MaliAbner
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2007
- Poena
- 345
Moja oprema
- Laptop
- ThinkPAD 15E
- Tablet
- MediaPAD 5
- Pristup internetu
- Optički internet
Kod mene se to isto dešava ali imam Lumiu 950...ako si na telekomu probaj da promeniš profil. Naima kod mene ima dva profila jedan se zove MTS (gprsinterent) a jedan Telekom Srbija (gprswap). Na MTS profilu veza ludi i ne hvata 4G (tj dikonektuje se telefon kao lud) uopšte (i isto mi je pomoglo samo da fiksiram mrežu na 3g) a na profilu Telekom Srbija hvata 4 g bez problema i sve radi ok.
Tako da kod mene 4g radi upravo suprotno od ovoga što pričaju na formumu i u poslovnicama dakle MTS profil mi sa 4g ne radi, a Telekom Srbija mi radi (ima L ikona na telefonu).
Jedino što mi je brzina malo loša nisam prebacio 15 mb/s. Isto tako prvih 15ak dana kada sam aktivirao paket profil Telekom Srbija mi uopšte nije radio za data transfer.
I da kada prebacis na drugi profil imaš dugmece update profil ili tako nešto pa stisni i to...
Nadam se da ti ovo može pomoći.
Ovo samo govori o 4G mrezi u Srbiji...
Ne samo da je pokrivenost 4G signalom losa nego je i sama 4G mreza raspad...
Onako uzgred ja ne razumem ljude koji se greju na 4G kad kod nas ni pokrivenost 3G mreze nije kakva bi trebalo da bude...
Jdino ako im je bitno da pise 4G i/ili L u gornjem delu ekrana...
Jasno mi je da aparati to omogucavaju no uvek je tu jedno veliko ALI nije uvek samo do aparata...