Šta je novo?

Microlab ili HSR

Slavenski

Flash Drive
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruke
1
Poena
0
Znači šta uzeti, u manjku solo 2 i 6c.:trust:

Microlab 5c vs 7c vs neki manji dvosistemci + pomenuti HSR.

Znam da je tema u nekoj varijanti x puta prežvakana, ali i posle čitanja dobre gomile postova, nisam pametan šta da radim. Prodadoh Altec 621 i sada se malo kajem ali šta je tu je.:trust:
Kupio bih Solo 2 ili 6, ali njih kao što znamo nema i neće ih biti pre avgusta. Dao sam i oglas za kupovinu istih, ali se nešto ne nadam.

Inač ne slušam - tehno , hip hop, rave i ostalu "muziku".
Sve drugo - od Slayera do Little Big Town (rado bih im bio roudi:p) DA.

U Bgd-u sam našao solo 7c - sa slanjem u Niš :D cifra izlazi oko 12500. To mi je mnogo ali bih možda mogao da se "ispružim".
Solo 5c je upola - oko 6500 ovde u Nišu. Njega ipak ne bih uzimao, jer je kako kazu prilicno "slabiji", ali je cena OK, mada malo napumpana ;). Glupo mi je da posle al621 uzimam 5c, pre bih kao prelaznu varijantu uzeo a-6201 za 3000.

Altek sam inace prodao jer mi je bio previše basovit. Znači, ne patim od basa. Takođe jačina je nešto zadnje što me zanima. Treba mi normalna ujednačena zvučna slika. Nisam ubedjen da 5c to može da mi pruži, ili grešim

Ono što me pak najviše odbija od 5c je što sam slušao solo1 i to je ipak tanko, a oba modela imaju isti bas drajver 5.25. Znam da je petica veća i da ima malo bolji zvuk.Jedan plus njima je što bi mogao puno lakše da ih uklopim u living room... nijesam pametan.:wall:

S druge strane za oko 100 evrica mogu naći neke polovne dvosistemce za HSR, ali to bih jos teze uklopio u dati prostor. Mada mislim da je to najpametnija varijanta. ali te kutije moram dosta pojuriti jer nije neka ponuda toga ovde u Nišu.

Mislim katastrofa. Ah, da nesmem zaboraviti faktor supruge :D. Neee nije problem u zvuku, nego ne smem da pomislim da nadjem neke polovne izguljene, ružne moraju se uklopiti u enterijer dnevne sobe.


Izvinjavam se na preopširnom postu.
 

Slavenski

Flash Drive
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruke
1
Poena
0
Hvala na linku, mada sam ih vec video.
Ma problem je sto trebaju biti u dnevnoj sobi i stvarno bi bas odudarali. Mislim nemam ja neznam kakav namestaj ali ipak ne ide. Sada jurim par likova, koji nesto valjaju hi fi opremu da vidim imaju li oni nesto. Ili da ipak narucim 7c, mada iskreno mislim da su malo skupi za ono sto pruzaju. :mad:

Inace u vezi one nase prepiske, Prvo mi je izmako e-mu 0404, pa m-audio 2496 i to je sve bilo dogovoreno - samo je bg veza zakazala. :wall::wall::wall:

Na kraju sam postao valsnik terratec dmx 6fire, ali na moju veliku zalost bez breakout box-a. No da ne idem u off topic.
 

đonzy

Flash Drive
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruke
39
Poena
0
A odakle ti to da solo zvučnika neće biti pre avgusta? Na grapolovom fb su ih najavljivali za drugu polovinu maja. Takođe, informacija koju sam ja dobio je da neće biti dvojke ali su zato naručili trojku...

izmena... aha, video sam na drugoj temi, ok...
 
Poslednja izmena:
Vrh Dno