A touch? Equilizer? Rate us? Sve to ja nisam imao u exstras i instalirao sam ga sa store. Šta su zakomplikovali sa Glance onda?
Ja ga i dalje nemam pod extras i nervira me što mi sija 15 minuta...
Sent from mTalk
Pisao sam već, ali mogu opet.Auu, bre covece, pa sta ti radis tom telefonu kad ti je sve drugacije u odnosu na ostale...
Sve to sto si naveo da ti ne radi kod mene je recimo stiglo sa nadogradnjom integrisano u OS i radi kako je predvidjeno...
Mozes li da nam kazes da li si nadogradio sistem preko "savetnika" ili si na onim test verzijama OS-a?
A touch? Equilizer? Rate us? Sve to ja nisam imao u exstras i instalirao sam ga sa store. Šta su zakomplikovali sa Glance onda?
Ja ga i dalje nemam pod extras i nervira me što mi sija 15 minuta...
Sent from mTalk
Pisao sam već, ali mogu opet.
Bio sam na insajderu gde sam sve te stavke imao, ali sam imao problema sa previše resuminga, resetovanja i pucanja app iako sam radio HR posle svakog apdejta.
Odlučio sam da se ipak prebacim na public build i vrnuo se na 8.1, pa Advisorom na .107 gde sam već video da je bolja situacija jer sam imao tastaturu odmah!Onda na .164 pa HR i polako vratio app koje koristim. Sad mi je sistem dosta brži i stabilniji (ređe se resetuje i zakucava :d ), ali eto, nešto uvek mora da zeza.
Sent from my Lumia 640 LTE via mTalk
@MaliAbner
Da, Glance postoji na androidu
Postoji još od symbiana, ne misliš valjda da je to M$ ruku delo? Imaš app na androidu da instaliraš i biraš obaveštenja na displeju, a možeš da ne trošiš bateriju sa tim i pogledaš u lampicu koju nema lumia. na androidu možeš kako hoćeš i šta hoćeš, sa M$ si ograničen ko krica u saksiji.I da postavim pitanje da li Glance postoji na androidu ili iOS-u?
Postoji još od symbiana, ne misliš valjda da je to M$ ruku delo? Imaš app na androidu da instaliraš i biraš obaveštenja na displeju, a možeš da ne trošiš bateriju sa tim i pogledaš u lampicu koju nema lumia. na androidu možeš kako hoćeš i šta hoćeš, sa M$ si ograničen ko krica u saksiji.
Sad pišeš o WP8 ili o Win10?
Ne pamtim kad me je neki telefon ovako nervirao. Danas vise nece da se upali ekran kad tapnem po njemu a hoce da se ugasi kad je upaljen. Kad pozovem nekoga odma se ugasi ekran i kad hocu da prekinem vezu moram da pritisnem dugme za paljenje dva puta da bi se otkljucao.
Obriši malo proximity senzor.Ne pamtim kad me je neki telefon ovako nervirao. Danas vise nece da se upali ekran kad tapnem po njemu a hoce da se ugasi kad je upaljen. Kad pozovem nekoga odma se ugasi ekran i kad hocu da prekinem vezu moram da pritisnem dugme za paljenje dva puta da bi se otkljucao.
Ako si stavljala staklo ili neku foliju skini. Meni je to pravilo isti problem.Ne pamtim kad me je neki telefon ovako nervirao. Danas vise nece da se upali ekran kad tapnem po njemu a hoce da se ugasi kad je upaljen. Kad pozovem nekoga odma se ugasi ekran i kad hocu da prekinem vezu moram da pritisnem dugme za paljenje dva puta da bi se otkljucao.
Procitao sam negde da je jedan lik na L640 XL namestio mu poruke sa whats app, vibera i skajpa stizu u sms inbox. Znam da je na w10 skajp povezan sa porukama ali ne znam kako je moguce to sa whats app i viberom. Jel zna neko ?
![]()
Samo sumnjam da ćemo mi sa ovim 640 (XL) ikada moći da teramo 10-tku kao što teramo 8.1.
Pa nikada, nikada...bolje i nikada nego sa ovim nestabilnim windowsom i silnim bagovanjem...e da,i usporenim sistemom...
Ja sam svoju 640 menjala za LG g2. I sad ne mogu da verujem da mi sve radi kako treba. Dovidjenja Windows ekipo. Živeo Android.... Hehehe.
![]()
Samo sumnjam da ćemo mi sa ovim 640 (XL) ikada moći da teramo 10-tku kao što teramo 8.1.
nemas ti izgleda veze niti si imala win phone...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari