Šta je novo?

Mišljenje o Dell G2724D monitoru - isplati li se za to koliko košta?

Igorica04

Poznat
Učlanjen(a)
25.09.2020
Poruke
2
Poena
31
Pozdrav svima.

Šta mislite o ovoj ponudi - Dell G2724D, 40k dinara. Čitao sam i po ovom forumu i strane recenzije - svi ga hvale. Samo mi je neverovatno da u Americi košta 200$ = 22000 dinara, skoro duplo manje! Osim njega, video sam da na internetu hvale AOC Q27G3XMN kao odličan HDR monitor, ima VA panel sa mini led osvetljenjem, definitivno bolji od ovog monitora, u Americi košta svega 280$. Koliko vidim, u Americi izlaze novi modeli monitora koji donose bolje kakteristike za iste pare, a cene starih modela padaju. Da li je za očekivati ovakav pad cena i pojavljivanje novih modela i kod nas? Da li da čekam ili da sad kupim ovaj Dell monitor?
 
Da li da čekam ili da sad kupim ovaj Dell monitor?
Neko drugi će ti reći da li je dobar za te pare ili nije (ja mislim da jeste), a ja ću ti odgovoriti na poslednje pitanje - ne čekaj ništa, kupuj odmah šta želiš :) Non stop izlaze novi modeli, te sačekaj ovaj, te sad će onaj, i prođe vreme u čekanju...
 
Nije samo usa u celoj evropi je 250-260e. Tako da ne vredi 40000. Ali u srbiji sem njega i lg gp850 i nemas neki izbor za tu cenu. Bogati smo sta drugo reci.
 
Ja kupio,cene kod nas stvarno nisu za komentarisanje ali za 40.000 mislim da vredi.
Da su cene kod nas normalne niko ne bi radio tehniku na KP. 🤗🤔😂
 
Nazad
Vrh Dno