- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Vracajuci se iz grada sinoc u knjizari na terazijama kad se izadje iz podzemnog prolaza ka Knez Mihajlovoj uocio sam jednu interesantnu stvar - kutiju na kojoj je pisalo Intelimouse Explorer, bez oznake modela, a unutra je bio mis koji se (makar malo) razlikovao od M$-miseva koje sam dosada video. Usao sam unutra i kad sam cuo cenu od 2100 i kusur dinara (32€) uzeo sam ga jer mi je trebao relativno veliki mis, uz nadu da je to neka varijacija intelimausa 3.0 te da ce i optika biti na makar relativno zadovoljavajucem nivou.
Dosavsi kuci ubacio sam misa i kad je windows prijavio da je moj mis u stvari Intelimaus 4.0 mojoj sreci nije bilo kraja !!! Pretpostavljam da se neko zeznuo, ili je u pitanju bila neka mutljavina oko uvoza, ali koliko ja shvatam stvari evo jedinstvene prilike da se dodje do fantasticnog pacova za male pare, jer po toj ceni ovaj odlicni mis apsolutno nema konkurenciju !!! Cak se i tockic skroluje levo-desno, a ne samo gore dole
Mnogo dobar pacov
Dosavsi kuci ubacio sam misa i kad je windows prijavio da je moj mis u stvari Intelimaus 4.0 mojoj sreci nije bilo kraja !!! Pretpostavljam da se neko zeznuo, ili je u pitanju bila neka mutljavina oko uvoza, ali koliko ja shvatam stvari evo jedinstvene prilike da se dodje do fantasticnog pacova za male pare, jer po toj ceni ovaj odlicni mis apsolutno nema konkurenciju !!! Cak se i tockic skroluje levo-desno, a ne samo gore dole