Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Postoji ona crvena tackica, kao obavestenje o stikerima i igrama. Mozda je to mislio?

Na šta misliš, na reklame UMO, ili igrice?
To su reklame, nisu spam(mada iskreno nisam ni znao da to ima, AdAway ih blokira)
To što ti misliš da je crvena tačka sa brojem pored teksta spam, to je već druga stvar.
To nisu obaveštenja, niko te neće podsećati notifikacijama na bilo šta od toga, nikad.
A taj meni sam ja izvukao fazon 3 puta za godinu dana, i to da bi ušao u settings, ne vidim kako to može da ti smeta?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mozda je iskljucio tu opciju? A i ne stizu notifikacije korisnicima istovremeno, nekad kasne.

Možda, nisam ga pitao. :) Uostalom, zašto bih se ja sekirao što nekome stižu ta obaveštenja, kome smeta nek' isključi, ima mogućnost.

1. A kada ti do skoro kad klikneš na smajlija prebaci u stikere pa moraš opet da bi uradio ono što si i prvo želeo? 2. Kad te podseća da ima neka nova retard igra da je skineš, 3. da kupiš novi paket stikera, 4. da obaveštava svakoga kad god promeniš rom/instaliraš viber?
1. Meni se i do sada otvaralo ono što sam poslednje koristio, smajliji ili stikeri. 2. Stvarno to radi? Nisam primetio, mada ja kratko (2 godine) koristim Viber, a i to vrlo retko (min. 10 puta svakog dana). 3. Misliš na onaj "bedž" u donjem desnom uglu? :) Ne razumem kome bi to mogao da bude problem. Meni, u svakom slučaju, nije. 4. Ne znam zašto to radi, ali ionako je procenat ljudi koji to rade zanemarljivo mali (među svojim kontaktima ja nemam nikoga ko to radi).

Što se dizajna Vibera i WA tiče... I dalje ostajem pri svom mišljenju: izgledaju skoro isto, kao dva skina iste aplikacije. WA možda jeste za nijansu brži, ali to se često uopšte ne primećuje.

Meni je na wa zvuk mnogo bolji. Sagovornika cujem dosta glasnije, na viberu se jako cesto desava da ne čujem svaku 4-5 reč

Sent from my D6503 using Tapatalk

Zavisi od mnogo faktora, meni nekad bude zaista odličan, a nekad užas.
Što se tiče video razgovora, tu najbolje iskustvo imam sa Google Duo i fb mesindžerom.

Ja sam viber odavno izbacio iz upotrebe. Sad samo wa i telegram. Primetio sam da mi na wa u zadnjih par dana poruke kasne debelo i to po nekoliko minuta. Ne znam da li je kod drugih korisnika tako. Ali ume bas da iritira. U sred kuckanja dodje do baga u isporuci. I onda fazon stignu po cetiri pet poruka u isto vreme.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Viber generalno jeste smeće, ali su barem ažurirali aplikaciju da notifikacije rade normalno na Nougatu, dok Whatsapp to još uvek nije uradio.

Meni na N ne stižu Skype notifikacije kad ode u deep sleep, a WA I Viber stižu. Tek krenu da stižu kad se ulogujem na desktop Skype I posle radi normalno.

Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]

Poslednja izmena:
Da vidite kako viber i whats rade na WP, ne bi kukalinista na androidu.

Dok sam koristio Lumiu 640, osnovne funkcije (pozivi i poruke) su radile ok.

Viber kao da je dizajnirao neki Koreanac iz Samsunga samo za korejsko trziste, totalno neozbiljno izgleda (ne zbog ljubicaste boje).

Sent from my Nexus 5X

Što je previše, previše je. Viber ubacio reklame!

25b8fe9c95822894ae0a5759c18169f5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je u toku razgovora reklama? Ako su poceli sa tim, morace delete aplikacije.

Problem sa tim buđavim viberom je što ga svi koriste :)
Obrišem ga i posle nekog vremena zatreba, tačnije grupe/dogovori ...

Bar da se ne vidi ono obaveštenje kada se reinstalira, ali i to smatra ljude.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Posle završenog razgovora, ali pitanje je šta će sve još raditi... Samo kad bih mogao devojku da odvojim od stikera i sve pet. "Moje drugarice koriste" i džaba sve. Borba protiv vetrenjača.

Pa ti se potrudi i oko drugarica malo, ***...

Ili nek se sa drugaricama dopisuje putem viber-a, a sa tobom putem whatsapp-a/telegrama, i sve pet, možeš da obrišeš viber :)

Ali whatsapp nema stikere... To joj je najveći problem. "Ružan" je i nije ljubičast...

Džaba... Borba sa vetrenjačama...

Stvarno ubacili reklame posle poziva moroni

Jel ima nesto da valja na WP? :)

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Baš ovo:
Dok sam koristio Lumiu 640, osnovne funkcije (pozivi i poruke) su radile ok.

Na 735 razbija koliko je dobar zvuk u toku poziva, glasno i kvalitetno. Čak i na viberu *** razbija, to je to, korišćenje vibera je mučenje, fali ono, fali ono, fale app, fale opcije u app... za drugi telefon kako ga koristim je ok, kao primarni telefon nema šanse.

@Djilkosh_Ns, a da ti promeniš devojku? :D

Dzaba nema te devojke u Srbiji koja ne koristi Viber (to se vec ukorenilo) a i njene drugarice da ne koriste :d

Istina, ukorenio se viber opasno, ali samo na ovim našim prostorima.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

+1 za telegram meni je cudo sto ga svi nekoriste jer telegram ima open source client sto znaci da mozete da vidite tacno sta instalirate a i mozete ako ste malo obrazovani na tom polju i da ga doradite/promenite po potrebi

+1 za telegram meni je cudo sto ga svi nekoriste jer telegram ima open source client sto znaci da mozete da vidite tacno sta instalirate a i mozete ako ste malo obrazovani na tom polju i da ga doradite/promenite po potrebi
Ja sam programer i jasno mi je šta hoćeš da kažeš, ali ne možeš očekivati da će masa da koristi telegram zbog open source-a. Koliko ljudi zna u opšte šta je OS a da im pri tom to nije vezano za struku. Što djilkos kaže, bitni su stikeri...##%&** ih ko ih izmisli. Sad cu ga izbrisati iz revolta[emoji4]

Edit: https://youtu.be/Agyvw15m8PI

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno