Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Pošta net, kablovski.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni Viber radi odlično, evo i iz Francuske gde sam trenutno, bez problema rade i poruke i video pozivi.

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Od jutros dobijam notifikacije na viberu: check your new messages.
Otvorm viber nemam nijednu novu poruku :trust:

Rekao je da ih proveriš, nije rekao da ih imaš :D nhf

Jel ostaje block lista netaknuta kada se reinstalira Viber?
Kontakti koji su blokirani i dalje će ostati blokirani ili noram opet da pravim blok listu?

Podesio, nije nešto komplikovano. Drugi je problem što nemam nikoga ko isto koristi da mogu makar da probam.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Podesio, nije nešto komplikovano. Drugi je problem što nemam nikoga ko isto koristi da mogu makar da probam.

Mora da postane default opcija kako bi "masovnije" zazivelo.
Ovako ce koristiti jako mali broj ljudi...

Pozdrav. Planiram da kupim bluetooth handsfree uređaj (dosta sam platio kazni zbog telefoniranja) koji se kači na suncobran izvise vozača u automobilu.
Za obicne pozive znam da će raditi super, ali hoće li raditi ako imam viber poziv ili whatsapp poziv ?
Jer mnogo me ljudi zove preko ovih aplikacija.
Hvala :)

Viber i Messenger rade regularno preko bluetooth, ja ih često koristim u vožnji.

Napokon!

Samo da zazivi bez ovih komplikovanih podesavanja...

https://youtu.be/2YuJxv4VTwI

Mora da postane default opcija kako bi "masovnije" zazivelo.
Ovako ce koristiti jako mali broj ljudi...

Ništa ne razumem?!... Pre par meseci sam negde letimično preleto preko nekog teksta u kome se objašnjavalo da taj RCS kao treba da postane novi standard koji će da zameni sadašnji SMS. Dakle, to je "offline" servis - za slanje i primanje SMS-ova nam ne treba internet, je l' tako? A to onda (valjda?) znači da bi ovi naši mobilni operateri trebali da podržavaju taj servis? Kako drugačije?

Kako ste vi to mislili da probate? Jedino ako sama aplikacija konvertuje taj RCS u običan SMS, ali to onda nema nikakvog smisla? Ovaj sa izgriženim noktima na YouTube klipu je u mreži koja podržava taj RCS... ili kako? A na početku klipa kaže da trik omogućava RCS u any country, any carrier, any ovo, any ono...? On je slao i fotke?!
Ako te RCS poruke idu "online" - kroz internet, onda je to samo još jedan mesindžer kojih već ima na desetine, a uz njih i nekoliko dosadašnjih Google-ovih propalih pokušaja?

Ništa mi nije jasno? Je l' zna neko nešto da objasni?

Google pokušava da reši američko tržište gde pored svih IM servisa ljudi i dalje masovno koriste SMS. Otud toliko pokušaja od kojih će ovaj poslednji izgleda dati rezultate.

Mogu li da podesim na Viberu da za određeni kontakt imam određenu, posebnu notifikaciju?

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Udjes u chat s tom osobom, prevuces sa desno na levo ekrean i izadju ti opcije pa tamo imas i notifikaciju kao jednu od opcija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znam ali samo ove opcije mi izlaze...
e0b5a2ace9cb3cb8fb2e084f422a7c20.jpg

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Ukljuci smart notifications

Ne može na Androidu, samo iOS ima da bude drugi ton u odnosu na default za odredjene kontakte.

Au bre šta je ovo sa whatsapp-om. Mnogo se pokvario u poslednje vreme, nešto secka, kasne poruke. Jel se dešava nekome ovo?

I meni se dešava. Ali sve mislim da je do miui. Bukvalno pošaljem poruku a ona se pojavi na ekranu posle 30,40sek..

Meni ne kasni toliko, ali ranije se to nije dešavalo. Poslednje vreme došlo da mi Viber bolje radi od Whatsappa. :D

Meni sve okej, baš sam ga pre pet minuta koristio. Telefon iz potpisa, Android 10

OnePlus 6/Tapatalk

Moze li mala pomoc? Drugar je na dual sim telefonu aktivirao dva viber naloga, i sada mu je jedan od ta dva broja blokiran. Kako moze da se odblokira?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Mala pretraga kaze ovo
62489b33849f4c7edeaf88acf6b7f6d3.jpg

Vec smo pisali viber podrsci, mislio sam da ima neko drugo resenje

Nema, samo iz tog razloha blokiraju neki broj. Tako radi i whatsApp.

Nadam se da ce ga odblokirati

Nazad
Vrh Dno