jox
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2003
- Poena
- 680
Kao sto je bilo u vestima, Microsoft je pusti preview-alpha verziju AVALONa u "promet". Ja skidam... ako je neko vec isprobao, nek javi.LINK_KA_AVALONU
Može link?Boyce je napisao(la):ja skidam neki AVI fajl sa demonstracijom Avalon 3d okruzenja, ali izgleda da je ovo boljeNeka javi utiske onaj ko prvi skine.
Baš su ti nazubljene ivice prozora,uključi antialiasingfaxcool je napisao(la):Ovo je probna verzija AVALON-a u Longhornu 4074. Deluje prilicno jadno ali ....dobro...za pocetak
PS : Seckalo je i na 1GB RAM-a !!!
1. a moze da bude cak i korisno (mada, ja taj program nikada ne koristim, nego sam ga instalirao sad za probuThunderdome je napisao(la):1. @Zoni E ovo vec moze! Malo i efikasno.
2. Prozor treba da je u punoj velici da bi radila opcija okretanja.
link: http://coolfiles.toget.com.tw/toget_soft/utility_desktop/mtate_en.zip
Smanji prozor, pomeri ga u levo i bacice ga uz levu ivicu.ZAP je napisao(la):Pa i meni kao i kod Thunderdome radi samo sa full prozorima, a i ide na nerve sto ne pamti tj uvek sliku tj prozore vraca na istu poziciju (na vrh desktopa) a ne tamo gde su bili(nadam se da ovo nije samo kod mene
). A ako je sredina full prozora pri rotaciji malo ispod sredine desktopa on prikaze prozor u ogledalu. To su stvari koje meni smetaju ali posto je ovo samo n-beta verzija mozda ga i naprave malo boljim
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari