+1 , još craftovanje do besvesti svega i svačega kad bude ubije mi volju za igranjem...Ne mora sve da bude open world, onda sve postane da lici jedno na drugo i dobija slicnu dimenziju, spartas gore, dole, levo, desno i "otkrivas sve".
Ovaj post može da se shvati i sarkastično 😛***,ja pored dvoje male dece i nemam nesto vremena da ćaskam sa NPC-ovima 🙂 samo daj da se kvalitetno roka,bez mnogo filozofije 🙂
Hoće ali uz DLSS...Sto se zahtevnosti tice, negde sam procitao da je isti engine samo upgrade-ovan, tako da ne verujem da ce biti mnogo zahtevniji od Exodusa. Verujem da ce moci sa top kartama da se igra u 4K 60 fps sve na max bez problema.
Da da ovo si 100% upravu, otvoreni svet moze da ode u skroz progresnom pravcu zavisi kako ko krene da igra (eno Crimson Desert ni 15% nije preslo do kraja, ispostavilo se da je ljudima zanimljovo da provode vreme u tom svetu vise nego da odigraju igru do kraja, neki su se i pogubili 🤣) dok dobro upokavan sustinski linearan zagarantovano pruza full zabavu, naravno ako se dobro odradi. Recimo ove ubisoft igre jes da je svet otvoren al igra svaka njihova prakticno vuce igraca za rukav gde da ide i pokazuje gde se sta nalazi bukvlano sve vristi na ekranu kada se nadje u blizini necega, takav otvreni svet masi sustinu koju treba da ima. Nego konkretno ova igra ima podlogu u prici da se napravi odlican horor otvoreni svet, pa mi je vise zbog toga zao sto nije otvoreni svet a ne zato sto bi bila bolja igra. Igram ovaj pomenuti S.T.A.L.K.E.R. na master i uspeva da napravi tu jezivu atmosferu dovoljno cesto i na dovoljno raznovrstan nacine, mislim da bi to u ovoj igri moglo daleko bolje da se pogodi.Meni isto ne smeta ako neće biti openworld. Iskreno prava kombinacija "hodnik" levela, hubova i kad treba već otvorenog nivoa ume da napravi bolji doživljaj nego konfuziju koju umeju da naprave open world igre. Naprave ti iluziju da ima više svega a u stvari sve se samo ponavlja i još ako je praznjikavo.
taman do 2030 mozda i izadje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari