Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Na 640xl startuje kao na androidu, ista brzina...

Najveci protivnici Lumia telefona su oni koji ih ne koriste ili pored jeftine Lumie imaju robota od 500+ evra, pa u poredjenju sa tim HW im Lumia dodje krs...

Viber i WA na W10 odlicno rade, W8.1 sam malo koristio...

Sent from mTalk

Skype i 45sek?
Imaš par mojih snimaka, pokretanje aplikacija, 5sek nakon paljenja telefona, lumia 550, 650 i 950.
Ni jednoj od njih ne treba 45sek, već 6sek prvo paljenje, upaljena aplikacija momentalno ulazi u istu!
Treba li ponovo video?

Imam u planu da kupim Lumiu 640xl,ne znam jel to dobra investicija s obzirom da nikad do sad nisam imao telefon sa Windowsom.
To je bio moj prwi win telefon posle samsung note-a ,sta da kazem nego da sam se odusevio koliko mi taj Os lezi.nemam nikakvih zamerki na njegov rad,jednostavnost koriscenja i sve ostalo.Naravno da ga nisam koristio samo za sms i pozive(kako ovde neki zlurado komentarisu) vec sve aplikacije koje sam i na androidu imao ,koristio sam i na l640xl.Posto sam bio prezadovoljan tim telefonom i OS-om ,kupio sam kasnije l950xl i nadam se da vise nikad necu morati da se vracam na android.Ne da je dosadan,nego mi sad u odnosu na win10 izgleda jadno.
L640 je za onoliko koliko kosta izuzetno dobra investicija.

Poslednja izmena:
Hoce li neko da kupi 640xl....na prodaju je,jako lepo ocuvan,star oko godinu dana...bele boje,zastitno stako i futrola od prvog dana koriscenja....cena 120e

@jocic

+950... Verovatno ;)

Ne znam samo kada ce prestati to sirenje deziformacija... Evo snimak, pa prosudite samo, prvo paljenje i posle ulazak u aplikaciju, stavio sam "bek" na pocetku da se vidi da nista nije upaljeno u pozadini...
Snimljeno HTC desire Z.
[YOUTUBE]KwlriGb1q7U[/YOUTUBE]

Kinezi....:):d
Pa za koliko da ga prodam...za 50e...a platio ga pre godinu dana 30000...tako nesto ne znam tacno,iskreno...

Kinezi....:):d
Pa za koliko da ga prodam...za 50e...a platio ga pre godinu dana 30000...tako nesto ne znam tacno,iskreno...
Mozes i po toj ceni ali nekom ko ne prati oglase,sve zavisi koliko si dobar trgovac ;)
A izgleda da si svoj isto preplatio,u novembru 2015 sam nov kupio za 195 evra.

Poslednja izmena:
Pa ti nemoj da pratis oglase pa da ti prodam...:D ili mi nadji nekog ko ne prati oglase...ehehhee

Pa ti nemoj da pratis oglase pa da ti prodam...:D ili mi nadji nekog ko ne prati oglase...ehehhee
pa to moras neku ovcicu u svom okruzenju da pronadjes,dao bog ima ih koliko hoces,ionako im uvaljuju samsunge po radnjama za lepe pare pa pokusaj i ti lumiu...u svakom slucaju ce imati manje muke nego sa samsungom ;)

Pa, ono, bez bagova svakako nije, valjda Skype i Viber rade kako treba (burazeru i kolegi nikako ovaj drugi, kasne im poruke i notifikacije), ali ako mozes da nadjes bas jeftino uzmi i probaj, pa uvali posle nekom botu.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Kako možeš nekome da daješ "svoje" mišljenje sa "valjda Skype i Viber rade kako treba " !?
Pa valjda imaš 640 ? Ako nemaš, zašto komentarišeš?
Ja u kući imam brdo androida, iOS i WM, i komentarišem WM jer ga konstantno koristim, a za ostale sisteme prepuštam komentarisanje onima koji ih non-stop koriste.

Evo još jednom , od nekog ko koristi taj WM 10 na 640, VIBER I SKYPE rade bez problema, najnormalnije !

Sent from mTalk

Android mi je malo dosadio pa ovih dana sve vise razmisljam o Windows telefonu.
Malo mi je konfuzan ali treba navikne par dana.
Nego citam da se ljudi zale na Win10...jel izasla konacna puna verzija bez bagova,jel to radi sad kako treba ? :D
Telefon koristim samo za razgovor,poruke,Viber i Skajp.

Prelistaj poslednje stranice u temi Windows Phone 10.

Sent from mTalk

Kako možeš nekome da daješ "svoje" mišljenje sa "valjda Skype i Viber rade kako treba " !?
Pa valjda imaš 640 ? Ako nemaš, zašto komentarišeš?
Ja u kući imam brdo androida, iOS i WM, i komentarišem WM jer ga konstantno koristim, a za ostale sisteme prepuštam komentarisanje onima koji ih non-stop koriste.

Evo još jednom , od nekog ko koristi taj WM 10 na 640, VIBER I SKYPE rade bez problema, najnormalnije !

Sent from mTalk
Ne treba mi, znam kako radi kod burazera, uvek kasni na veceru. Kolega nikad ne svrati na kafu ako mu pustis viber poruku. SMS, hvala Satany, radi. Oboje imaju 535, mozda je do hardvera?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Viber - Ok
whatsapp - OK
Skyp - OK
.... L735 w10 - verzija ... 693

Ja sam na lumia 730 obrisao Viber pre recimo tri nedelje. Svaku treću poruku nisam dobijao, a inače sam sa Viberom imao najviše problema. Tako da mi je dosadilo i rekoh zbogom.
WA je za pohvalu i odlično mi radi sigurno i više od 1,5g.

Samo sto se Skype dize jedno 45 sekundi, barem na 550, 640 je skoro pa isti telefon.

Pazi kad me nije mrzelo da proverim...
Skype spreman za 6 slovima SEST sekundi sa sve prethodnim porukama...

Biber spreman za 3 slovima TRI sekunde sa sve Skype u pozadini...
Pri cemu sam misljenja da Biber bolje radi na w10m nego na roboticu...
Na plocici se vidi da imas poruku, propusten poziv i sl. te od koga...

I da L550 nije ni prineti L640...
L650 jos i moze da prodje ali L550 ni da primirise...

Poslednja izmena:
Vrati se malo natrag, ja sam mu i video snimio, i to baš na L550. Pogledaj!

Tako, kada se pogleda snimak, vidi se da najslabiji model lumia 550, otvara skype za 4,5 sekundi, možda je čovek mislio na 4,5 sekundi, a greškom zaboravio zarez, pa ispade 45 sekundi?!

https://m.youtube.com/watch?v=KwlriGb1q7U

lol ok, video ne moze da docara koriscenje telefona od par dana uzastopno. To sto ce se sledeci put upaliti za 15 sek (nisam mislio zaista 45) neces uhvatiti na video klipu.. Kako god, sve je sjajno i sve leti, slobodno pazarite, moje koriscenje od 3 godine Win telefona nije merodavno..

Da, da... Hajde ovako, napravi dvoje uslove, kako i šta da uradim sa telefonom i onda da vidimo tih 15 sekundi kasnije...
Vrlo rado ću snimiti prema tvom upustvu. Da napomenem, ovo će biti 7 video demant, tvoj je 6-i, ne vidim što ne bi napravili još jedan demo. Samo mi reci na kom modelu, trenutno imam L550, 650 i 950.

Ma sve je cool, ne moras nista da dokazujes niti ja tebi, ocigledno pretpostavljate da ja lazem iz nekog razloga, nemam nikakvu korist od toga, jednostavno low-end Win telefoni su mucenje za koriscenje za vecinu stvari, kad nemaju bagova onda su podnosljivi ali situacija sa bagovima se nikako nije rascistila.. Ranije sam ih preporucivao kao dobro resenje za male pare, ali stvarno to vise ne mogu da kazem..

Nazad
Vrh Dno