Je l' mogu neke nocne slike sa Lumie 640 ?![]()
Je l' mogu neke nocne slike sa Lumie 640 ?![]()
A videla sam po nekim sajtovima neke primerke koji su losi, al bih htela ako neko ima da postavi neku dobru sliku, negde gde je izvucen maksimum, ako je moguce.Jer evo na primer, na ovom sajtu http://fortheloveoftech.com/photo-a...-archives/microsoft-lumia-640-photo-archives/ , ja ne mogu da verujem da je ovoliko losa slika nocu i to uz blic.
Ne treba ti ni futrola, ni zastita za staklo. Meni danas ispade iz ruku XL sa metar visine na parket. Nije mu nista.![]()
@Micro
Ova prva ok, pitaj ga za iso, ss i ostalo da uporedimo.
Ova druga, sa flickera nije nocnaISO 64, SS 1/1000... Ima ovde svetla koliko hoces. To je otprilike i maksimum kvaliteta koji mozes da ocekujes od tog telefona.
Ovo što je Boris postavio je ok, ali vec na ISO 400 se vidi da pegla sum kao lud i da se gube detalji.
Mnogo je to mali senzor da bi bile dobre fotke, nema detalja uopšte čak i na ovoj sa reke, ok su fotke za fb i ekran telefona, možda bi mogao neki manji print.
Opet, kamera je jedno 5x bolja nego na mom starom alcatel idolu.
Ne verujem da je bolja na 550, isti su senzori, možda samo manje agresivno pegla šum, i pošto je manje mpx deluje za nijansu bolje. Probaj sliku sa l640 da smanjis sa 8 na 5mpx, videces da dobija malo na ostrini.
U svakom slucaju, mislim da su ok kamere za tu klasu telefona.
735 ima OLED ekran, u odnosu na IPS kod 640, malo je manji, takodje kamerica ima manje mpx, ali je sira, ima vecu blendu i veci senzor i to je to...ako ti treba bolja kamerica, 735 je bolji izbor, ako ti treba 5 inca, 640 je bolji izbor.![]()
Ja imam problem sa zvučnikom. Mislim da je od pada, jer mi je nešto ispao i to dok sam mu vadio bateriju pa je bio bez onog zadnjeg poklopca. Tresnuo je negde u blizini zvučnika i od tad imam probem, ali samo sa armom. Krene da krči u visokim i jakim tonovima, ali sam primetio da se to desava samo kada je okrenut licem ka dole (tako ga okrećem jer mu se desi da nalegne na onaj otvor za zvučnik i ne čujem ga nista). A recimo kad je okrenut normalno nisam primetio da krči. Takodje sam ga testirao sa nekom muziko odvaljenom do kraja, ne krči. Isto sam puštao i sve one melodije za zvono tako je na najjače opet ne krči. Znaci jedino kad sam primetio da krči, jeste kad navijem alarm i ostavim ga s sto okrenutog naopako i onda kad mu dodje vreme za zvonjavu krene da krči. Ne znam sta da radim. Da bar krči stalno znao bih, u neki servis pa popravljaj. Ovako mi se ne nosi kod priučenog Radoice da mi uradi nekog kineza za 3$ sa Alija pa da bude raspad nacisto. A u promobi da ga nosim ko zna kolko ce da i naprate za telefon koji vredi 100€. Ne znam sta mi je činiti. Jel ima da zna neko od vas neki dobar servis koji to moze da popravi kvalitetni, a da pri tom nije mnogo skup? Da napomenem da garanciju nemam tako da nemam potrebe da ga nosim u neki ovlašćeni da je ne bih izgubio. Ali ako neko zna koliko to kost i u prombiu voleo bih da čujem, pa da vidim sta mi je činiti. Da li da ga popravljam ili neka krci na alarmu ko ga j**e.
P.S. Izvinjavam se za pravopis, izludjuje me ova tastatura kad se pravi pametna pa mi svaku treću rec prepravlja, ko da ja ne znam sta sam hteo da kažem. Nikako da isključim to...
Mislim da se to meni desilo jednom sa alarmom , mada mi je više delovalo kao mala distorzija . Ovako nisam primetio. Nije mi padao telefon , možda je neki softverski glič. Samo se jednom desilo , tako da nisam obraćao pažnju , da nisi napisao ne bih ni razmišljao o tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari