Šta je novo?

Mikro mini ili nano???

ipak mozemo se sloziti oko jednog: dok se o ipod-u manje vise sve vec zna,zen je jos uvek nekako nepoznanica.sve je u sferi nagadjanja......

Poslednja izmena:
Broz je napisao(la):
Ja imam i MuVo V200 i Nano i mogu da konstatujem posle mesec dana koriscenja sledece:
-nano je mnogo sexy
-nano ima bolji zvuk
-nano je lepsi, kvalitetnije izrade, ekran fenomenalan
-staje 4x vise pesama

-muvo je prakticniji jer koristi AAA baterije (ponesem 2 i ne mislim)
-koristim ga kao usb i nosim ga kad ocekujem neki transfer podataka
-ne zalim ga kad mi pri 35kmh na biciklu padne na beton:)
-nekad mi se bas slusa radio

sve u svemu bih rekao da je kao mp3 plejer nano superiorniji. pragmaticnost je na strani ovog drugog.

hmmmm za kraj bih rekao da je nano nakon 30 dana sve vise kod supruge a muvo kod mene...iskreno, mnogo me smara baterija i odsustvo jednostavnosti transfera podataka, pesama i sl (da ne govorim kad odem kod nekog i zelim da pokupim 10-20 pesama na primer)....

E vidis ja se upravo zbog istih razloga jos razmisljam(za 30tak dana uzimam) i bice ili nano ili iriver T10...

@martins - ne kapiras poJentu, klinkicama na obilicevom/strahinjica nece zacakliti okice kad vide Philips, znaju one vec za iPatos Nano. Takodje u redovima iskusnih gadzet frikova ostavices sasvim drugacije impresije a tu su naravno i life style dzankiji koji jure samo iPlafon i to je to :d :d

Javite kad saznate cijenu nano uredjaja kod nas.

247 evra bez pdv...

Preskupo je. ;)
U americi 200$ iPod nano 2GB.
Ima li ko iz amerike da posalje :)

Zaboravio sam jos nesto da pitam.
Ako narucim preko sajta, putem kreditne kartice, koliko ce mi jos biti ta carina i ima li poreza?

Znaci ako je $200 koliko ce mene ispasti u SCG?

I da li je moguce ga koristiti kao mass storage?

U stvari isto mu dodje, 265e je kod nas sa PDV-om a iz amerike ako narucujes sa carinom i PDV-om ispadne 250e.

15e razlike i nema bojazni da li ce nasim postenim carinicima prirasti srcu

Poslednja izmena od urednika:
morao sam

Samo da kazem (kad vec podizem ovaj thread) da sam odusevljen sa ipod-om nano! Kakav iriver :d kakav creativ poslusao sam par modela, naleteo na black nano od 2GB platio coveku 199e(Germany) i uzivanje! :,,:

Poslednja izmena:
Welcome to the club. Another Apple user woohoo:)

Thanks.
Very glad to be here!

Nazad
Vrh Dno