Ne da gase, nego da brisu nepotrebne fajlove, recimo ako uslikam nesto sa rich capture i odaberem efekat, on nakon toga zadrzi jos 3 nepotrebna fajla, koja su veca od same slike, ako je slika 3mb lupam ima jos 3 fajla vezana za sliku od tipa 3-8mb i samo zauzimaju mesta.
Jos uvek mi je mucno pravljenje listi pesama ima li neko resenje da se ceo album/kompilacija ubaci u listu ili mora pesma po pesma?
Da li koristite zaštitu za masku telefona, mislim na tanku zaštitu za poklopac?
Ja je koristim jer mi je 640 XL crne boje i mat plastičan i klizi iz ruke. Ali naravno daleko je lepši bez te silikonske zaštite ,)
Imam problem sa konektovanjem telefona na racunar. Instalirao sam bio Windows Phone 10 i imam problem da prikacim telefon na racunar. Hocu da vratim sistem na 8.1 i ne mogu nikako to da uradim jer windows ne prepoznaje uredjaj. Ne znam sta da radim, sve sam pokusao?
kozna fotrola na preklop nista ne kliza lepo ga cuva, preporuka.Da li koristite zaštitu za masku telefona, mislim na tanku zaštitu za poklopac?
Ja je koristim jer mi je 640 XL crne boje i mat plastičan i klizi iz ruke. Ali naravno daleko je lepši bez te silikonske zaštite ,)
Hvala na odgovoru. Bolje stanje sa baterijom sada. Moze neka preporuka za neke pristojne slusalice, ove od htc-a mi ne rade. I da li je sigurno koristiti punjac od drugog telefona . Brze puni nego original, ali da ne osteti bateriju na neki nacin?
I meni smeta to sto kada slikam i vidim da slika izgleda super, ali onda pojavi se "obrada u toku" i slika bude dosta lošija, boje bledunjave. To se dešava i kod XL verzije. Pored manjeg broja aplikacija ovo je jedina zamjerka na ovaj inače odličan telefon.
P.S. ovo se dešava kod snimaka gdje se koristi blic
Ispao mi povoljno lumia 640 dual sim u Saturnu za 110 e pa rekoh sestri da mi uzme. Još samo da sačekam da stigne
Nikad nisam koristio dual sim telefon , ne verujem da ću stavljati drugu karticu . Ako se ubaci samo jedna kartica da li postoji neka signalizacija kao no sim ili ikonica gore u baru ?
Najverovatnije mu odmah stavljam win 10 . Kakav je ta mat crna , vidim da se razlikuje od ove na lumia 630 . Može neko da uporedi kvalitet plastike između lumie 630 I 640 , ako je koristio oba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari