Da, baš vidim kako je svima bitna privatnostIskreno, meni su te priče o enkripciji kod IM programa totalni LOL
![]()
Primer:Verovatno 1% korisnika to traži pa ih boli ćošak da ubace.Meni retko treba i ovako a kamoli na viberu gde obavim jedan razgovor mesečno.
Meni je LOL kako su ljudi ležarni u vezi toga, a onda izvrše samoubistvo kao za onaj Ashley Madison hack.Da, baš vidim kako je svima bitna privatnostIskreno, meni su te priče o enkripciji kod IM programa totalni LOL
![]()
Ахахах реално хахахаA šta je ton zauzeća nego obaveštenje da već imaš aktivan poziv?
A šta je ton zauzeća nego obaveštenje da već imaš aktivan poziv?
Vidim da niste razumeli... Ja ne dobijam nikakvo obaveštenje da me još neko pokusava dobiti.Ахахах реално хахаха
Meni je bitna privatnost, ali mojim sagovornicima nije, otud toliko korisnika na Viberu, a toliko smešno malo na Telegramu, s tim što je Telegram siguran na "keve mi Nevenke" odnosno na reč autora istog, jer je serverska strana closed source, a to ne ide uz enkripciju.Da, baš vidim kako je svima bitna privatnostIskreno, meni su te priče o enkripciji kod IM programa totalni LOL
![]()
Običan chat je kao svi ostali.Meni je bitna privatnost, ali mojim sagovornicima nije, otud toliko korisnika na Viberu, a toliko smešno malo na Telegramu, s tim što je Telegram siguran na "keve mi Nevenke" odnosno na reč autora istog, jer je serverska strana closed source, a to ne ide uz enkripciju.
Niko više ne šalje mail, i PGP nema foward secrecy. TextSecure ima ozbiljan protokol, nije nikakvo zezanje.Kome je bitna privatnost taj ce slati enkriptovane poruke mailom...u fazonu open pgp-a ili necega slicnog..
Ovi programi su trenutno namenjeni zezanciji, a ne razmeni planova napada na sediste NSA
Na sedište NSA?На то циљам.
Niko više ne šalje mail, i PGP nema foward secrecy. TextSecure ima ozbiljan protokol, nije nikakvo zezanje.
Telegram je manje pouzdan, najverovatnije. Ali i sve to je u najgorem slučaju koliko su ove aplikacije u najboljem.
Kao što dok ćaskam, ne želim da mi neko stoji iznad glave, tako ne želim da sadržaj bude negde dostupan u nedogled. I s obzirom da se te informacije prodaju, sutra može svašta da se desi. A retroaktivno to da se ispravi ne može.
Na sedište NSA?
@ Dark Magician: niko ne šalje mailove više? WTF?!?
Kako? Probao sada, nigde ne vidim opciju za video chat...I whatsapp podržava video chat.
Ovde nismo pričali o poslovnoj komunikaciji/korespodenciji.Mail je jedan od, ako ne i glavni oblik poslovne komunikacije Magic. Ne koriste zaposleni jedne firme tvoj Telegram ili WA da salju poslovne ponude drugoj firmi lol
A to sto PGP nema "forward secrecy" ne znaci da ga neki drugi program nema..ja sam njega naveo kao primer, a i taj "forward secrecy" ti nista ne znaci ako u buducnosti sa kvantnim kompjuterom ti "on the fly" razbijaju poruku bila ona sifrovana svakog sekunda drugim tajnim kljucem..
A mislis da sadrzaj nije u nedogled dostupan na Telegramu, WA, Viberu i sl. Mislis da oni ne prodaju informacije?
Dark Magician je iz 2127. god. a tamo mailovi, a i drugi messenger programi vise ne postoje vec salju telepatski kvantno kriptovane poruke jedni drugima :d A mozda koriste i magiju :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari