Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Мени је добро, ради много боље него вајбер апликација за Windows (а и за фон) а можеш на сваком компу да користиш за секунд без бојазни да се неће лепо излоговати и сл..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Još da ima neki pin/šifru ako želiš da staviš pre ulaska u App i milina

Da l' neko koristi taj allo, kakav fail

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Osim Dače, niko...

Ne koristim ni ja, samo postavio vest :)
Dijabla jedva nagovorio da koristi i WhatsApp :D

Poslednja izmena:
Signal ubacio podrsku za Giphy i povecao kvalitet slika.

Kad smo već kod toga, Viber i wa baš nenormalno kompresuju slike, šokirao sam se neki dan kad sam na 2G poslao sliku za 10ak sekundi na wa..

Praktično upropaste fotografije. Oba servisa.

Što je najgore većina "neznalica" i šalje slike preko wa i vibera ...
Par puta pokušam da objasnim da nije isto, ali džabe - ne vide ljudi razliku [emoji3]

Poslednja izmena:
Dobar je, a i za voice je ok. Pricam sa amerikom nekoliko puta nedeljno i nije bas kao wa ali je skroz korektan kvalitet.

Kako nervira ovaj novi viber, x puta mi se desilo ne namerno startujem snimanje. To polje gde je type message previse blizu pa se lako može pogresiti. Sreca pa mnogi imaju i whatapp i viber.
A to oko razlike ja stalno svima pricam i zahtevam na mail da mi posalju. Trebas bas biti dosadan neke da ubedis da ti poslaju u mailu kao da je to ne znam kako teško a ne 3 klika :D
Inace ja moje slike delim preko google photos i mislim da je to ubedljivo najbolji način.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
I meni se to često dešava da po navici cvaknem video ili photo kada želim da mi se pojavi tastatura.. Valjda će proći navika...

Kako nervira ovaj novi viber, x puta mi se desilo ne namerno startujem snimanje. To polje gde je type message previse blizu pa se lako može pogresiti.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Slažem se, mnogo nezgodno.

Sent via Xperia Z3

Video snimke posebno skenja totalno kvalitet. Slike konvertuje u 1MP (Width 1280), a video mislim da je VGA (Width 640). Doduse sada ima ona opcija za slanje dokumenata (File Message) do 300mb, kada se preko te opcije posalje, onda naravno ostaje originalni kvalitet.

Poslednja izmena:
U zadnje vreme mi se redovno dešava na viberu da kada hoću da otvorim smajlije moram po 3-4 puta da tapnem na ikonicu da bi ih otvorilo

sent from SM-G900F

Meni se juče desilo, kako sam instalirao win 10 viber app, tu po defaultu skine sve stikere, sinoć instaliram na mobu opet, nema pola koje koristim, tipa blic, Partizan, čak ni u search.. Kliknem restore my stickers Ili tako nesto, i grune mi apsolutno sve moguće stikere sa win 10,niti znam kako da ih obrišem, plus, npr sad imam onaj public chat samo blic, dok je do sada bilo kada skineš npr beograd, ili partizan, automatski te ubaci tamo..

Stikere ne koristim ali možda ti Partizanovi prave problem [emoji3]

sent from SM-G900F

Jel postoji neki način da se jeftinije razgovara iz inostranstva (preko ovih aplikacija ili drugačije) sa dumb mobilnim u našoj zemlji?
I koji se najbolje pokazao?

Hangouts, Skype u prepaid varijanti kosta $0.3/minut. Skype ima i postpaid varijantu 200 minuta za $33 mesecno.

Poslednja izmena:
Video snimke posebno skenja totalno kvalitet. Slike konvertuje u 1MP (Width 1280), a video mislim da je VGA (Width 640).
Jel ovo sigurno? Ja uvek fotke pre slanja smanjim na HD rezoluciju, što znači da sam to radio bez potrebe :) Za video jeste malo previše smenjenje na VGA, ali nije strašno za uobičajeno slanje nebitnih zezalica :)

Kako nervira ovaj novi viber, x puta mi se desilo ne namerno startujem snimanje. To polje gde je type message previse blizu pa se lako može pogresiti.
Ne razumem kako ti se (tebi i ostalima) to dešava? Ja nemam tanke prste, ali ni jednom mi se to nije desilo.

Vrh Dno