Boris Lozac
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2004
- Poena
- 1,505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
- Matična ploča
- ASUS Prime B-450 Plus
- RAM
- 32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
- GPU
- GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
- PSU
- 520W Seasonic MII Evo Bronze
- Kućište
- NZXT H500
- Monitor
- Gigabyte GS27F
- Miš & tastatura
- ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
- Ostale periferije
- Driving Force GT
- Mobilni telefon
- Pixel 6
Druze,svrha mog prvobitnog pitanja je kako radi windows platforma,ima li bagova,moze li da radi na osnovnim aplikacijama,neki minimum..Odjednom ste skocili pri pomenu da imam u planu uzeti Lumiju,kao da sam vas ubo u oko..Iskustva sa koriscenjem su podeljena,kao i pre nekoliko godina kad su Lumije bile aktuelne.Nekom se dopao windows nekom ne,i tad su kao i sad bili likovi koji su ostrasceno pljuvali po toj platformi jer kao siromasan market..Ja sam u to vreme koristio 640xl i bio prezadovoljan..Sad me je zanimalo kako radi windows,i ok,dobio sam odgovor koji sam zeleo..Ta nokia 3310 je 7000din,tako da si citao video bi da je budzet 30e.Opusti se,nemoj upadati u diskusiju samo da bi nesto napisao i skupljao broj napisanih poruka ispod avatara..[emoji6]
Sent...
Napisao ti je iz najbolje namere, kao i ja, i ja sam koristio dva Windows telefona, bila mi je super platforma jer je bila drugacija, ali surova realnost je da je tesko djubre.. Uzeo si telefon sa 8.1 koji je jos mrtviji od Win 10, sa 512 rama.. nemoj posle da kukas ako uopste ne radi Viber ili se pali 20 sek
Poslednja izmena: