Šta je novo?

Menjačnice

Nije mi engleski jača strana,pa neka neko bude ljubazan,hvala

Prilozi

• Screenshot_20231117_212707_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231117_212707_Samsung Internet.jpg
    94 KB · Pregleda: 130
Sjecam se ja tamo 2014 ili je 2015g imali su oni hack i vracali su po malo mozda neki mjesec dana trebalo je da vrate korisnicima njihova sredstva imao sam tada account i znam da su mi po malo vracali BTC tada je bio neki drugi vlasnik, onda su dozivili procvat bili su ubjedljivo najbolja mjenjacnica dok nije dosao binance u tom nekako periodu mjenjali su se vlasnici stigao je circle pa onda mislim 2019 justin sun i od tada tonu sve dublje sve manji i manji volume.

Cudno mi je da su uopste imali cca 125M $ izgleda pokupili su sve.

Svakako kacite vijesti ako naidjete na nesto, nista bolja sudbina ne ceka ni druge mjenjacnice prije ili kasnije budu hakovani, MT.gox, BTC-e i mnogi drugi manje poznati.
Tako je, secam se toga. Od tada nikad vise tamo nisam nista prebacivao.

Meni zaglavise ovi iz TradeOgre kaspu koju sam kopao kod njih. Mesecima nema withdrawl mogucnosti, moze samo da se proda za 6-7 puta manju cenu od realne.

Tako je, secam se toga. Od tada nikad vise tamo nisam nista prebacivao.

Meni zaglavise ovi iz TradeOgre kaspu koju sam kopao kod njih. Mesecima nema withdrawl mogucnosti, moze samo da se proda za 6-7 puta manju cenu od realne.
Isto.
Doduse, cijena je danas top, sta je bilo prethodnih 15ak dana.

Nema ga.
Na Twiteru odgovaraju dok ne spomenes Kaspu. Vjerovatno im je hakovan wallet.

Koje je obrazlozenje za offline toliko dugo?
Ma kakvo obrazlozenje, ljudi nemaju ni propisan support, skupila se par klinaca ispred zgrade i otvorila menjacnicu.
Moja greska sto tad nisam malo bolje pogledao, verujem da je imao neki izbor iako za kaspu nije bio veliki.

Pre 2 godine koristio poslednji put, sve je bilo OK.
Dok su druge menjacnice bile ponosne sa 2FA, Gate je uveliko imao MFA gde nije bilo lufta za *******ciju.

Krenuo je i na Binance opet. Izgleda da im je zafalilo para u budzetu.

CZ odlazi iz Binance. Kažu da mu se smeši i cz, al ne ovaj naš. Binance plaća neku golemu kaznu... mnogo vesti za jedan dan, čudi me da se to još ne vidi na cenama.

Istog sam cudjenja, kako sve nije krenulo nizbrdo s obzirom da je mesecima i godinama negirao sve zivo a sada je uhvacen.

Kazna od 4 milijarde ( ajde to nisu neke pare ) ali ko zna sta su sve jos muljali.

Ocekivao sam posle ovoga da se ekspresno vratimo i na 26k ali iz nekog razloga je mirno.

Pisano je na temi menjacnica.
Nije mi jasna ovako slaba reakcija trzista na vest da je glavni covek Binance-a prikznao krivicu, napustio mesto prvog coveka.
Binance treba da plati 4 milijarde ( nisu velike pare ali da li ce morati da prodaju deo asseta? ).

Pretpostavljam da tek treba da se utvrde eventualne posledice.

Sve u svemu, CZ je mnogo ucnio za kripto, ovo je velika vest a trziste nije pokazalo reakciju.

Nije mi jasna ovako slaba reakcija trzista na vest da je glavni covek Binance-a prikznao krivicu, napustio mesto prvog coveka.
Binance treba da plati 4 milijarde ( nisu velike pare ali da li ce morati da prodaju deo asseta? ).

Sve u svemu, CZ je mnogo ucnio za kripto, ovo je velika vest a trziste nije pokazalo reakciju.
I nije vredno reakcije. Nothing burger se desio, hvala bogu. To je kao kad bi mene i tebe kaznili 100 dinara, platis i teraj dalje

Sta se desilo?

Ovo je kao kada je Mišković bio u pritvoru u srbiji..
Nema ga nigde.. Delta propala koliko vidim 😅

Platili kaznu.. Jeste velika ali naćice nacin da to isplate..

Screenshot_20231122_111943_Chrome.jpg

Prodaju po malo.. Bilo je 215k

Valjda cekaju da slome ekonomiju i btc izgubi vrednost zbig njihovih odluka pa izadju skroz 😅

Nisam ni jednog trenutka rekao da ocekujem da ce Binance propasti. Da mislim to, povukao bih sredstva. Niti sam u shortu pa da navijam za pad.

Ocekivao sam da ce trziste bar malo odreagovati jer najveci deo trzista drzi bas Binance a trenutno prolazi kroz turbulenciju. Uvek kad je neka turbulencija, trziste postaje turbulentno.

Seti se FTX-a, panike i povlacenja sredstava kada je prvi put bilo reci da je Sam nesto muljao. Nije se znalo sta ali sentiment ljudi je bio takav - bezi!

Tako i sada, mesecima unazad pokazujes broj 4, sprdas se sa svakom optuzbom i sada si odjednom uhvacen, priznajes, povlacis se na 6 godina a firma ti placa 4 jebene milijarde za koje niko ne zna da li imas ili ces prodavati assete.

Ajde sto BTC nije odregaovao ali i ovo sto nije ni BNB mi je smesno.

Da li se vestacki sad odrzava sve ovo ili trziste tacno zabole za sva ova desavanja, nije mi jasno.

Jeste, da CZ nije nameštao cene tamo 2017. pitanje je da li bi kripto danas bio to što jeste. Da je radio svašta ilegalno, radio je, ali reći ću u njegovu odbranu ovoliko: da je bilo ko od nas imao biznis gde se mušterije lome jedni preko drugih da nam daju pare, a nikakve kontrole nema i možeš da radiš šta god poželiš, ko bi to ostao pošten?

U svakom slučaju, nema ga više, odlično je prošao šta je sve radio. Binance neće patiti za sada, šta će biti s menjačnicama videćemo tamo sledeće godine kad medved navali. To što nikakve negativne reakcije nema na cenama govori koliko je bull trenutno jak. U bull marketu sve negativne vesti se ignorišu, kao što se u bear marketu ignorišu pozitivna dešavanja. A ovde će definivno biti bar kratkotrajnog bika, vidi koliko je SPX poleteo kad su poverovali da je rast kamatnih stopa definitivno stao, tri gap-a je ostavio. Sve miriše na poslednji sucker rally pred slom, potpuno je po udžbeniku, jedino bi još trebalo i FED da bar jednom spusti kamatne stope da bi bilo sasvim preslikano kao 2000., 2008. i 2020.

Capture.JPG

Molio bi prevod (opet🤣),zadnje poruke na polonoiks suport,izgleda su odblokirali sredstva(ili su to samo moje želje)

Nisu odblokirali nista, samo su obecali da ce dopustiti depozit i withdraw u ovoj sedmici, ali nesto nisam bas optimista.... vidit cemo.

Okaceno prekljuce u drugoj temi :)

Šteta... Ni po čemu najbolja menjačnica, ali meni omiljena jer jednostavno navika.

:(

Poslednja izmena:
Ako sam razumeo,30.novembra bi trebalo da šljakaju normalno,a sta znači ovo da treba da se abdejtuju adrese ,jel to automatski ili bi trebao ja nesto da uradim po tom pitanju?

Prilozi

• Screenshot_20231124_112727_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231124_112727_Samsung Internet.jpg
    80.6 KB · Pregleda: 47
Nije mi jasna ovako slaba reakcija trzista na vest da je glavni covek Binance-a priznao krivicu, napustio mesto prvog coveka.

Imas ono nepisano pravilo:
1. Kako znamo da smo u bull marketu? Na lose vesti cena ne ide na dole.
2. Kako znamo da smo u bear marketu? Na dobre vesti cena ne ide na gore.

P.S. Ili sada u ovom ciklusu, kada CryptoCapo postane bullish spremite se za veliku korekciju

Ako sam razumeo,30.novembra bi trebalo da šljakaju normalno,a sta znači ovo da treba da se abdejtuju adrese ,jel to automatski ili bi trebao ja nesto da uradim po tom pitanju?
Zavisi kako implementiraju. Svakako ce raditi update wallet-a. 99% da ces dobiti sve nove adrese, eventualno ces morati da kliknes dugme da bi dobio adresu. Nikakva komplikacija. Samo da docekamo taj 30-ti i da odblokiraju novcice.

Nazad
Vrh Dno