Pogledaj!
[YOUTUBE]JY9UP4mH87U[/YOUTUBE]
.
Neam pametnija posla, to sam imao volje kad sam jos bio nahajpovan na WM i imao neku nadu, sad stvarno nema potrebe da video dokazima nekog nesto ubedjujem, samo dajem iskrene savete..
Izvini, ovaj post mi je baš zapao za oko, jer ima još članova koji nemaju pametnija posla, a čak nemaju trenutno ni pomenuti telefon na poslednjoj verziji WM10 i onda daju sebi za pravo da daju iskrene savete !
@greatgonzo
Slažem se sa tobom, za 50-70€ u oglasima, ovaj aparat je bestbuy. ALL AROUND.
Mene je inače kupio i tim što zbog specifičnosti posla kojim se bavim često bude izložen raznim nesvakidašnjim agensima ( masti, lepkovi, hemija....) i ništa mu ne fali. Lako se obriše i idemo dalje
Ja stvarno ne vidim neke mane u radu sem problema sa učitavanjem FB i mesendzera, koji umeju da potraju.
Čak i moja klinka od 8 godina više voli tablet na windowsu da koristi nego na androidu, a na 640 sama skida igre i app sa prodavnice, instalira, deinstalira a priča se da je konfuzno, koristi viber da "se gleda sa drugarima"itd.
I pored njenog maltretiranja i mog, nikakav restart, zabadanje, ne pamtim ni kad sam ga ugasio poslednji put.
Ispao mi jednom na pločice, oštetila se pozadina. Stavio novu i telefon kao nov. To mu je i bio možda i jedini put da sam mu skinuo bateriju u poslednjih godinu dana.
Lenovo K6 je 280evra u win-win... Daleko od 160 evra
Sent from mTalk Lumia 640XL
U Telenoru su Lumiama bile napumpane cene,preterali su bas...evo i sad,na kp su nove l650 od 110 evra a lenovo k6 je 210,uvek pogledam tu odnose cena,mislim da su najrealnije.Da, kako da ne !!!
U Vip-u uz ugovor na nova 2 tarifi L650 (dok ih nisu povukli iz prodaje) je bio 16.500 RSD, a ja uzeh klincu Lenovo K6 za 10.800 sa sve onom narukvicom koja jelte radi.
Koliko god bio pristrasan ka v10m moram priznati da mi je Lenovo K6 daleko bolji telefon.
Tako da sto se mene tice ti i dalje veruj u cene iz "Halo, Bing i Bina"...
Da, kako da ne !!!
U Vip-u uz ugovor na nova 2 tarifi L650 (dok ih nisu povukli iz prodaje) je bio 16.500 RSD, a ja uzeh klincu Lenovo K6 za 10.800 sa sve onom narukvicom koja jelte radi.
Koliko god bio pristrasan ka v10m moram priznati da mi je Lenovo K6 daleko bolji telefon.
Tako da sto se mene tice ti i dalje veruj u cene iz "Halo, Bing i Bina"...
U Telenoru su Lumiama bile napumpane cene,preterali su bas...evo i sad,na kp su nove l650 od 110 evra a lenovo k6 je 210,uvek pogledam tu odnose cena,mislim da su najrealnije.
u svakom slucaju je najjeftiniji nov lenovo k6 (skoro) duplo skuplji od najjeftinije nove Lumie 650,onda i ne cudi sto kazes da je lenovo bolji,nisu u istom cenovnom rangu,za jedan lenovo mogu da se kupe 2 lumie .Pa na tim istim oglasima ima i za 155...
u svakom slucaju je najjeftiniji nov lenovo k6 (skoro) duplo skuplji od najjeftinije nove Lumie 650,onda i ne cudi sto kazes da je lenovo bolji,nisu u istom cenovnom rangu,za jedan lenovo mogu da se kupe 2 lumie .
Cekaj bre sad smo poceli da mesamo babe i zabe...
Situacija je sledeca moju L640 DS sam u Julu 2015-te platio 20570 RSD, sada ta ista Lumia u istoj radnji kosta 18100...
Klincu sam pre nedelju dana u VIP-u kupio Lenovo K6 uz nova 2 paket i platio je karticom 10800 RSD i dobio narukvicu G02 (cca 4000 RSD) gratis...
Sa uvecanom pretplatom telefon ce izaci 10800 + (24*270) = 17200...
Ja moju Lumiju 640 XL DS nikad nisam kudio ALI moram da priznam da je vreme pregazilo, ekran HD (Lenovo K6 FHD), 1GB RAM-a (Lenovo K6 2GB), 8GB skladiste (Lenovo k6 16GB), 3G (Lenovo K6 4G), odlicna baterija.... i uz sve to L640 XL DS jednu crvenu skuplja...
E sad ako bas ces da objasnjavas neobjasnjivo samo cepaj... meni ne smeta...
P.S. (dopuna) u pomenutoj radnji L650 kosta 15600 dinara ili ti jednu crvenu manje nego ovaj Lenovo K6, pri cemu je moje misljenje da je L640 XL bolji telefon od L650.
Ti mesas,poredis neuporedivo,cene uz kojekakve pakete,od ove,od prosle god...pusti pakete,vip,win win i slicne,gde drze istu cenu prastarim telefonima.Stanje je sledece:Lumia 640xl ds nova-120 evra,Lumia 650 nova 110 evra,Lenovo k6 nov-210 evra.Po ceni je lako zakljuciti sta je tu bolje.Cekaj bre sad smo poceli da mesamo babe i zabe...
@mbcom
Nazalost iz prilozene molbe se vidi da tu ni cika Laza ne moze da pomogne...
@Enemoon
Pricaj ti sta ti volja... na oglasima L640 XL DS 120E (14880 RSD) a ja u Bip-u Lenovo K6 platio 10800 RSD (87E), da ne zaboravimo + fitnes narukvicu G02 koja je dosla gratis uz telefon...
Cenu mobilnih paketa ne treba brkati sa telefonom zato sto se ona sve jedno placa kupio ne kupio telefon preko operatera...
Ako cemo tako i ja sam u Telenoru platio l650 1 dinar,za te pare nigde ne moze da se kupi
samo sto je paket 3500 din ,24 meseca![]()
Naravno da sam uzeo ,za samo 5000 Huawei p9 lite...zamisli jeftinoceSjajan je to telefon moze da posluzi kao tacna za kafu ili umesto dascice za seckanje belog luka, eventualno kao pritiskac za papir...
Ipak si mogao da uzmes i neki ozbilniji telefon za taj JEDAN dinar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari