram.
Bilo bi gadno da ima jos neka na koje sam toliko navucen ,)

Poslednja izmena:
Pogresio si temu NSX :)

1 sec combo otvaranje, vece nisam ni igrao, smorno vrlo.

Novi rekord na expert, 99 sekundi yeah!

Ako se dobro secam....

pritisni i drzi Ctrl+Alt+Shift, a zatim redom pritiskaj X Y Z Y, pusti sve i pritisni Shift + Backspace. Posmatraj pixel u gornjem levom cosku ekrana i pomeraj misa iznad neotkrivenih polja... Super fora za zezanje...

yooyo

UH.. zez..
Pocni da igras pa onda CTRL+ALT+SHIFT pa dok drzis pritisni X Y Z Z Y pa pusti sve pa pritisni SHIFT + BACKSPACE.

yooyo je napisao(la):
Ako se dobro secam....

pritisni i drzi Ctrl+Alt+Shift, a zatim redom pritiskaj X Y Z Y, pusti sve i pritisni Shift + Backspace. Posmatraj pixel u gornjem levom cosku ekrana i pomeraj misa iznad neotkrivenih polja... Super fora za zezanje...

yooyo

Genijalno.

yooyo je napisao(la):
UH.. zez..
Pocni da igras pa onda CTRL+ALT+SHIFT pa dok drzis pritisni X Y Z Z Y pa pusti sve pa pritisni SHIFT + BACKSPACE.

To je stara fora jos iz win 3.11. Jeste gotivno ali onda od dobrog rezultata nema nista ...

Poslednja izmena:
vidakm je napisao(la):
To je stara fora jos iz win 3.11. Jeste gotivno ali onda od dobrog rezultata nema nista ...

Sto mu pokvari zabavu...

Mnogo moćna igrica za opuštanje....a koji su mi rekordi....nemam pojma nikad nisam obraćao pažnju, nego samo uživam..... :guitar:

...pa to je i cela poenta igre, da se opustiš i igraš.

Pogledajte sliku ,expert rezultat!
Nisam varao majke mi!
Da li možete da pogodite o čemu se radi????
Evo objašnjenja:
Upalim ja minice i igram nekih 5 sekundi kad m je zazvonio telefon. Spustim prozor da bi nastavio posle i javim se na fon. Pričam ja tako sat vremena i kada sam završio, sednem za komp da nastavim partiju. Igram ja tako i za nekih mint i po budem gotov. Kad ono iskoči mi mi prozor da upišem ime. Pogledam rezultat, kad ono 34!!!! Valjda se zabagvalo nešto???
U svakom slučaju, moj rekord je 99 i nadam se da će da bude još manji uskoro!

(ostala 2 rezultata su u redu)

Prilozi

• mine.gif
    mine.gif
    3.9 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Oćeš reći da sam slučajno uključio bullet time dok sam tražio mine??? :d
Ehhh, a ja baš hteo da ga iskoristim za nešto drugo!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno