Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Koliko sam ja skontao instagram (nije beta) ima SAMO za windows 10, kada budem na kompu saljem link

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Pitanje je koji. 242 testiraju insajderi, 306 je bio najavljen a sad MS interno testira 316. Ko zna šta će da dodje do nas. I posle pričaju sa je MS digao ruke od mobilne platforme. ☺
Inače, 218 mi odlično radi na L640. Nemam nikakvih primedbi za sada na stabilnost. Sistem nijednom nije zabagovao, sistemske aplikacije ne pucaju. Ostale aplikacije takođe rade stabilno osim novog Vibera koji mi je pukao par puta. Ali dobro, ipak je prva beta verzija.

Ja imam 14332, izašao u isto vreme sa istim brojem kao i za desktop.

Ti imaš Redstone insajder verziju. One izlaze nezavisno od TH2 verzije.

Sent from mTalk

Sve različita iskustva. Meni nikada nije pukao Facebook, ni stabilna ni beta verzija i to ne samo na ovoj verziji već na bilo kojoj W10M ili WP 8.1 verziji. Probaj beta verziju.
Kako ti radi mTalk? Meni povremeno puca. Nije mi pucao na 107 i ranijim verzijama.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Sve različita iskustva. Meni nikada nije pukao Facebook, ni stabilna ni beta verzija i to ne samo na ovoj verziji već na bilo kojoj W10M ili WP 8.1 verziji. Probaj beta verziju.
Kako ti radi mTalk? Meni povremeno puca. Nije mi pucao na 107 i ranijim verzijama.

Sent from mTalk

I mtalk ponekad puca al face je posebna prica ,kad jednom pukne onda moram da restartujem tel inace nece proraditi normalno .

Sent from mTalk

I meni puca fb povremeno, najcesce dok dizem fotke. Nije strasno ali eto ...

Imam lumiu 640 lte kupljenu u telenoru i kao da sam ovde na forumu procitao da su otkljucane za sve mreze. Danas ubacio mts karticu i nece da je prepozna... Jel to tacno za sim free ili su ipak zakljucani?

Imam lumiu 640 lte kupljenu u telenoru i kao da sam ovde na forumu procitao da su otkljucane za sve mreze. Danas ubacio mts karticu i nece da je prepozna... Jel to tacno za sim free ili su ipak zakljucani?

Ako ta nova mt:s kartica radi u nekom drugom telefonu koji je sigurno SIM free, onda znaci upravo to sto si pitao...

Iskopao neku staru nokiu i na njoj radi kartica. Pu, di bas meni zapala zakljucana...

Poslednja izmena:
Pise da su ti apdejti samo za telefone koji su dosli sa vec instaliranim win 10.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedina razlika za koju znam je ona koja mi je i najbitnija: telefoni koji su dosli sa 10-kom imaju snimanje poziva.

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Jedina razlika za koju znam je ona koja mi je i najbitnija: telefoni koji su dosli sa 10-kom imaju snimanje poziva.

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Da, i po meni je ovo bitna razlika. Vecini je to skroz nebitna opcija doduse, ali ipak bi bilo dobro da i mi sto smo sa 8.1 presli na 10 imali ovu funkcijiju.

^ A ko bi onda kupovao nove telefone? :d
***, ubacili su snimanje ppziva koje je bitno manjem delu korisnika, a izbacili ono što je većini bitno - DTTW.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

Pa, uvek možeš da "lajkuješ", šta ti treba na uređaju.

Što znači, trebaju im lajkovi, a ne korisnici.

To je tacno sto kazes, pshnd... Dobijamo w10m, ali ne bas sve.

Sto se "lajkova tice" - da, naravno, treba "lajkovati" u Feedbacku, a ko je pratio sta oni rade u poslednjih nekoliko meseci vidi da se to uzima u obzir kolko tolko.

Gde ima u Nišu da se kupi plavi/narandžasti BAck Cover za običnu Lumiu 640?

Nazad
Vrh Dno