I moj burazer dobio takvu poruku, sve identicnoUpravo su probali da mi uvale virus preko WhatsAppa.
Kuliraj i produzice ti za dz. U zemljama treceg sveta produzavaju za dz,idu na kartu da to neko ne zna pa da uzme i platiMoze li neko ko koristi Whatsapp duze od godinu dana da mi kaze, da li program pod obavezno mora da se plati posle prve godine koriscenja?
Mislim konkretno, da li odbija da radi dok se ne uplati.
A sta radi taj virus, tj sta se desava kad kliknes na link? Jel ti nesto zezne na telefonu...
Nemam pojma. Nisam kliknuoI moj burazer dobio takvu poruku, sve identicno
A sta radi taj virus, tj sta se desava kad kliknes na link? Jel ti nesto zezne na telefonu...
Dali postoji mogucnost da u kontaktima bude slika sa WA ili Vibera, ako npr osoba nema Facebook... Koliko sam video moze samo kao slika sa telefona ili facebook profilna a imavli caka kada je vec linkovan wa i viber i to da se iskoristi?
Sbb wi fi ruter zna da pravi problem jer je kanta. Meni wa vec godinama ne radi kako treba na wi fi pa sam se na kraju i navikaoDa... Telefon mi je 90% na wifi. Nisam obracao paznju preko mobile data jer sam danas instalirao.
Sbb wi fi ruter zna da pravi problem jer je kanta. Meni wa vec godinama ne radi kako treba na wi fi pa sam se na kraju i navikao![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.mobodev.heartbeatfixerforgcm
Probaj sa ovim programom. Smanji heartbeat za wi fi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari