Ja imam MGS 2 za PC koji mi ne radi.Tj radi ali fali mu pola tekstura.A kada sam ga probao u prodavnici tamo je radio
Da li je neko imao ovakav problem i kako je resio?
Gledao sam na netu i kazu da je to do nVidia grafickih kartica
Metal Gear i Metal Gear Solid su 2 razlichite igre
U Metal Gear 1,2,3 vodish Solid Snake-a i u sva ta 3 dela ubijash pred kraj Naked Snake-a(mada mislim da se drugi deo ne smatra vishe canon)
U Metal Gear Solid 1,2 vodish takodje Solid Snake-a(i Raidena u MGS 2), dok u Metal Gear Solid 3 vodish Naked Snake-a.
Timeline MGS igara izgleda ovako
1. MGS3
2. MGS Portable Ops
3. Metal Gear
4. Metal Gear 2
5. Metal Gear Solid
6. Metal Gear Solid 2
7. Metal Gear Solid 4
Metal Gear Solid: Ghost Babel i Metal Gear Acid serijal su van kontinuiteta.
Inace, za igranje Metal Gear Solid 3: Snake Eater ili Subsistence, potreban je overklokovan Dual Core. Ja sam svojim neklokovanim E7400 i grafickom 4870 izvlacim nekih 30-40 FPS-a, bez frame skip-a jer onda Snake pri kretanju secka. Da napomenem, tih 30-40 FPS-a su u nezahtevnim scenama, cim se nadjem u malo vecoj dzungli ili sa vise strazara koji me gadjaju olovom, FPS drasticno opadne.
Tako da, ako hocete da igrate MGS3 u iole normalnim brzinama, nasvirajte svoj dual core ili kupite cipovan PS2.
Ja imam MGS 2 za PC koji mi ne radi.Tj radi ali fali mu pola tekstura.A kada sam ga probao u prodavnici tamo je radio
Da li je neko imao ovakav problem i kako je resio?
Gledao sam na netu i kazu da je to do nVidia grafickih kartica
i koje emulatore koristite za ps2?
da ne otvaram novu temu...
ima li kakvih glasina da ce mgs4 izaci kao multiplatform ili bar za pc
znam, znam... MGS doesn't make ppl to buy game, MGS make ppl to buy playstations
mada ipaq se malo nadam tome....
Nemoj da se nadas. Od toga nema nista, po mojoj proceni. Cak se natezu i za XBOX, pa se sprdaju sa njim, kao gomila plastike ne moze da potera MGS (a prodali bi ko zna koliko kopija za XBOX), a o PCju da i ne govorim.
Sta da ti kazem. Ja sam okoreli PCijas, a kod kuce sam uzeo PS3, jer su svi pogotovo za MGS4 pricali kao o nekakvom bozanstvu. Moras da vidis, ako nisi da bi shvatio da je igra, prica, likovi, genijalna. Da ne govorim o drugim igrama za PS3 (killzone2, motorstorm, LBP...). Posle toga ti dodje da PC bacis kroz prozor. PC za rad, RPG igre i nista vise. Konzole za igru i kraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari