Šta je novo?

Metal Gear Solid Ground Zeroes

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što se tiče grafike, MGSV i The Division su najviše pokazali na e3, to svakako.

Samo sto je MGSV sasvim druga liga od tog Divisiona kada je kvalitet citave igre u pitanju a ne samo grafike.

Kako to možeš znati kada smo od Dovisiona dobili gameplay video od 2 minuta i nikakve detalje kako sama igra funkcioniše? Opet ubi hejt? 😀

Division je veoma zanimljiv u izvodjenju, ali graficki nije metalu ni do kolena, pogotovo sa aspekta jedne open world igre. Infamus mi je bio zanimljiv, sa tehnicke strane dosta napretka, onda ME2, Dead Rising je fun, last guardian i uncharted 4 prezentacija me takodje interesuje.... trebale bi da oduvaju kako su najavili

Division i jeste open world igra, najavljujuju je kao mmo tps. A meni ovo za jednu open world igru izgleda neverovatno:

Water_street_view_web_100155.jpg

🙂

MGS5 i Division su meni 2 graficki najupecatljivije igre sa ovog sajma, nema sta, a ovo na ovom screenshotu gore i taj deo u toj ulici verovatno najimpresivnija grafika koju sam ikada video u igrama...

Ne znam sta da ti kazem, meni prilicno deja vu. Drugacije sam to apsorbovao i nisam dobio nikakav wow utisak, sto se izgleda tice🙂

A znam da je open, hteo sam reci" sa aspekta da su obe open world..."

Poslednja izmena:
Meni su obe igre bile wow, posle par godina stagnacije što se tiče grafičkog napredka, lepo je videti nešto novo. Možda sam zato i malo previše oduševljen. 🙂

Kako su u poslednje vreme poceli sve vise da bacaju pik na crtanu, a sve manje na fotorealisticnu grafiku, ovo deluje stvarno kao iznenadjenje i osvezenje na grafickom polju. Cak me i Witcher novi odusevio izgledom.
Nije mi samo jasno kako to da openworld igre koje su ranije, iz razumljivih razloga, bile sinonim za ogoljenu i ne toliko kvalitetnu grafiku sad upravo te koje su me najvise i odusevile i u kojima se najvise vidi napredak u odnosu na trenutno stanje. :/

Ontopic. Polagao sam nade da ce izaci za pc, al vidim da cu opet morati da jurim neki PS nebi li presao i ovaj deo. 😀

Ontopic. Polagao sam nade da ce izaci za pc, al vidim da cu opet morati da jurim neki PS nebi li presao i ovaj deo. 😀

Možda i izađe, doduše ništa zasad nije zvanično najavljeno, ali su najavljivalisu u svim intervjuimna nagoveštavali da razmišljaju o toj mogućnosti. Doduše ne verujem da će izaći odmah, već kao i MGR Revengeance, posle određenog vremena.

Poslednja izmena:
Kako to možeš znati kada smo od Dovisiona dobili gameplay video od 2 minuta i nikakve detalje kako sama igra funkcioniše? Opet ubi hejt? 😀

Igrao sam igru zvanu Freedom Fighters. Ovo mnogo lici na to, osim grafike naravno. Plus su tu sve one stvari koje ne volim u Ubisoft igrama, kao sto su razni indikatori koji mi izlecu. Mrzim UI modernih igara a kada sam u Thief 4 video ono Suspicious iznad glave cuvara kada ga uzbunis, doslo mi da bacim peglu. Inace UI je isti ko u Watch Dogs.

Vidi se iz aviona da je za Ubi igre engine razvijao Massive Ent. (Ground Control nekad bese dobra igra), cak su i UI ostavili slican u svim igrama.

Sa druge strane, MGSV ce mozda biti prva igra koja ce dostici taj tesko dostizni sveti gral - kvalitetan story driven gameplay u open world okruzenju. Za sada je Witcher 3 kandidat za istu stvar ali MGSV je mnogo sveziji po pitanju sveta u kojem se igra odvija.

MGS je do sada imao dobar gejmplej ali mene su ubijale cutscene kao i ogranicenost konzola. Sada toga vise nema, cutscene su in engine a svet je open world. Uz kvalitet naracije i akcije to je ultimativna igra.

Poslednja izmena:
Možda i izađe, doduše ništa zasad nije zvanično najavljeno, ali su najavljivalisu u svim intervjuimna nagoveštavali da razmišljaju o toj mogućnosti. Doduše ne verujem da će izaći odmah, već kao i MGR Revengeance, posle određenog vremena.

Pa kec je fazon izaso 2 godine kasnije. Secam se jos uvek, kupio sam ga u Digitech-u ispod Tasa. 😀 Dvojka godinu i po. Petica nek izadje za godinu i bicu zadovoljan. Al ko ce ga znati i za Revengeance se i dalje ne zna nista sigurno. Bar je Kojima reko da se nezna u nekom intervju koji sam gledao pre izlaska za konzole.

Dok je ciljna grupa takva kakva je.
Bilo bi lepo da za starkelje ostavljaju opcije da se te stvari pogase.

Ali to onda ne bi bilo onako kako su tvorci igre zamislili vec "pravljenje frankenstajna" svojstveno PC igracima😛

Pa ne mogu da verujem... Dokle vise sa *ebenim markerima protivnika, gledanjem kroz zid i sl. ??? ...

Bruka... Tave stvari me narocito nerviraju kod igara koje se trude da izgledaju sto ozbiljnije. Kao da su namijenjene "ozbiljnim igracima", kao reklama za Sega Mega Drive 2. 🙂 Skoro sam negdje napisao da mislim kako neki novi gejmeri iz 3D generacije ne bi mogli da predju jedan Half Life 1, ili System Shock 2 bez ovih pokazivaca, gledanja kroz zidove i slicno... Mada, ove stvari smo nekada zvali "sifre" ili "varanja". Danas je to sastavni dio svake igre. Tuzno. :S:

Uzeo ja sinoć da pikam Duke Nukem 3D Megaton Edition i stavio najteži nivo težine. Nisam dugo izdržao a matoriji sam gejmer koji sve igra na hard. Nekada su igre bili surove... ili je ovaj hard pravio neki bolesnik.

Fora je što municije ima jako malo, protivnici se spawnuju kao u Call of Duty i to na svakih tridesetak sekundi. Da bi ih ubio potrošiš deset metaka u glavu. Paklena igra taj DN3D na hardest, kao neka suluda vožnja u kojoj nema stajanja niti su dozvoljene greške.

Ne kažem da su današnje igre dovoljno teške na normal ali na hard su kul jer ih pređem bez puno muke a imam satisfakciju prelaska na najtežem nivou težine. Nekada je to bilo gotovo nemoguće za većinu igrača, kad se samo setim Heroja 3 na najtežem nivou gde sam svaki potez planirao kao u šahu...

Zato treba da nađeš tajne sobe po DN3D, tamo bude municije 😀

Takodje, ne pamtim kada sam neku igru pokrenuo na "normal" nivou, mozda eto Starcraft2 i Betmena.:smoke:

Ja sam letos odlucio da igram MGS3 na najtezem i moram da kazem da nije uopste lako, ali bas zbog toga je i mnogo zanimljivo. Upravo taj momenat kada treba da zaobidem oblast neku, a da pritom ne ubijem i ne budem primecen je zapravo pravi dozivljaj u ovoj igri.No kada sam probao igru na najlaksem razlike su bile ogromne u samom nacina igranja (dobije se radar na kome se vide svi likovi).
Meni se licno nisu svidele animacije u ovom videu. Bas su mi nekako aljkavo odradjene.

Nazad
Vrh Dno