Vala baš! Stalker je više od igre koja je pomerila granice, oba Metro su igre zarad zabave.
Obe sam obrisao, ali stalker je još uvek u kompu, a trenuto igram STALKER SOUP, mega mod koji donosi 33 mape, novi game play..
Ma igra je mnogoo dobra!Toliko ispeglana u odnosu na prethodnika(koji mi i nije privukao paznju),prvenstveno po pitanju gameplay-a.Grafika je,po meni,fenomenalna(kod mene dx9,High,50+,dok dx11,High,max 30-35).Samo sto je tu napravljen veliki jaz izmedju dx9 i dx11,a trebalo je,prema najavama,da bude obrnuto.Mada i u dx9 izgleda odlicno,a igrivo,za moju vremesnu graficku..Prezadovoljan!Evo performance test...
http://www.techspot.com/review/670-metro-last-light-performance/
QFT ali to neki ljudi nikako da shvateNiti svaka pucačina treba da bude nelinearna i otvorenog sveta, niti je loše kada je neka pucačine linearna igra nabijena akcijom.
Mora ti to raditi bolje. Imamo slicne masine.
I ja imam istu grafičku kao i vi, prosek mi je 30 fps-a na high i još ne igram u full HD-u.
Gde podesavate DX9 ja ni nemam da promenim na Dx9 osim u benchmarku... Sto se tice igre ja sam fasciniran igrom. Prvi deo bio je fantazija a sad je to sve jos bolje :-D
C:\Users\tvoj_user_name\AppData\Local\4A Games\Metro LL\110000100001337\user.cfg
r_api 0 je dx9
r_api 1 je dx10
r_api 2 je dx11
Igra je vrhunska, kako odmice sve je bolja i bolja. Inace odusevio sam se nivoom u mocvari - jednostavno savrseno! Uzivao sam kao nikada do sada, stvarno nevjerovatno, na trenutak sam pomislio da igram STALKER 2, pa posle dok lagano pada noc... E to je tek bio dozivljaj, non stop sam se sunjao da me ne bi primijetili oni mutanti.
Zavrsio igru (sa losim krajem), no igra je vrhunska, mnogo bolje ispolirana u odnosu na prethodni deo.
Highly recommended.
Obavezno treba staviti update 3 + novi 320.18 whql drajver za vlasnike nvidia karti, jednostavno igra bolje radi.
Jel update 3, zezne save-ove?
u update 3 imas 1,2 i 3, znaci stavis samo update 3 i imas svedakle, moze da se instalira samo treci update preko vanile, radice ok ?
u update 3 imas 1,2 i 3, znaci stavis samo update 3 i imas sve![]()
zezne ali ovu igru ja vec treci put igram ispocetka zbog tih update, nije mi tesko kad je vrh, plus sam je presao vec jednom![]()
ljudi stigoh do neke skretnice pise venecija i ne znam sta je ono desno... gde ici desno su kosturske glave i te fore :-DDD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari