Kol'ko šuške imaš, kad ti i Tesla dužan 77 ?!?!?
Videh ga danas uživo... želiiiiim! :d Koliko god da mi je pun ***** MSFT gluposti, sutra bih zamenio 640ku za ovaj.
Sent from my Lumia 640 LTE via mTalk
Bio mi neki lik jutros u radnji gde radim pa sam skontao tel. i odmah je bilo DAJMIDAJMIDAJMIDAJMIIIII!!!Gde si imao prilike da vidis ja sam isao do Telenora ali kazu jos im nije stigao? Btw zar ti nisi imao Lumiu 550![]()
Bio mi neki lik jutros u radnji gde radim pa sam skontao tel. i odmah je bilo DAJMIDAJMIDAJMIDAJMIIIII!!!![]()
Mislim da je ovo jedna od najlepših Lumija, a nisam smeo da stavim moj tel. pored da uporedim displej... Nije prepucan bojom kao Samsung displej, ali 640 ne može ni da mu primiriše. :d
Možda mogu biti jače boje, ako se promeni u podešavanju, ali vidim da lik još drži onaj fabrički početni ekran pa mi je sve bilo jasno...
Moji su bili 520, 630 i od novembra imam 640. Matori ima 550, a sad ga je uzeo i ženčetov burazer.
Sent from my Lumia 640 LTE via mTalk
Pa tako će najvrv i biti jer čisto sumnjam da ću pre NG moći bilo šta da uzimam. :dCekaj najbolje da malo padne cena na oko 150e. Onda prodas L640 i uzmes L650![]()
Ima nešto bolju kameru, bar kako sam video po rivjuovima, bolji displej, dosta je lepša i čipset je tu negde, možda malko jači od sd400... Da. Max 150€ bi bio limit.Ja sam 640 uzeo za 100e u novembru i to je bila ok cena. Jedna lajsna na 650 ne vredi 100e. Sem te lajsne lumia 650 nije nesto bolji uređaj od 640. Već 130-150 je prihvatljivija cena. U paketu kod operatera cena je jeziva.
Max 150€ bi bio limit.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari