Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Na wm10 su pokretne i u galeriji ne moras da ih otvaras preko kamera aplikacije.

Sent from mTalk

Meni na zadnjoj verziji (l640ds) wp10 malo zeza automatsko prebacivanje kad sam na slušalicama sa radija na poziv. Ali to je nista. WP10 je super

I koja je njihova poenta? Ja sam to odmah zagasio jer ne vidim nikakav smisao u njima. Nit je slika, nit je video. :d

ljudi kako da podesim duzu i jacu melodiju-ton za sms???? nadjem samo za pozive podesavanja.... na srpskom je meni

Pozz ljudiii! Novi clan porodice -Lumia- ovde :D Danas treba (eventualno sutra) da mi stigne L640DS..pa rekoh odma' da se ubacim medj' ljude koji znaju sve i svasta o njoj. Imao sam 2 god Sony Xperia SP..sjebao mi se ekran,pa obzirom na to da je skupa popravka,odlucio sam se za lumiu. Pratim ih vec duze vreme,odusevljava me stabilnost,sam OS,dizajn,kamera itd..znam da to ide vremenom,iskustvo kako da je koristim i sve to..al' imate li neki savet za pocetnika? :D planirao sam odmah da stravim ono kaljeno staklo umesto folije..masku nzm da l' cu odmah da uzimam,nesto ih i ne volim,a i tel mi retko ispada iz ruke xD vise volim izgled tel bez nje. To sto je DS,ima li nekog znacaja ako ubacim samo 1,hoce li se tel ponasati drugacije (neki bagovi i slicno)? Da vise ne davim..javicu utiske kad je dobijem i malo procackam :D

Sa jednom karticom radi bez problema. Drugu sam ubacio juče i nema problema za sada. Sve to pod Windows 10 Mobile.

Sent from mTalk

Pozz ljudiii! Novi clan porodice -Lumia- ovde :D Danas treba (eventualno sutra) da mi stigne L640DS..pa rekoh odma' da se ubacim medj' ljude koji znaju sve i svasta o njoj. Imao sam 2 god Sony Xperia SP..sjebao mi se ekran,pa obzirom na to da je skupa popravka,odlucio sam se za lumiu. Pratim ih vec duze vreme,odusevljava me stabilnost,sam OS,dizajn,kamera itd..znam da to ide vremenom,iskustvo kako da je koristim i sve to..al' imate li neki savet za pocetnika? :D planirao sam odmah da stravim ono kaljeno staklo umesto folije..masku nzm da l' cu odmah da uzimam,nesto ih i ne volim,a i tel mi retko ispada iz ruke xD vise volim izgled tel bez nje. To sto je DS,ima li nekog znacaja ako ubacim samo 1,hoce li se tel ponasati drugacije (neki bagovi i slicno)? Da vise ne davim..javicu utiske kad je dobijem i malo procackam :D

Vidi prvo kako ti leži u ruci. Ja sam recimo probao a ga koristim bez silikona i teško ide, baš mi je nezgodan. I nemam male šake uopšte... Naprotiv.

Ja sam mislio da će biti nezgodan , nosim bez zaštite i nemam problema . Mada svejedno preporučujem Nillkin Frosted , uzimam ga sigurno . Odlično leži i ne kliza , dobar materijal.

Pa i to sto kazes..nista ne mogu da uradim dok ga ne dobijem. Nego nikako da stigneeee,a postajem polako nestrpljiv :D Pa to..uzdam se u ove moje saketine xD al opet,ovo je 5inch...ma sve je to manje vazno u odnosu na funkcionalnost samog tel,za koju ocekujem da je veca nego kod prethodnog sony-ja. Vidim da polako stize w10 sad u februaru...pa necu da zurim sa insajder verzijom.. Taman sacekam official verziju,dok ga iscackam.

Ja zastitu nosim samo kad cirkam :D Mogu vam reci da je pomoglo 2 puta :)

Sent from mTalk

I ja sam polupao jedan poklopac na l620 posle kupio u promobi drugi za 1300 din ,dok je secam se za l520 bila 300 :D

Sent from mTalk

I ja sam polupao jedan poklopac na l620 posle kupio u promobi drugi za 1300 din ,dok je secam se za l520 bila 300 :D

Sent from mTalk

Poručio juče preko Ali Express-a 2 poklopca od baterije za Lumiu 640 i 2 poklopca za Lumiu 535...sve zajedno za 10,29e...sa poštarinom!!!
Ovde kod nas traže od 1200-1600 po komadu, tako da su te cene od 300 dindži davno prošlo i svršeno vreme :)

Ja sam mislio da će biti nezgodan , nosim bez zaštite i nemam problema . Mada svejedno preporučujem Nillkin Frosted , uzimam ga sigurno . Odlično leži i ne kliza , dobar materijal.

Jel ima njihovih stvarcica kod nas ili narucujes? Ovaj glass protector sa integrisanim slojem protiv otisaka deluje kao dobro resenje.

E ljudi,pozz...stavio sam drugu sim karticu..ponudio mi je neke opcije za preusmeravanje poziva itd..posle 2x restart..i to je to..e sad mi gore levo,kod ;;ikonica'' za mreze,pokazuje ''ikonicu'' u vidu slusalice sa strelicom..jel zna neko sta je to i kako se skida? :D i da..hteo sam da prebacim sliku ekrana na komp,ali nece da mi prepozna tel preko usb kabla..vidim u device manageru da prikazuje za drajver onaj zuti trougao..zna li neko kako se to popravlja? unapred hvala :)

Jel ima njihovih stvarcica kod nas ili narucujes? Ovaj glass protector sa integrisanim slojem protiv otisaka deluje kao dobro resenje.

Ja sam Nilkin Frosted naručivao sa Kp-a a možda i sa nekog domaćeg sajta za prodaju mobilnih delova , nisam siguran . Skuplje možda izađe 200-300 din nego da juriš iz inostranstva. 1300 din ili tako nešto valjda sam platio za Lumia 630 a toliko je i za 640 valjda. Ali je stvarno dobar uz njega dobijaš screen protector i krpicu :)

Poslednja izmena:
Poručio juče preko Ali Express-a 2 poklopca od baterije za Lumiu 640 i 2 poklopca za Lumiu 535...sve zajedno za 10,29e...sa poštarinom!!!

Ovde kod nas traže od 1200-1600 po komadu, tako da su te cene od 300 dindži davno prošlo i svršeno vreme :)

Uuu, pa to mu dodje u proseku malo vise od 2.5$ po komadu. Ja nigde ne videh za manje od 4.5-5$ za l640. Aj baci link pa da poručim i ja. Za te pare cu da uzmem dva pa cu da menjam kako mi se svidi. :)

Pozdrav svima.
Imam win 10 pc i windows phone 8.1. Dobio sam jednu video poruku na mobitel na skype ali na kompu mi se ne događa sync poruka pa nemogu sacuvati video. Gdje se na mobitelu nalazi taj video? Kod vibera bih mogao sacuvati video na mob ali kod skypa neznam kako. Hvala svima

Planiram da kupim 640 Dual Sim preko Bench Shopa. Vidim da ima bela i crna. Cini mi se da je crna mat a bela glossy. Koju da kupim? :D Takodje, da li moze folija od 190 dinara da posluzi za ekran?
Znam da su pitanja glupa ali prvi put kupujem smart telefon i pojma nemam.

Lumie su vrh i bele jer je prednja strana skroz crna. Obe su mat na 640 koliko znam. Foliju ne znam sto bi stavljao, moras da budes bas sivonja da bi izgrebao staklo.

Sent from mTalk

Aha, ok, hvala. Uzecu belu onda najverovatnije.
Kazem, ne razumem se u telefone a znam da ljudi stavljaju, pa zato pitam. :)

Mislim da nije mat bela 640 već samo 640 xl . Lumia 640 ima samo crnu mat, narandzasta,bela I plava su glossy .

Lično mat je mnogo bolja . Ja bih uzeo belu da le mat ali nije .

[video]http://www.windowscentral.com/lumia-640-640-xl-color-matte-or-glossy[/video]

Poslednja izmena:
Bela je glossy na L640, kao i narandzasta i plava, ali izgledaju bolje uzivo nego na slikama, sve - toplo ih preporucujem. Doduse, imao sam originalne.

Svasta ljudi rade iz neobjasnjivih razloga :) Moj prosli telefon nije imao ni gorilla glass a nema ni tackicu na ekranu posle dve i po godine..
Baloncici od folije i prljavo zuta silikonska maska, nista lepse.

Sent from mTalk

Uzmi belu pa ako ti se ne svidi, trampimo... Moja je mat crna iz kutije a koristio sam je 15ak dana dok nije stigla plava sa alija, od tad stoji u celofanu... :-D

Ja imam turen tempered glass pa što je sigurno, sigurno je. :D
Jedino bih još uzeo onu Nillkin transparentnu silikonsku futrolu, ali ne nalazim kod nas.

Ne treba ti ni futrola, ni zastita za staklo. Meni danas ispade iz ruku XL sa metar visine na parket. Nije mu nista. :D

Nazad
Vrh Dno