Ontopic. Polagao sam nade da ce izaci za pc, al vidim da cu opet morati da jurim neki PS nebi li presao i ovaj deo. 😀
Kako to možeš znati kada smo od Dovisiona dobili gameplay video od 2 minuta i nikakve detalje kako sama igra funkcioniše? Opet ubi hejt? 😀
Možda i izađe, doduše ništa zasad nije zvanično najavljeno, ali su najavljivalisu u svim intervjuimna nagoveštavali da razmišljaju o toj mogućnosti. Doduše ne verujem da će izaći odmah, već kao i MGR Revengeance, posle određenog vremena.
Al ko ce ga znati i za Revengeance se i dalje ne zna nista sigurno. Bar je Kojima reko da se nezna u nekom intervju koji sam gledao pre izlaska za konzole.
Kako se ne zna? Potvrđen je zvanično 🙂
http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-17-metal-gear-rising-revengeance-confirmed-for-pc
Ali to onda ne bi bilo onako kako su tvorci igre zamislili vec "pravljenje frankenstajna" svojstveno PC igracima😛
Ne znam ja koja je prva igra to donela na velika vrata ... da nije bese FarCry 3, nahajpovani game engine demonstrator? ...
Pa ne mogu da verujem... Dokle vise sa *ebenim markerima protivnika, gledanjem kroz zid i sl. ??? ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari