Šta je novo?

Menjačnice

Mora. Meni je malopre skinuo tokom registracije 0.96$.

@GPSSerbia

Poslao sam sliku vozacke i sebe kako drzim vozacku. Popunio sve podatke. Jedino sto nisam znao sta da stavim kao dokumet za prebivaliste, pa sam poslao izvod iz banke, s'tim sto sam posalo pdf, a oni traze skenirani papirni dokument. E sad, odmah posle par sekundi mi je izaslo ovo sa slike. Da li je to sada to ili ne, ne znam.

1.PNG

Da, menjali su payment provajdera

Maker je onaj ko postavi order u order book
Taker je onaj ko iskoristi postojeći order

Meni je skinulo koliko se secam 0.48$, i odmah mi je stornirana uplata.. koliko kontam, to sluzi cisto da vide da upravljas karticom, ne uzimaju ti pare

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Mora. Meni je malopre skinuo tokom registracije 0.96$.

@GPSSerbia

Poslao sam sliku vozacke i sebe kako drzim vozacku. Popunio sve podatke. Jedino sto nisam znao sta da stavim kao dokumet za prebivaliste, pa sam poslao izvod iz banke, s'tim sto sam posalo pdf, a oni traze skenirani papirni dokument. E sad, odmah posle par sekundi mi je izaslo ovo sa slike. Da li je to sada to ili ne, ne znam.

Pogledajte prilog 246089
To je to, verifikovan si.

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

I podignut ti je mesecni limit za uplatu FIATa na menjacnicu. Odlicno.

da li znate koliko uzima bitstamp % ako se kupuje preko sepe / wire transfera ?

hvala unapred

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam samo jos jedno (za sada) pitanje. Da li je jedina razlika izmedju wallet-a (recimo exodus) i menjacnice, to sto se preko menjacnice moze kupiti kriptovaluta za fiat? Da li postoji jos neki razlog zasto bi trebalo koristiti menjacnicu u odnosu na wallet? Pitam jer vidim da menjacnice naplacuju deponovanje novca, povlacenje novca, svaku konverziju (cini mi se vise nego preko wallet-a), a kazu da ce naplacivati ili vec naplacuju i neaktivne naloge. Pod pretpostavkom da se kriptovaluta moze kupiti i ubaciti u wallet recimo preko oglasa na ovom forumu i verovatno na isti nacin nekada i prodati, da li postoji jos neki razlog zasto bih trebao da koristim menjacnice?

recimo da trgujes sto je i sama svrha menjacnica?

Te menjačnice su i berze na kojima možeš da trguješ raznim kriptovalutama.
Mislim da Exodus nema fee uopšte(samo network fee)
Kada prebacuješ bitcoin npr, uvek imaš taj network fee, koji ide 'mreži', tj minerima.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa zato i pitam. Jer ako mogu u samom exodusu da konvertujem recimo bitcoin u litecoin i slicno, a da platim samo taj network fee, zasto bih onda isto to radio preko menjacnice i pritom jos placao njima proviziju za istu stvar? Ne znam sta se podrazumeva pod "trgovanjem", ali ako je to samo konverzija izmedju raznih kriptovaluta, onda ne vidim svrhu menjacnica. Naravno rekao sam vec ranije, da kapiram da je prednost menjacnica sto se moze (valjda) kupiti kriptovaluta za fiat novac, a ovde moras da juris oglase i slicno, dok ne dodjes do dovoljne kolicine kriptovaluta, koje kasnije onda mozes da konvertujes medjusobno i da "trgujes" njima.

Poslednja izmena:
onda nemoj da koristis menjacnice :)

da li znate koliko uzima bitstamp % ako se kupuje preko sepe / wire transfera ?

hvala unapred

Guglaj bitstamp fee...preko sepe je manje dosta cini mi se nego obican international wire

Sent from my Z5

Android app za Binance radi, sajt i dalje ne, verovatno zbog navalice :) Tako da kome treba..

Binance Goes Offline:d
Da ih nisu hakovali:p

Pisali na twitter-u šta se sve tačno dešava, nema nikakve frke.
Naspram nekih drugih menjačnica oni su jako profesionalni i korisnici su im na prvom mestu, a kao "izvinjenje" i za naše strpljenje zbog ovog incidenta smanjili su fee sa 0.05% na 0.03% (tj. 0.015% u BNB) do kraja februar.
(Na primer Kraken kad je pao nisu skoro ništa javljali i samo dozvolii dase FUD raširi da su hackovani).

Navodno imali i neke DDoS napade tj. izgleda preveliku navalu usera, pa njihov cloud provider se bori sa time.

Ovde imaš alternativne linkove, trading je u punom pogonu.

https://twitter.com/cz_binance/status/961888554224726017

@najj: kasniš celih 24 sata :D

Guglaj bitstamp fee...preko sepe je manje dosta cini mi se nego obican international wire

Sent from my Z5

mozak u outu :) ... kidanje totalno :))

72c314c90edb09163012af27cfcd0d77.jpg

Nisam ulazio juce tako da nisam primetio da neradi sajt:d Radi im us domen mada sve je usporeno svi navalili:smoke: ili ih opet neko DDoS:p

Imao sam aktivirano 2 factor authentication za cex i poloniex. Tel mi je bio na servisu i sve je obrisano. Sad kad hocu da se prijavim na menjacnicu trazi mi da ukucam onih 6 brojeva. Jel moze nekako da se ponisti 2f zastita?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Uf mislim da moras da im poses suportu Cex-a.Ako neko zna laksu opciju neka napise.
Da nemas mozda sacuvane codove kad si aktivirao za ovakve slucajeve.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Nemam nista, u tel je ubacen nov softver

Nemam nista, u tel je ubacen nov softver

Your personal data and funds are protected. If you lose access to your 2FA, please notify us at [email protected].
Pise na menjacnici to.

Predlazem kada oporavis nalog i ulogujes se,imas opciju da preko SMS-a ti posalju kod, koji ukucas.

Mob ako izgubis sa sve sim karticom,posle mozes uzeti novu kod operatera sa istim brojem ako je postpaid.

Takodje ostali koji koriste aplikaciju Google Authenticator a nemaju backup mogu da promene ne CEX menjacnici i da iskljuce 2FA i promene u SMS.

Poslednja izmena:
Upravo pisem tiket. Thx

Ista stvar mi se desila i samo pisanje suportu ili ako si sacuvao negde API

Imam problem...prodao sam ZEC na cex.io i imam verifikovanu vizu ali je sad nastao problem jer ne mogu da prebacim pare na nju,pokusao sam.Koliko sam skontao sa bloga moram depozit prvo poloziti od 20$ da bi mi to omoguculi.
Zayebo sam se sto sam prodavao kbga nisam znao...pare sam hteo da prebacim na drugu menjacnicu a to je neizvodljivo?Trebao sam ZEC prebaciti,sad je gotovo...Sta mi predlazete obzirom da mi novac treba na drugoj menjacnici?

Vrh Dno