Šta je novo?

Metal Gear Solid (PC)

• Začetnik teme Začetnik teme Doktor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
De nadje Motorstorm :smash: da stavis medju te dve igre, prosecna voznja.
Probao.

Ima na PC-ju mnogo ali mnogo kvalitetnih igara, ne treba biti iskljuciv ili pc ili konzole. Ko ima mogucnosti...
Jesi li probao recimo igru The Path, malo remek delo 🙂. To je igra izasla pre 2-3 nedelje, problem je sto ti pc gledas kao veliku multiplatformu, a ima dragulja itekako...

MGS4 ne vidim razlog zasto ne bi dosao na PC, nije to Sony-jevih ruku delo, doduse ni prethodni deo nije :trust:.

Nabavio sam The Path. Sta je bre ono :zgran: Zanimljivo izgleda. Stigao sam samo da dodjem do bakine kuce, onim putem. Potpuno uvrnuta shuma. Nemoras da mi otkrivas dalje, samo mi reci na koju foru je igra.

Jao, manite se sa tim, nego ja jedva chekam da Emuliraju The Twin Snakes na GameCube-u, kako bih mogao da igram MGS1 kao i MGS2(FPS, hell yeah).

Jao, manite se sa tim, nego ja jedva chekam da Emuliraju The Twin Snakes na GameCube-u, kako bih mogao da igram MGS1 kao i MGS2(FPS, hell yeah).

jesi li ti to upravo spomenuo FPS kao first person shooter za mgs2?
ako kojim slucajem jesi onda da te razocaram, neces se nigrati sa tim FPS u toj igri, probao sam na PCu MGS u FPS i skroz je razocaravajuce.....
Twin Snakes? podseti me sta to bi

jesi li ti to upravo spomenuo FPS kao first person shooter za mgs2?
ako kojim slucajem jesi onda da te razocaram, neces se nigrati sa tim FPS u toj igri, probao sam na PCu MGS u FPS i skroz je razocaravajuce.....
Twin Snakes? podseti me sta to bi
Imash FPS mod, kako bi bolje nishanio, a ja volim da ih kada jave alarm sachekam sa pishtoljem na neka vrata i kako izlaze da ih pucam u glavu. Mislim ja igram MGS prvenstveno zbog shunjanja...

Nabavio sam The Path. Sta je bre ono :zgran: Zanimljivo izgleda. Stigao sam samo da dodjem do bakine kuce, onim putem. Potpuno uvrnuta shuma. Nemoras da mi otkrivas dalje, samo mi reci na koju foru je igra.

Uvrnuto izvrnuta igra 😀. I ne treba da ides do bake, bas je poenta da te suma uvuce da istrazujes 😉. Sama igra kao igra je istrazivanje, i detalji oko price/atmosfere su na veoma visokom nivou (prica svake devojcice razlicitog godista je zanimljiva i nacin na koji dozivljavaju iste stvari), ali ipak sve je to veoma subjektivno.
Neko ovu igru moze nazvati cudnim neuspelim eksperimentom, i ne bi bio u krivu 😛, jer ovo je igra u kojoj nema izazova. Nema niko da te juri, ne skaces, ne pucas, pa sta onda radis, pitace neko 😀.

E to cu vam ostaviti da otkrijete :wave:.

Kad sam poceo da igram, igrao sam celu noc, i oprostio se od ispita 😀.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno