- Učlanjen(a)
- 28.06.2005
- Poena
- 730
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Skroz se slazem... Meni je npr za "dev u slobodno vreme" (sto je u poslednje vreme web, a na poslu je dedicated masina) jedno jedino razumno resenje MacOSX based masina (MBA ili MBP).
Medjutim, za "vecernje" potrebe koje si naveo, i Android i iOS i WinRT tableti ti apsolutno zavrsavaju posao. Casual igrica imas na svim platformama (ipak, naravno, u najmanjem obimu na WinRT platformi), sve platforme pustaju filmove, serije, otvaraju dokumente (sa dokumentima je WinRT u prednosti zbog Office-a)... ali na kraju, za te "osnovne potrebe" (da ih tako nazovem, ali su to u sustini potrebe vecine) svaka platforma zavrsava posao, cak bih rekao poprilicno podjednako, bez krucijalnih. Da sam u situaciji da za te potrebe kupujem tablet, mozda bih uzeo Surface iz ciste radoznalosti (jer sam ostale platforme izgustirao).... a mozda i ne bih
![]()
Da li postoje alternativni video playeri osim onog sto ide uz sistem i koji moze da povuce video sa titlom iz windows shared foldera, sve to preko wifi?
Office me ne zanima. Nisam u zivotu otvorio office dokument na tabletu ili telefonu. Cak se i trudim da sto redje koristim office i u normalnom radu za racunarom. Nemam MS Office, ali imam Libre Office koji koristim 1-2x mesecno. Na kraju, UI je toliko ruzan da ...