Šta je novo?

Metro: Last Light

^ hvala bro presao sam to igra je toliko dobra da je to neverovatno, ja sam fasciniran :-DDDDD znaci ovo mora da se kupi (mada prvi deo delili su za dz pre nekih 2 mes) . :-D samo da ispeglaju malo i full

Vrhunska igra. Presao sam je sa uzivanjem. Najbolja pucacina ove godine, za sada, bolja i od ishajpovanog Infinite-a.

Poslednja izmena:
Za sada mi je najveca "mana" to sto se malo razlikuje od prvog dela, vise je kao duza ekspanzija nego nastavak. Ne da mi to nesto mnogo smeta :p
Koja su ta silna poboljsanja u odnosu na original, koja su spominjana?

Recimo stealth bolje funkcionise i ima svrhu u igri... inace nema sta, igra je odlicna.

tek sam poceo i igram na ranger ali ne vidim gde su mi zlatni meci za trgovinu a gde obicni?

Dobra igra ***! :)
Nisam igrao prvi deo pa ne mogu da poredim ali ova me je bas zabvila. I na momente izgleda fenomenalno! Konacno tesalacija na delu... Cak se razmisaljam da uzmem novu grafu da bi mogao par scena da ponovo odigram sa pristojnim fps-om :D

juce sam prebacio physx na gpu i napokon sve igre kidaju i dobio ogroman skok fps-a :)
bas sam se u pocetku smorio jer mi rekose da za physx namestim cpu i sve vreme kapiram da nesto zestoko nije u redu :lupko:
napokon cu uzivati u metrou...

juce sam prebacio physx na gpu i napokon sve igre kidaju i dobio ogroman skok fps-a :)
bas sam se u pocetku smorio jer mi rekose da za physx namestim cpu i sve vreme kapiram da nesto zestoko nije u redu :lupko:
napokon cu uzivati u metrou...

Kako je moglo da ti padne na pamet da stavljas da cpu odradjuje physx a imas jaku NV GeForce kartu. Hm.

ma verovatno sam podesavao masinu za neki bench a ne za igre... nisam ni razmisljao i sve vreme sumnjao u drajvere i patcheve...
eto, napokon je problem resen i mogu da uzivam :)

Ja ne umijem da apdejtujem sa ovim 3 patchem ...

^ raspakujes to sto si skinuo i prekopiras u folder gde ti je igrica...

Zavrsio, skoro nisam igrao nesto ovako dobro :)

Poslednja izmena:
Kako neki ljudi na ovoj temi brzo menjaju misljenja. Prvo je igra bila trash/tetris/tech demo i nista vise, a sada je vrhunska igra i najbolja pucacina ove godine...

Kako neki ljudi na ovoj temi brzo menjaju misljenja. Prvo je igra bila trash/tetris/tech demo i nista vise, a sada je vrhunska igra i najbolja pucacina ove godine...

Hehe... Dobro si primijetio. A sto mislis zbog cega sam napisao da je tetris i tech demo?

kolikov vidim ne može se znati koji tip municije koristiš, military grade ili dirty...koja glupost...ne kapiram zašto je ovo urađeno...osim toga ima previše municije na ranger modu, ne ostajem bez nje nikada, u prvom delu je bilo daleko manje svega...da ne pricam o filterima kojih je i u prvom delu bilo previše ovde ih ima još više...ovo sa municijom je baš bezevezan propust...inace igra uopšte nije loša...opet je stara atmosfera tu a to je ok...

Moze, ikonica u donjem desnom uglu ti to pokazuje kada prebacujes sa jedne na drugu...

Moze, ikonica u donjem desnom uglu ti to pokazuje kada prebacujes sa jedne na drugu...

Nema toga u ranger modu, jedini nacin da se prepoyna je taj sto military grade pale organske mete, kao da imas incedinary bulet...osim toga ne vidim uopste koliko imam preostalih metaka jednog a koliko drugogo tipa...blah

Drzi R za reload i onda valjda levi klik. Tako je pre bilo. A za municiju ima na TAB podatak.

Poslednja izmena:
Nevalja vam taj najtezi mod, vis da vam nista neradi. :)
Ja igram stihiski, kad se setim sednem i odigram malo. Igram silent dok mi se ne pripuca, kad mi se pripuca, ospem paljbu po neprijatelju, ipak je ovo fps, ne zalim municiji, pa dokle izdrzim, izdrzim. :D

Pokajao sam se sto sam krenuo na normal, previse municije ima. :S:

A ti je nemoj kupiti bas sa svakog lesa,pa ce je biti dovoljno.;)

E ***, refleks je u pitanju, to ide automatski :D

HELP! :)

Nije mi jasno ovo na kraju sa tenkovima onesposobim tenk snajperkom i onaj gore sa topom samo roka nemam sanse da ga naciljam cini mi se da ih je 2 gore , sta da radim?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno