Pozz ljudiii! Novi clan porodice -Lumia- ovdeDanas treba (eventualno sutra) da mi stigne L640DS..pa rekoh odma' da se ubacim medj' ljude koji znaju sve i svasta o njoj. Imao sam 2 god Sony Xperia SP..sjebao mi se ekran,pa obzirom na to da je skupa popravka,odlucio sam se za lumiu. Pratim ih vec duze vreme,odusevljava me stabilnost,sam OS,dizajn,kamera itd..znam da to ide vremenom,iskustvo kako da je koristim i sve to..al' imate li neki savet za pocetnika?
planirao sam odmah da stravim ono kaljeno staklo umesto folije..masku nzm da l' cu odmah da uzimam,nesto ih i ne volim,a i tel mi retko ispada iz ruke xD vise volim izgled tel bez nje. To sto je DS,ima li nekog znacaja ako ubacim samo 1,hoce li se tel ponasati drugacije (neki bagovi i slicno)? Da vise ne davim..javicu utiske kad je dobijem i malo procackam
![]()
Ja zastitu nosim samo kad cirkamMogu vam reci da je pomoglo 2 puta
Sent from mTalk
Ja zastitu nosim samo kad cirkamMogu vam reci da je pomoglo 2 puta
Sent from mTalk
I ja sam polupao jedan poklopac na l620 posle kupio u promobi drugi za 1300 din ,dok je secam se za l520 bila 300
Sent from mTalk
Ja sam mislio da će biti nezgodan , nosim bez zaštite i nemam problema . Mada svejedno preporučujem Nillkin Frosted , uzimam ga sigurno . Odlično leži i ne kliza , dobar materijal.
Jel ima njihovih stvarcica kod nas ili narucujes? Ovaj glass protector sa integrisanim slojem protiv otisaka deluje kao dobro resenje.
Poručio juče preko Ali Express-a 2 poklopca od baterije za Lumiu 640 i 2 poklopca za Lumiu 535...sve zajedno za 10,29e...sa poštarinom!!!
Ovde kod nas traže od 1200-1600 po komadu, tako da su te cene od 300 dindži davno prošlo i svršeno vreme![]()
Aha, ok, hvala. Uzecu belu onda najverovatnije.
Kazem, ne razumem se u telefone a znam da ljudi stavljaju, pa zato pitam.![]()
Aha, ok, hvala. Uzecu belu onda najverovatnije.
Kazem, ne razumem se u telefone a znam da ljudi stavljaju, pa zato pitam.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari