pa, i nije bas beta: M$ je taj prog kupio od Giant-a, kod koga nije bio beta :eyebrows:t.o. je napisao(la):Zato sto je beta i pomalo "preteruje" sa uzbunama.
yeah, dude! :dStvorenje je napisao(la):Za MS je beta, vervatno imaju više standarde pa neki softwer da bi dobio etiketu finalni proizvod mora da zadovlji određeni visoki kriteruijum. Zar to nisi već uočio na Windozi?!?! 😀
Calibra 4WD je napisao(la):Ajd da se malo izblamiram: Kako da startujem taj Microsoft Antispyware?
Instalirani su mi svi updejti
Delija je napisao(la):Kliknes dvaput na .exe fajl... :d
Zezam se, drugar, ne razumem u cemu je problem.
Update-ove mi je nudio tek kad sam vec pokrenuo program. Posle samo ides na Tools -> Spyware Scan -> Run a Scan Now.
poz.
p.s. Program je skroz OK.
Avatar je OK i to tako treba i da ostane. 😀ZoNi je napisao(la):btw, zasto ne stavis providnu pozadinu na avatar?
Delija je napisao(la):Pa ne znam gde si ga instalirao.
Meni se nalazi u C:\Program Files\Antivirus\Microsoft AntiSpyware
Cak je i exe fajl GIANTAntiSpywareMain.exe, toliko o dripcima iz Microsofta! :d
U Start meniju je napravio grupu Microsoft AntiSpyware
p.s. Probaj ponovo da instaliras, mozda se nesto zablentavio. 🙂
Stvorenje je napisao(la):Kalibra ti si bre najjači lik, ovdi. 😀 :wave:
znas li sta to? I da li vazi obrnuto: pokrenes M$ AntiSpy, pa onda Spybot ili AdAware - da li bi oni tada pronasli nesto? I zar tebi nije FF default?Stvorenje je napisao(la):Pronašao je i uklonio nešto što ostali programi ove namene nisu uspeli da detektuju!
ZoNi je napisao(la):Calibra, ovaj, hm... da li ti pricas o M$ Antispyware (cca. 6MB) ili onom malom M$ blb-bla Remowal Tool-u (cca. 300kB), koji se skida sa Win Update??? 😛 😀
ZoNi je napisao(la):znas li sta to? I da li vazi obrnuto: pokrenes M$ AntiSpy, pa onda Spybot ili AdAware - da li bi oni tada pronasli nesto? I zar tebi nije FF default?
(mada, meni u poslednje vreme ni SpyBot ni AdAware ne nalzae nista bitno - neke kukije, ali to mi ne smeta uopste)
moze to i iz druge perspektiveZoNi je napisao(la):ali, STA vam to M$AS pronadje, sto ne pronadju Spybot i AdAware? Samo kukije ili nesto konkretno???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari