Mnogi!Znam jednog koji je skoro kupio iphone,to mu je prvi smartfon u zivotu,na nekom paketu je od 5000 mesecno a telefon ne iznosi iz kuce jer se plasi da mu ne "nabije racun" kako on kaze...a znam i druge koji stalno iskljucuju cim negde krenu ,plase se isto velikog racuna.Neobavestenih ima mnogo oko nas.Ko jos danas gasi data connection ?
Oni koji nemaju velike pakete sa dosta neta? I ja sad ne gasim kad imam 1400 + 1400 MB, još 20GB za noćni surf i blokadu neta po potrošenim MB, a sve to imam jer sam izgrbavio 65% popusta od Vipa i što sam potpisao ugovor za mlađe od 30. Čim mi sve to istekne ne gine mi vraćanje na manji paket (Nova 2 = 600MB) i da vidiš kako ću opet da palim net samo po potrebi.Ko jos danas gasi data connection ?
Highest connection speed da postavim na 4G, ali me buni Cellular connection profile gde imam ponuđene dve stavke MTS i Telekom Srbija pa ne znam koji da postavim kao primarni???
Ok.
Namešteno je tako.
Međutim, dolazi do stalne rekonekcije mreže (na ~svakih 5s) ako ostavim da je Highest Connection Speed=4G. Kada promenim na 3G nema rekonekcije (ikonica mreže je uvek ista dok se prilikom rekonekcije menja. Čas je ima a čas je prekrižena...)
Neki savet?!?
Videću, obzirom da mi je 4G danas, po želji, uključen i da ga, nakon uključenja, nisam imao u samome centru grada gde su antene "na dohvat ruke" i opet je cepala rekonekcija...
Plašim se da w10m nešto ne zeza ili je Telekom u pitanju, a možda i fon.
Sent from mTalk @ L640 LTE
Bice da je win 10 u pitanju...sada ni HERE DRIVE ne radi na win 10...ja poslednjim abdejtom nisam ima ni internet....i lepo se vratih na stari dobri win 8.1 dok se ovo malo ne poboljsa....![]()
Posle dužeg vremena juče napravim jedan video snimak, uđem da pogledam snimak, kad ono postoji mogućnost da se "izvuku" slike iz video snimka.
Ovo nije bilo pre...
Mala digresija (znam da nije za ovde, aliii):
- jutros vratih fon na win8.1 upd2 i apsolutno sve isto se dešava sa 4G konekcijom. Mreža se resetuje na svakih 6-7s i jedino kada fiksiram 2G-3G sve radi perfektno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari