Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

E stvarno jeli primetna razlika sa kaljenim staklom folijom? od mat, i da mene interesuje isto za here maps i drive jel su ih oduvali sa 10tke?

Jeste, staklo je mnogo prijatnije od folije, i teze se grebe.

E stvarno jeli primetna razlika sa kaljenim staklom folijom? od mat, i da mene interesuje isto za here maps i drive jel su ih oduvali sa 10tke?

Ne vidim koja steta sto nema Here Drive... u poredjenju sa iGO Here je VELIKO djubre od navigacije...
Jesenas me je sedam puta bacao na makadam iako je ta klasa puteva definitivno bila decekirana...
Nema VIA opciju a ako zelis da ides od mesta do mesta ima da te vodi do centra...
Tako da mi je za put do Krfa iz njemu znanog razloga non stop nudio rutu preko Pristine...

Koliko sam bio odusevljen kad sam video da je Here Drive navigacija dosla preinstalirana na Lumia 640 XL toliko sam bio razocaran mogucnostima iste da je uvek koristim sa rezervom... pogotovu sto me je pri skretanju do Meteora vodila najkracom i definitivno najsporijom rutom sa zillion kratkih krivina...

Here Maps su vec druga prica ima problema na jugu srbistana zbog hiljadu skretanja ni ukrstanja sa trasom buduceg autoputa koji ce biti zavrsen kad budemo u starackom domu ali vecinu stvari odradjuje manje vise OKet...

iGO jeste dobra navigacija, ali ne postoji za WP (koliko je meni poznato). Šta vredi pisati o razlikama u ovoj temi?
Meni se HERE Maps/Drive instalirao i na Insider WP10.

Za navigaciju koristim Sygic i zadovoljan sam po meni korektna zamena za igo.

E, kako da namestim da mi stižu pozivi i dok telefoniram, a ne da budem zauzet. :d

Ahaaa... To mi je falilo. :D Nameštao sam to na 520 i na 630, ali davno pa sam zaboravio. Fala! :d

Doslo vreme da se menja L1320, pa ne znam da li da ostanem na windows i pazarim neki noviji Microsoft ili da se vratim na android.

Interesuje me da li dobijam kupovinom XL modela jos nesto osim kamere?

Ili mozda za konacnu odluku sacekati jos koju nedelju i zvanicnu 10...
Ja na 1320 nisam bas najzadovoljniji sa win10, blokira telefon bar 1 dnevno, najcesce kad se izlazi sa Store-a ili kamere.

Bolje sacekaj.

Sent from mTalk

Dobijas bolju kameru, bolji ekran, brzi rad, duzu podrsku. E sad kad ce zvanicna verzija w10 videcemo koliko ce brze raditi od 1320

Imam problem

Sinoc uzeo da instaliram WP10 i posle zavrsetka duge instalacije ne mogu da ga otkljucam. Problem je jer imam pin na Lock Screen-u i kad ocu da ga otkljucam ne pojavi mi se brojcanik, pise da ukucam PIN a nigde brojcanika i primetio sam da se restartuje na svakih 10-tak minuta. Sta mi je ciniti?

Imam problem

Sinoc uzeo da instaliram WP10 i posle zavrsetka duge instalacije ne mogu da ga otkljucam. Problem je jer imam pin na Lock Screen-u i kad ocu da ga otkljucam ne pojavi mi se brojcanik, pise da ukucam PIN a nigde brojcanika i primetio sam da se restartuje na svakih 10-tak minuta. Sta mi je ciniti?
Isti problem sam imao i ja sa gubitkom tastature i hard reset je rešio problem.

Poslato preko mTalk

Opšte pravilo hard reset ☺, ja sam posle instalacije oduševljen radom desetka. Sve radi besprekorno ali dosta njih se žali pa predlažem oprez ako je to jedini telefon koji koristite.

Meni odlično radi 10ka na 640, nikada se ništa nije zaglupelo ali glupi Edge nije ni za šta. Ne podnosim ga ni na kompjuteru ali ovde ja baš neupotrebljiv. Kada li će da naprave FF za telefone ?
Nojbolje je što se drži dobra sinhronizacija sa 10kom na kompjuteru što je bila užasna pita sa Androidima.

Poslednja izmena od urednika:
Kako je rešen DS?

Zanima me, ako pričam na jednoj kartici, a neko me zove na drugu, šta se dešava?

Mislim da si na drugoj nedostupan.

Poslato preko mTalk

Meni se čini da sam na predhodnom samsung androidu (galaxy s duos 2) bio dostupan na drugom simu.

Poslato preko mTalk

Postoje dual sim standby, i dual sim active telefoni.

Poslednja izmena:
Da li ste imali situaciju sa 640ds da ste nedostupni na oba broja a da telefon uopste ne koristite? A pokazuje dobar signal. Mora da se resetuje telefon da bi sve doslo u normalu. Onda i stizu poruke da sam bio nedostupan, bla, bla. Jedna kartica Vip, druga prepaid Mts, ali to nema veze pretpostavljam.

@Srdjan Imam 640ds, ali koristim samo jednu karticu, post-paid MTS. Jednom mi je neko javio na fiksni da mi je mobilni nedostupan. Na telefonu nisam primećivao ništa čudno, niti je bilo neke poruke. Međutim, mislim da je ikonica za SIM pokazivala grešku. Sredilo se posle reseta i više se nije desilo. Kartica je "ispala" iz saobraćaja ničim izazvana, telefon je samo ležao na stolu.

Napokon nesto da mi se svidi kod ovog telefona.

c60ec813dec363cf9867f5ab26995c1b.jpg

cd8a79254cd82918c6288391bb6a6fad.jpg

df9cb1a24ca77e7e565747bfa68e233d.jpg

eb6a034a53af817c07d5e07be6a11256.jpg

d2b08600024501ebeb409efe82d303e6.jpg

AliExpress, 5 dolara.

Poslednja izmena:
Drustvo razbio sam staklo na telefon..pregazio ga autom....raybijeno je samo stako,displej radi,tac takodje radi....sve radi samo je staklo razbijeno....malo se i zvucnik slabo cuje ali radi....gde i koliko para ovo kosta da se popravi...hitno pomoc..:)

Jedino da vidis sa promobi.rs servisom, oni su kao zvanicni...

Nazad
Vrh Dno