djzigi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.02.2005
- Poena
- 309
Aj mi objasni, što su nam različiti rezultati kad su oba 550?Super ljudi, hvala vam mnogo.
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Aj mi objasni, što su nam različiti rezultati kad su oba 550?Super ljudi, hvala vam mnogo.
To je bila Nokia, zar ne...Glavni problem jeste taj sto je Windows Phone 7 i 8 na budget telefonima radio svetlosnu godinu bolje od android telefona slicnih specifikacija, i sve to bez bagova.
To je bila Nokia, zar ne...
Sad je MS...
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Moja jeste, koristim mts karticuMoze li neko da mi kaze, ali ako je 100% siguran, da li je ovaj telefon sa Telenor mreze, otkljucan ili ne? Znam da su sa Telenor mreze svi telefoni zakljucani, ali mi kaze covek da lumie nisu, a ja nemam karticu druge mreze da probam.
Eh da su oni jedini u ovoj drzavi koje bi trebalo da bude sramota,gde bi nam bio krajMada, da se ubacim, s obzirom na to koliko naplacuju svoje telefone uz dvogisnje ugovore, trebalo bi da ih je sramota da zakljucaju telefon.
Znaci, ispeglali su sistem, to je odlicno.![]()
Otvori temu u "sta da kupim" i napisi budzet, dobices dobre i objektivne savete.Najbitnije mi je da Viber, Skype i web browser rade pouzdano, kao i to da je sistem fluidan i stabilan.Citao sam ovde svasta o ovom telefonu pa me bas zanima da li je konacno sredjen softver.
Nemam nameru da se raspravljam, sa ovom 550 je hw sve u redu ali ono najbitnije ne valja - softver.Sa tom 550 definitivno nešto nije u redu. Ja sam moju dao mom ocu, čak je ostala na Redstone i prezadovoljan je. Baš sam ga juče pitao da li ima ikakvih problema u radu u smislu, pucaju app, alarm ne radi, koči nešto, restartuje se šta god. Kaže ništa. Jedino što se nekad desi je da se ne konektuje na kućni wifi kad dođe sa posla a tamo je bio na wifi. Nije primetio neko pravilo već da se nasumično to dešava.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari