Pa nadajmo se.
Inace zasad sam odgrao prva 3 nastavka i Peace Walker i zaista svaki deo me odusevio na svoj nacin.
Mada ako bi morao da izaberem samo jednu ipak bi dao malu prednost MGS3 Snake Eater-u , mislim da je kolicina emocija u toj igri zaista neverovatna, pogotovo mislim na onu borbu sa The Boss kao i kraj igre , The Boss po meni verovatno i najbolji antagonista u istoriji video igara, a ono polje cveca na kraju pokraj jezera jedno od najlepsih i najspektakularnijih lokacija u igrama.
Takodje "setting" je fantastican , ona atmosfera hladnog rata je zaista fantasticno docarana.
Zatim i ona filmofilka Para-Medic je iso bila odlicna sa njenom interpretacijom hitova iz 50-ih i 60-ih.
Po meni igra zaista za cistu 10-ku.
Dvojka mi je isto bila fantasticna ali na drugi nacin , mozda ne pruza takvu kolicinu i vrstu emocija ali zato prica je perverzija i bavi se vrlo aktuelnim temama kao sto su kontrola uma, kontrola medija, manipulacija ljudima preko medija , cenzura informacija......itd.
Inace Kojima je napravio jednu odlicnu paralelu izmedju MGS2 i MGS3 , za razliku od MGS3 i hladnog rata gde se sve svodi na trku u naoruzavanju i tehnologiji i da onaj ko ima vise i naprednije oruzje tak je vladar sveta u MGS2 na pocetku digitalnog doba sve se svelo na informacije i protok informacije i onaj ko drzi monopol nad informacijama on upravlja svime.
Peace Walker je isto bio odlican, ima zaista fantasticne sporedne likove , i ona atmosfera Latinske Amerike gde sve mirise na Ce Gevarin uticaj i revoluciju je zaista ocaravajuca.
Keca sam odigrao nedavno i kec je takodje fantastican , odlicna prica , Foxhoound jedinica i boss borbe , na kraju ona borba sa Liquidom na vrhu REX-a je zaista epska kao i ona jurnjava kroz tunel i ugledanje svetlosti dana ; )
Tako da ne sumnjam da bi i MGS4 ostavio na mene odlican utisak.
To je uvek nešto što treba pozdraviti.Dobro je moci ce da se iskljuce markeri protivnika za one koji to zele i dobijace se extra bonusi u tom slucaju.
Malo mi nije jasno to sa markerima, a odgledao sam svaki demo/trejler iz nove igre...zapravo, da biste uopšte imali markere, morate da označite neprijatelje preko durbina ili čega već, ne vidim ko tera ljude da tako rade. Recimo, ja u Crysisu nikada nisam označavao dvogledom protivnike, municiju, šta god, a ovde - niko ne uključuje/isključuje ništa, jednostavno nemojte koristiti tu opciju i gotovo![]()
Pozitivni utisci onih koji su probali igru...
http://www.vg247.com/2014/02/13/met...game-impressions-escape-japanese-press-event/
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes drops on PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One next month.
Dobro je, moćiću na boxu još da se sprdam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari