@ Gari
Ne znam sta je to ako nije fanatizam? Neko ko NEMA L550 me ubedjuje da w10m od starta radi savrseno na tom tel. a ja ovoliki broj bagova i nestabilnosti nikada nisam video.
I nemoj ti Gari da delis savete, pa zbog kritikovanja w10m si jednom moderatoru opsovao majku na neki od dobro poznatih "nacina" i onda si napravio jos 3 naloga, verovatno da se izvinis ili sta vec 🙂
Ne pisem cesto u ovoj temi ali imam pravo da navodim mane OS-a telefona koji koristim.
A to je nemoguce da prodje bez upada i jadnih optuzbi da lazem i da oni znaju da sve radi "savrseno" a ponavljam nemaju fon iz naslova teme.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ti kritikuješ operativni sistem koji tebi nije radio spram očekivanja (i to je ok), ali nemoj nikome ovde govoriti da je fanatik. A da se meni i mnogima ovde Windows Mobile sviđa, to niko ne spori.
I nisam ja njemu opsovao mamu, nego sam mu rekao da "ide u tri lepe", jer je on često inicirao "ratovanje" u Windows 10 Mobile temi, i onda došao u nekom momentu i rekao "e sad ko nešto kaže ide ban". Da je Peca ili kutija tako nešto rekao bilo bi drugačije. Dobro, i sad već malom nekog vremena imam drugačije mišljenje o njemu. I naravno da nisam to trebao da uradim, i žao mi je zbog toga (ne zato što sam popio ban).
Uvek ti piši u ovoj temi (ovim podforumu), bilo bi ni krivo da prestaneš da dolaziš, i voleo bih da sad za nedelju dana napišeš bar da ti znatno bolje radi telefon, ako ne ui odlično, ali radi tebe, ne radi Microsofta ili sistema. Mi smo bitni, ne Microsoft.
🙂 Bio sam ja ovde i pre nego što su kupio taj telefon, svega se više manje sećam. Ja te samo molim da ne nazivaš ljude fanbojevima i fanaticima jer brane sistem pošto oni nisu imali problema. Pa ni ja nisam imao ozbiljnih problema.
🙂 Ako meni, Enemoonu ili Toši w10m nije pravio ozbiljnih problema, zašto da budemo kivni na sistem i na Microsoft...
Samo se lepše obraćati ljudima, iako su ti na "suprotstavljenoj strani".
🙂
Sent from mTalk on Windows 10 phone