Šta je novo?

Menjačnice

Na telekomu i dalje diskobol

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bilo je radilo pre pola sata. Sad kao sto kazes opet ne radi.

Da li je neko probao bitpay Visa karticu?Razmišljam da je danas poručio i isprobam.Odgovori na P.P.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Mozete i xapo da cepate :) ne mora samo cex

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Wirex shiba provizije samo tako.

Sent from my P9000 using Tapatalk

Ali kursevi su im katastrofa. I gubi se deo na konverziji u rsd, pa na proviziji...

Poslednja izmena:
Kome, Mare? Wirexu?

Sent from my P9000 using Tapatalk

Krećete da driftujete, tema su menjačnice a ne btc kartice

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Svako sledece ne postovanje teme i pravila iste se kaznjava banom.

Ako niste toliko sposobni,ni ne treba da pisete.

Hvala

Verovatno je bio odgovor na pitanje...da li ce recimo na zecu na polo da legne iskopano onog momenta kada procepe wallet? Znam da je to inace slucaj jer napisu tako. Ovde mi nije bas najjasnije napisano?

samo da javim da je sve stiglo uredno sa cex/a na racun u srbiji. 10k. iz banke me cak nisu ni pozvali da dam izjavu, odmah na racun/

Poslednja izmena:
Onda lepo forum kriptovalute da bude zatvorenog tipa samo za članove koji su ovde barem godinu dana, i imaju 200 poruka.
Od starih i iskusnih rudara ovde je ostalo samo par entuzijasta. Ostalo je za deponiju.

Ovo sam ja odavno predlagao od kada sam video da se slivaju novi i korisnici i prave starije korisnike ******ma mi straiji clanovi barem zajedno da se drzimo i guramo nekako

Hm, koliko je meni poznato, u BiH je, slično kao i u Srb, usvojen zakon po hitnom postupku radi usklađivanja sa EU regulativom...
https://advokat-prnjavorac.com/zako...finansiranja-teroristickih-aktivnosti-BiH.pdf

E sad, možda je neki drugi propis u pitanju, a možda i nije to pravi razlog ...

To je to, samo sto BiH ima jos mnogo posla oko toga, nije svo to lijepo regulisano, neznam tacno, ali kako sam shvatio puno zaostajemo za tim novim tehnologijama placanja i novcanim transakcijama

Ovo sam ja odavno predlagao od kada sam video da se slivaju novi i korisnici i prave starije korisnike ******ma mi straiji clanovi barem zajedno da se drzimo i guramo nekako

Citat Citiram korisnika: Stormbringer_bg Pogledaj poruku
Onda lepo forum kriptovalute da bude zatvorenog tipa samo za članove koji su ovde barem godinu dana, i imaju 200 poruka.
Od starih i iskusnih rudara ovde je ostalo samo par entuzijasta. Ostalo je za deponiju.

Ja predlazem da se donese zakon po kome niko nece smeti da rudari, osim Vas dvojice, jer samo Vi treba da zivite , a drugi ne. Da budem iskren ne rudarim a mozda i necu a ovakav bezobrazluk prema drugima mislim da nebi smeo da se tolerise. Mozda se nadje neki pocetnik pa pokrene javnu debatu ko je i koliko para uzeo a porez nije platio, sto bi moglo lose da se zavrsi po sve. Pozdrav!

Poslednja izmena:
S obzirom na to da je podforum kriptovalute podeljen po temama, sve je apsolutno lepo sažvakano, i onda dođe gomila pametnih kojima je prva rečenica 'kako da kopam na coinotronu?', druga 'jel može lc power od 600 W za 4 grafičke u dualu', a treća 'znači dižem pare preko cexa, banka ta i ta, bla bla...'.
Umesto da se kvalitet diskusije unapređuje vremenom, naprasno se sunovratio. Niko neće ništa da pročita, svi hoće informacije odmah za juče, još se i bune kada im kažeš da imaju odgovor na pitanje 2 strane unazad.
Jednostavno, došli divlji, oterali pitome (kao što rekoh, od stare garde (koja kopa sve u 16, i ima zavidno i vredno znanje o tome, ali im je više muka da troše vreme na gore pomenute likove koji su okupirali forum) je ostalo samo par entuzijasta, a i oni se sve ređe javljaju).
Ovo sad sve liči na raspalu štalu na periferiji Donjeg Strnjikovca.

****ga, eno i btctalk nije nista bolji. Ne postoji sistem da se zabrani novima da pisu, jedino povecati broj modova koji ce iznova i iznova da brisu postove ala "jel ok 4000e za gotov rig za 5x1070, ne znam koje je napajanje?"

Nadam se da će da regulišu to, lepo kao u MK, sve što legne, odmah poreska prijava 10% i ćao zdravo. Mirna glava i pošten rad a ne kao kod nas, da teraju poštene ljude da strepe a ovamo kamioni i avioni prolaze na Horgošu.

@ mozzart

Ti ces da pises ovde o bezobrazluku? Clan sam ovog foruma od 2007, vec sam napisao da sam u crypto usao 2014 kada sam vec doobro zakasnio, ti si juna 2017 napravio ovaj nalog samo da bi mogao ovde da trazis na gotovo kako da izmuzes pare sto pre. A naravno sve morate na tacni da dobijete sad i odmah, a znanje o kompjuterima vam je uglavnom na nivou facebook domacica, sto se i vidi koliko vas zanima uopste informatika, od ovog proleca forum dobio barem 200 takvih "ljubitelja" racunara. I kada vam se napise po sto puta da nesto ne radite, jer nece ispasti dobro po sve nas, krene pljuvanje novih rudara po ostalima, evo sad i pises kako treba prijaviti poreznicima da ovde neko zaradjuje a ne placa harac jer eto necemo da se igramo s' tobom...covece, cak ni to nije problem, problem je nesto drugo ali posto sam bezobrazan sada necu da ti kazem.

Nazad
Vrh Dno