Šta je novo?

Mikro torent

ckibunenko

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
320
Instalirao sam pre neki dan mikro torent.Ja inace imam 512/128 i dinamicku IP adresu...Problem je u tome sto je download jako mali (prosek je 8 kb/s), a download kida ko lud (skoro maximum... 14kb/s)!U donjem delu na sredini mi stoji zuti trougao sa uzvicnikom unutar njega i pise No incoming connections bla,bla...
Da li neko zna kako optimalno konfigurisati i odrediti port u cilju mnogo vece brzine downloada :wave: (bio bih veoma zadovoljan i sa 30 kb/s)?

Poslednja izmena:
ja imam drugi problem... koristio sam uTorrent dugo vremena za skidanje i sve je bilo super
medjutim, vrisnuo mi windows, i reinstalirao sam ga i sada uopste nece da mi skida torrente... probao sam i novu verziju, ista situacija, torrenti sa privatnih trackera, sigurno rade kako treba... na laptopu koji je povezan na isti ruter, sve radi kako treba, ali kod mene nece, cak i kad je laptop ugasen... sve je lepo podeseno, kao i pre, port forwardovan, firewall iskljucen, ali opet nece da skida, prepoznaje sve seedere, ali nikako da krene download...

E ja sam pre neki dan baš pokušavao da forwardujem port, imam onaj Telekomov ADSL Huawei modem, i kad dođem do onog koraka kad treba da se namesti statička IP adresa tu nema pomoći, jer kad manuelno unesem podatke za IP,DNS i Subnet mask, internet više neće da radi.. A pre toga sam pokupio podatke na onaj način koji su rekli (ipconfig/all) a DNS sam našao na nekom drugom forumu,dakle provereno, međutim neće da mi radi! Šta da činim?

Poslednja izmena:
I zaboravi na uTorrent 1.8.

Skini neki stariji, nikako noviji od 1.7.7

Da ne otvaram novu temu-
MicroTorrent kad radi (dok koristi 20% konekcije tj. download je 768kbps a on koristi oko 150kbps) apsolutno je nemoguc surf.
Toliko sporo- sporije od dial-up.
Ima li nekog resenja ili sta je- tu je?

Da ne otvaram novu temu-
MicroTorrent kad radi (dok koristi 20% konekcije tj. download je 768kbps a on koristi oko 150kbps) apsolutno je nemoguc surf.
Toliko sporo- sporije od dial-up.
Ima li nekog resenja ili sta je- tu je?

Ogranicio si upload?

Znam da su na nekim trackerima trazili da imam stariju verziju. Od tad ni ne menjam vise...

Poslednja izmena:
ja sam dugo koristio 161 verziju ali su onda poceli da traze novije...pa sam morao da menjam i sada sam na 181...radi posao na svim trackerima (bar na ovim mojim)

Meni 1.7.7 radi sjajno (da kucnem u drvo). 1.8 sam probao, ponekad pobrljavi i prijavi da mi port nije prosledjen, kako mu dune...

Nazad
Vrh Dno