Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ne.

Kreirao je grupu. Sručio 2 poruke i onda me "izbacio" iz grupe.

btw, kako po automatizmu blokirati sve koji nisu u kontaktima. Za pojedinačno znam.

Meni je isto to stiglo pre neki dan od ortakinje sa moskovskog broja.. Isto preko grupe koja se otvorila i zatvorila.

Pod hitno olupati sve smart telefone i preci na Nokie tipa 3210 :-D

Pa pozive i SMS je najlakše pratiti i presretati. Danas bilo ko može to jeftino da radi.

Ja koristim hangouts skoro kao skype. Viber najmanje, whatsapp ne koristim.
Sve zavisi od toga sta određene grupe korisnika koriste. Hangouts je ubedljivo najbrži i ima odličan i zvuk i sliku. Viber je na drugom mestu po brzini rada. Skype je prosto užasan. Najruznija i najsporija aplikacija ikada. Čak i desktop verzija izgleda užasno.
Hangouts je prešao na webrtc i na taj način rasterećuje servere. Webrtc pokušava p2p vezu, pa ako ne uspe onda koristi neki relay server.

Neko resenje za Messenger (fb) prikazuje mi notifikaciju pored ikonice a sve su poruke procitane... Sta je to? Force closeovao sam app, restartovao telefon, obrisao cache i nista ne pomaze..

Ma nemoguce, sve sam procitao mada sam jednu smaracicu blokirao ali to je bilo na kompu a predhodno je stigla notifikacija na telefonu... Zar sad moram da je od blokiram da bi nestala ta ikonica? Neeeeeeeee

U fonu imam i dve igrice a Tiny Troopers 2 malo malo pa izbaci App not responding, zasto?

Poslednja izmena:
Moze li neko ko koristi Whatsapp duze od godinu dana da mi kaze, da li program pod obavezno mora da se plati posle prve godine koriscenja?
Mislim konkretno, da li odbija da radi dok se ne uplati.

Kao što je već rečeno, uglavnom ni ne traži.

Meni vec drugu ili treću godinu je samo produžio.. Ali, sve i da traži, vredi taj jedan dolar..

Мени је такође сам продужио.
Ја имам непрочитане поруке на месинџеру па ми не показује нотификације. Само сам избрисао нотификацију без отварања поруке и то је то.

Poslednja izmena:
Kako da ugasim da mi ne sijaju tasteri na viberu tokom razgovora, ekran se zatamni ali tasteri sijaju..?

Sredio sam messanger, obrisao skroz app i opet je instalirao :-D

Moze li neko ko koristi Whatsapp duze od godinu dana da mi kaze, da li program pod obavezno mora da se plati posle prve godine koriscenja?
Mislim konkretno, da li odbija da radi dok se ne uplati.
Kuliraj i produzice ti za dz. U zemljama treceg sveta produzavaju za dz,idu na kartu da to neko ne zna pa da uzme i plati

Dali postoji mogucnost da u kontaktima bude slika sa WA ili Vibera, ako npr osoba nema Facebook... Koliko sam video moze samo kao slika sa telefona ili facebook profilna a imavli caka kada je vec linkovan wa i viber i to da se iskoristi?

Dali postoji mogucnost da u kontaktima bude slika sa WA ili Vibera, ako npr osoba nema Facebook... Koliko sam video moze samo kao slika sa telefona ili facebook profilna a imavli caka kada je vec linkovan wa i viber i to da se iskoristi?

Ne... Ili ručno da dodaješ u imeniku pa onda tražiš gde su slike (ovako ja radim), ili juri neki program na google playu koji to radi isto. :D

Da li jos neko ima problem na WA da mu poruke kasne i da li to moze da se namesti?

Na viberu nikad nisam imao tih problema...

Da... Telefon mi je 90% na wifi. Nisam obracao paznju preko mobile data jer sam danas instalirao.

Ostavi ga na 5. Javi ako je malo poboljsana situacija.

Vrh Dno