Šta je novo?

Menjačnice

Ma zato sto sam neiskusno (kazem ti, ne bavim se vec ~4 godine ovim)...

Elem, presipanje iz supljeg u prazno se zavrsilo tako da na CEX-u imam €201 (fiat)

...prebacio svoj BNB sa Binance na CEX, jer sa Binance nisam mogao na platnu karticu, kaze da nije podrzana zemlja. I tako prebacim na CEX u nadi da ce da radi, ako se dobro secam pre jedno 4 godine ili vise, jeste najvise kidao fee, ali je bio najjednostavniji za uplate/isplate. I onda sam na CEX-u vec konvertovao BNB u evro i tu malo izgubio. Pa necu da eksperimentisem vise i svako malo gubim po malo dok ne skontam sta tacno treba da uradim.
Da, mozes BNB, LTC, nesto sto ima mizaran fee za prebacivanje na drugu menjacnicu ili nekom drugom na wallet. On tebi kes i to je to.
Nista, onda cu izgleda morati tako.

Ne znam da li sam u pravoj temi - pitam za druga ;)
Kako najlakše (sa što manjom porvizijom), neko iz zapadne evrope ko je van kripta, da uplati npr. 4K EUR negde gde može odmah da konvertuje to u USDT npr ?

Ja koristim CEX.io, i on meni radi extra i sa Visom i sa Master Card, ali čini mi se da su provizije u zadnje vreme bezobrazno visoke.. vidim sad da za 4000e uzima proviziju 119e ?! bar na mom nalogu.

Koji je najlaksi nacin da prodam kaspa (kas) coin takodje imam i toncoin, a da posle te pare mogu da prebacim na karticu, ili trade na neki drugi coin pa da prebacim na binance?

Koji je najlaksi nacin da prodam kaspa (kas) coin takodje imam i toncoin, a da posle te pare mogu da prebacim na karticu, ili trade na neki drugi coin pa da prebacim na binance?
Kaspu mozes na:
ili
da menjas za BTC ili USDT, pa da prebacis na Binance. Na "Tradeogre" sam menjao MEWC i prost je, mislim da ne treba ni kyc da se radi, bukvalno za 2 min. se registrujes. Coinex.com nisam proveravao.

Na tradeorg necu imati problem sa withdrawal?
Jer dosta menjacnica ima ne dozvoljava tako lako slanje coina-a.

Ima ako neko ima savet za toncoin gde uraditi trade....

Na tradeorg necu imati problem sa withdrawal?
Jer dosta menjacnica ima ne dozvoljava tako lako slanje coina-a.

Ima ako neko ima savet za toncoin gde uraditi trade....
Tradeogre koristim više godina za neke novčiće kojih nema na drugim menjačnicama i nikada nisam imao problema. Mada nisam odatle slao ništa sigurno poslednjih 5-6 meseca.

Jel nekom stigao mejl od Coinbase-a da vam prekidaju pristup nalogu od septembra, i da se povuku sva sredstva do 25og septembra?
Cudno mi je jer su uveli USDC rewards za Srbiju pre samo 2-3 nedelje

Jel nekom stigao mejl od Coinbase-a da vam prekidaju pristup nalogu od septembra, i da se povuku sva sredstva do 25og septembra?
Cudno mi je jer su uveli USDC rewards za Srbiju pre samo 2-3 nedelje
"Hi there, please note that Coinbase is no longer supported in Serbia due to local regulation. "
Inace su i uklonili Srbiju iz liste zemalja kvalifikovanih za USDC nagrade

Na kojim menjacnicama moze da se uradi deposit sa nasim visa/mastercard karticama? Na Binance moze, da li moze mexc, bybit, gate, Kucoin?

Da sam na tvom mestu, sigurno bi prebacio sve u roku odmah, najdalje desetak dana pre isteka roka. Ako imam različitih novčića, prebacio bi ih u jedan povoljan za slanje.

Da sam na tvom mestu, sigurno bi prebacio sve u roku odmah, najdalje desetak dana pre isteka roka. Ako imam različitih novčića, prebacio bi ih u jedan povoljan za slanje.
Kao na primer? Stvarno se ne razumem u ovo i ove novcice sto imam tamo sam kupio onako, prevario me drugar :)

Moglo je biti i mnogo gore, mogao te morbius prevariti da uđeš u zlato... to samo da sedneš i da plačeš.
Te novčiće koje imaš, pogotovo ako su ERC20 mreža, prebaciš u jedan od onih koji su povoljniji za slanje npr XLM, ALGO, ADA, DOT, ATOM, LTC, AR... ima ih još. Tako platiš jedan povoljan fee za slanje umesto nekoliko skupljih. Na novoj menjačnici se vratiš u novčiće koje si imao. Ili, ako ti je do igranja, čekaš povoljniju priliku za vraćanje i zaradiš nešto na ovoj neprijatnosti.
Kako god, ne bi bilo loše da ti taj drugar bude pri ruci tokom operacije slanja, za svaki slučaj.

Da ne šaljem sliku sa krakena, jer su mali iznosi u pitanju i smejaćete se.. Ali pitanje je - postoji Deallocate ETH i Allocate ETH - eterijuma... Želim da ga oslobodim, da ga konvertujem u drugi coin... piše da je balans oko 10 dolara, a da mi je dostupno samo pola dolara... jer sam ga stejkovao.. Kako da ga oslobodim? Hvala.

Povukao sam prve coine na ECD. Imao sam eterijum, međutim, dal je zagušena mreža... nije moglo da prođe... pa sam prebacio u tether i tako povukao na ECD... ccc takse, takse, takse...

Zna li neko šta se dešava sa Binance p2p? Nema ponuda za kupovinu usdt u poslednjih nekoliko dana.

Zna li neko šta se dešava sa Binance p2p? Nema ponuda za kupovinu usdt u poslednjih nekoliko dana.
Jesi siguran da si dobro usao u p2p tj. odabrao RSD ?
Bio upravo da vidim i cini mi se da nikada vise trejdera nije bilo, mada nisam dugo ulazio, ranije ih je bilo mozda desetak max. Rusa uglavnom, nisam ih brojao sad niti zagledao odakle su ali video sam ih barem 20

Jesam. Proveravao sam nekoliko puta filtere. Na kompu web verzija izbacuje oglase ali aplikacija je prestala pre nekoliko dana.

Screenshot_20231016-182047_Binance.png

Aplikaciju ne koristim, probao na kompu, mada malo je pipavo doduse, prvo sam ukucao rsd i kad sam kliknuo na rsd nije mi otvorio nista, ali mouse cursor nije bio onaj hand pointer, ne znam kako da objasnim bolje, uglavnom ukucaj samo R, dace ti 3 valute cini mi se, onda je imao "hand cursor" na RSD i kad sam kliknuo izbacio mi listu trejdera. Ne bih te lagao, mislim radi sigurno, ajd' ako ne uspes screenshotovacu, ne znam sta drugo da ti kazem, ali radi 100% :)

btw vidim kod tebe Buy, ja sam razumeo da ti treba prodaja USDTa tj. ti da prodajes, ja sam to probao, tako da ne znam ako ti kupujes pa trazis prodavce kakva je onda situacija.

Nisam te razumeo onda, obicno ljudi prodaju USDT za RSD na P2P
Tako da sam probao samo Sell USDT, znaci aplikacija zeza je neki zakljucak na kraju.

Pozdrav. Da li je bolje razmeniti BTC za keš preko ECD, otvoriti Coinbase pa prebaciti na PayPal, ili postoji neka treća, bolja opcija?

Kakva su iskusva sa Mobi bankom i povlačenjem deviza preko MasterCarda ?
Meni sa CEXa skida na Rajfajzen Visa (odmah dobijem notifikaciju da su pare legle), ali tek sutradan ujutru može da se zaista koristi (bude umanjeno stanje za proviziju koje je prilična :()

Mobi je pre nekog vremena blokirao sve transakcije vezane za kripto.

Nazad
Vrh Dno