Omron ima ,,dobru'' cenu u Lili parfimeriji i Galen apoteci ako nekog zanima.
Taman da otkazem aparat koji cekam, pa ga ponovo kupim za Crni Petak ako bude jeftinijiPrizma najavljuje neku black friday akciju, pa možda bude nešto povoljno.
Ja gledam za sebe m3 comfort ili M7 Intelli IT. Cekam neku akciju pa da uzmem nesto do kraja meseca.Da li može preporuka za neki korentan model ?
Ma Prizma momacki zavarila pocetne cene i sad mogu da spustaju i do 50% i da opet budu u rangu realnih cena tih uredjaj u ostatku Evrope. Ja porucih Omron 7 za 9000din, al zbog strajka cekam tacno dve nedelje na isporuku, sto ispada malo i glupo, jer su mogli poslati po drugoj sluzbi pa nek posle od poste traze povrat za transport, al *** ko sam ja da im solim pametBio je i neki dan Prizme proslog novembra 1 dan je bilo 33% popusta na sve...
Ma Prizma momacki zavarila pocetne cene i sad mogu da spustaju i do 50% i da opet budu u rangu realnih cena tih uredjaj u ostatku Evrope. Ja porucih Omron 7 za 9000din, al zbog strajka cekam tacno dve nedelje na isporuku, sto ispada malo i glupo, jer su mogli poslati po drugoj sluzbi pa nek posle od poste traze povrat za transport, al ********* ko sam ja da im solim pamet
Juce narucen rezervni deo za inhalator,pre 12 sati.Danas stiglo.Ma Prizma momacki zavarila pocetne cene i sad mogu da spustaju i do 50% i da opet budu u rangu realnih cena tih uredjaj u ostatku Evrope. Ja porucih Omron 7 za 9000din, al zbog strajka cekam tacno dve nedelje na isporuku, sto ispada malo i glupo, jer su mogli poslati po drugoj sluzbi pa nek posle od poste traze povrat za transport, al ********* ko sam ja da im solim pamet
CekamJuce narucen rezervni deo za inhalator,pre 12 sati.Danas stiglo.
Neka kur.sluzba nikad cuo. Ne znam ,da li jos uvek cekas,ali nije problem do kurira....
Nema od toga nista, ko prati Prizmu zna kako funkcionisu i koje su cene ispod kojih ne iduSacekaj ovu promociju i ako bude povoljnije od toga sto si platio otkazi porudžbinu.
Ovaj je baš na popustu, šta mislite o otvom modelu. Nije na spisku , kao ni BEURER BM 54
![]()
Auron Easy LS 808 -BS aparat za pritisak - Springwell
Auron Easy LS 808 -BS aparat za pritisak digitalni automatski merač za nadlakticu nove generacije koji merenje krvnog pritiska čini bržim, ugodnim i pouzdanim.springwell.rs
Slično. Lepo radi. APP nije bagovita, pomalo rustična ali radi...
To je koliko vidim po slikama rebrendiran BP A200 AFIB.Društvo, šta mislite o Microlife BP A150 AFIB. Dobra mu je cena 4.800,00
Garancija 10 godina
Gde si našao?Društvo, šta mislite o Microlife BP A150 AFIB. Dobra mu je cena 4.800,00
Garancija 10 godina
Da, aparat i aplikaciju. Aparat je OK, radi brzo, u jednom prolazu (dok pumpa) i prilično je precizan, rekao bih. App se zove Vita Connect, bazična ali memoriše sve rezultate i prenese i iz memorije aparata ako ga ne konektuješ kod svakog merenja. Naravno aparat može da funkcioniše nezavisno. Praktično app je baza podataka sa nekim osnovnim istorijskim grafičkim pregledom.Da li je imaš ?
Gde si našao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari