Šta je novo?

Microsoft extending 360 warranty to three years

Moze BaneNZ da te uveze i da ne platis nista :) :) :)!

E koji kvalitet, samo izrada, izgleda bolesno dobro.

Da, izasao me $420, nov, godina garancije.

Ovde ti je sve jeftino, na uvoz se ne placa nikakva carina, mozes da uvezes sta ti dusa pozeli. Kola, na pr, su ovde dzabe....

daj da ti posaljem kintu,a ti mi posalji postom jedan sony...:D

Carina+postarina+mogucnost da se konzola "izgubi" u nasoj posti = bespotreban poduhvat :)

UPDATE sto tice popravke moje konzole, koja nema garanciju!

Your Xbox Video Game system has been shipped! You can expect to receive it in 2-5 days. Thank you for your patience and get ready to get back into the action! Your shipping information is provided below for your reference:

Carrier Name: New Zealand Post
Carrier Tracking Number: ***********

Note: This is not a monitored e-mail address.

Mail sam dobio pre dva dana...

Da li ovo znaci da su ga mozda popravili? Nista ne verujem dok ne otvorim paket kad stigne. Ocekujem da ce sutra da stigne, izgleda da ce biti kao i prosli put, 9 dana, popravljena i dostavljena.

Poslednja izmena:
Zamenili su hrčka koji obrće točak, ubacili još jednog koji lepezicom hladi ovog pogonskog :d

I meni je popravljena, sa garancijom. Tako bar tvrde. Sad još da proverimo...

Dobra im je ova fora sa mailovima, siti se isprichaju a nikakvu informaciju ne daju :D

Ti kovacm mnogo volish da se igrash gluvih telefona :D

Nije mu Lucifer popravio konzolu nego neki vudu majstor koji je bolji od Microsoftovih, ladno daje garanciju :D

Poslednja izmena:
Da, i radila je veceras nekoliko sati... sutra cu celo popodne da peglam, dok ne zaspim, da vidim dokle će. U garantnom roku popravljaju opet, besplatno ;).

Da, i radila je veceras nekoliko sati... sutra cu celo popodne da peglam, dok ne zaspim, da vidim dokle će. U garantnom roku popravljaju opet, besplatno ;).

Moja stize sutra, testiracu je tako sto cu je ostaviti ceo dan da radi u dashboard, ako ne pocne opet da se restartuje sama od sebe, eto je u oglasima.

WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..........:D:D:D:D

POPRAVLJENA!!!!

Stavili su novi warranty sticker na konzolu.

Poslali su mi jos i mesec dana FREE GOLD LIVE CARD....kao izvinjenje....

Hvala MS, ali ipak ga prodajem.

Jao sad razmisljam, bolje da sam je ostavio sa hakovanim firmware kada sam im slao, sad bi imao modovanu konzolu i sticker netaknut...

poz

Poslednja izmena:
Moju pokupise danas.Ladno ide za Nemacku,kazu tamo je repair centar za Evropu.Zalepi baja nalepnicu sa adresom:Feldstrasse 16,Weiterstadt 64331 Germany:zgran:.Nadam se da su se do sada uvezbali sa popravkama inace:smash:

Čitam sad na netu da je na novim Premium modelima (datum proizvodnje: 4. jul) u Americi, kojima je oborena cena, konstatovan HDMI port, kao na Elite! Sumnja se i da poseduju procesor i grafiku u 65nm, ali još niko nije potvrdio.

WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..........:D:D:D:D

POPRAVLJENA!!!!

Stavili su novi warranty sticker na konzolu.

Poslali su mi jos i mesec dana FREE GOLD LIVE CARD....kao izvinjenje....

Hvala MS, ali ipak ga prodajem.

Jao sad razmisljam, bolje da sam je ostavio sa hakovanim firmware kada sam im slao, sad bi imao modovanu konzolu i sticker netaknut...

poz

Ja sam ****** kontaktirao uvoznika od koga je stigla konzola i rekli su mi da im dam ako je crkla i da će mi odmah dati drugu... e sad, ta nova opet može da crkne i to pre nego ova popravljana, plus bih morao da je flešujem i izgubio bih sve sejvove... tako da mi i nije žao što je nisam vratio i dobio novu... Ova stara je sad bolja od bilo koje nove :)

Kakav Bili, pa nece da prave valjda razlichite ploche zbog HDMI porta koji koshta 1$ :) A ako se neko pita zashto onda ne stave HDMI na Premium, a kako onda da prodaju Elite ? :)

HEHE

Radila je 12 sati, evo opet se restartuje sama od sebe...

sad sam ih zvao da im j..... sve po spisku....

Opet sam skinuo warranty sticker kad sam je flashovao......jojjjjjjjjjj

Ali ne moze biti da je do flasha, zato sto ne postoji bukvalno nijedna osoba kojoj se desava ovo sto i meni posle fleshovanja.

Ajmo Jovo nanovo, saljem je sutra na popravku, valda opet upali. Rekli su da ce je ovaj put zameniti za novu.

Meh, da je bilo ko u usa izbacio takav krs od proizvoda na trziste ne bi vise postojao ali izgleda da smo svi oguglali na nekvalitet ms-a pa mu ovo dodje kao ocekivano.

Ovo mu dodje kao neka grupna vakcinacija :D

HEHE

Radila je 12 sati, evo opet se restartuje sama od sebe...

sad sam ih zvao da im j..... sve po spisku....

Opet sam skinuo warranty sticker kad sam je flashovao......jojjjjjjjjjj

Ali ne moze biti da je do flasha, zato sto ne postoji bukvalno nijedna osoba kojoj se desava ovo sto i meni posle fleshovanja.

Ajmo Jovo nanovo, saljem je sutra na popravku, valda opet upali. Rekli su da ce je ovaj put zameniti za novu.

Ja stvarno ne verujem da ovako nesto moze da opstaje na trzistu!:zgran:
Ili jos vise neverevotno da su toliki ****** da to sami ne isprave(ms)?!?
unbelievable....

Poslušajte Maxu, uzmite XB360 :)

Koja je tebi uopste bila greska? Jel si to proveravao? Moja josh radi, a baš smo je dosta cimali ovih dana. Javljam čim bude promena...

Mislis da li dobijam neki error code, ili slicno?

Ne, nista, samo dok sam danas igrao neki demo, sama se restartovala, onda tako radi po par minuta ili sati, i opet se restartuje....

Smorio si ... onako iskreno.

Naprotiv, smorili su oni koji se u svaki topik o PC igri ubacuju sa "kupite XB..." Sada je došao red da malo istrpe i razmisle o tome u šta ubeđuju ljude. Ne govorim ja ovo zato što ja mislim da je Maxa zao :) niti zato što mnogo gotivim ljude, već zato da bi ljudi trebali da upoznaju i drugu stranu priče. Nemaju svi poznanike u maloprodaji, ortaka u novinama, vezu u firmama, poznanika elektroničara, ortaka koji flešuje i tako dalje :)

Vrh Dno