Šta je novo?

Menjačnice

Dali je realno da radis takve stvari i jos da napises da nisi pratio?! Zao mi je sto vam banke ne zaplenjuju taj novac. Nisam zloban ali ne mogu da verujem da bi unistili svojom gluposcu sve cega se dohvatite :S:

Tapatalk

Gledaš samo iz svog ugla, provodiš tonu slobodnog vremena na benchu i u toku si sa svim pisanijama, a konkretno u vezi sa bankama i kriptovalutama.
Ja nisam niti dolazio na bench skoro, niti sam se informisao previše kako se radi transfer već sam pokušao, fail na jedan način, uspeo na drugi.
Mene nije sramota što ne znam i što sam naučio na ovaj ili onaj način, ali svakako nisam zahvaljujući tebi i sličnim komentarima, a biti glup nije isto što i ne znati: Šta znači glup?
Pokušaj da se suzdržiš od sličnih komentara na slepo ako ne poznaješ osobu o kojoj pričaš.
Ako tako razmišljaš onda sledeća rečenica treba da ti bude, "da li je realno da i na debitnu neko prebacuje, i taj novac treba zapleniti - ista banka, ista zemlja, isti račun, ista osoba, isti zakon koji se krši"...
Inače izjava " Zao mi je sto vam banke ne zaplenjuju taj novac." je zlobna, nažalost, iako ti misliš da nije.

<3 Serp

Napisao ti je gore zasto je to rekao. Zato sto kazes da nisi pratio, a svaki dan neko pise ovde o tome. Cak su i moderatori nebrojano puta rekli da se o tome ne prica ovde javno. A pise i u opisu grupe. Pisi na pm. Jeste da vec svi zivi znaju da se sve radi preko telenor kartica i ineteze ali ne moramo bar provocirati ovde na sva usta svaki dan i sami traziti da nam pogase te kartice.
Ima ljudi koji ce ti odgovoriti na pm, jeste sporije ali moramo ispostovati misljenje vecine ovde na forumu. Niko tebe ne mrzi , ali postoje neka nepisana pravila ovde kojih se drzimo koliko toliko

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Napisao ti je gore zasto je to rekao. Zato sto kazes da nisi pratio, a svaki dan neko pise ovde o tome. Cak su i moderatori nebrojano puta rekli da se o tome ne prica ovde javno. A pise i u opisu grupe. Pisi na pm. Jeste da vec svi zivi znaju da se sve radi preko telenor kartica i ineteze ali ne moramo bar provocirati ovde na sva usta svaki dan i sami traziti da nam pogase te kartice.
Ima ljudi koji ce ti odgovoriti na pm, jeste sporije ali moramo ispostovati misljenje vecine ovde na forumu. Niko tebe ne mrzi , ali postoje neka nepisana pravila ovde kojih se drzimo koliko toliko

Meh... klasičan bench forum, pre 15 god isto kao i sada... sve ti je jasno što imam 600 poruka.

O kakvom gasenju vise kartica pricate (pratim redovno forum zadnja 2-3 meseca), pa banke i drzava zive od koriscenja istih a ne od gasenja... Znaci to niko nece uraditi zato sto je neko pisao o karticama na forumu, samo ako ih neka mnogo ozbiljnija sila natera na to a ne vidim za sada to u perspektivi... Konkretno Telenor moze samo da se raduje otvaranju novih racuna/kartica i koriscenju istih, ovo na forumu im dodje ko besplatna reklama

Pisao je neko vec o tome. Mozda se nisam precizno izrazio. Pod “gasenje kartice” sam mislio zabrane primanja sredstava sa menjacnica na te iste kartice. Kao sto su ostale banke zabranile tako mogu i ove dve.

Od novembra pratim ovu i srodne teme, secam se problema samo sa isplatom novca sa menjacnica, tj problema sa menjacnicama, ne secam se da je neka domaca banka zabranila priliv novca na debitnu visa/master karticu sa neke kripto menjacnice, mozda sam prevideo?

Mene ovo vise brine:

"Identity Verification

CEX.IO always seeks to act in compliance with high security standards, which has helped us to receive the reputation of a trusted exchange. To support this status, we choose to stick to strict AML and KYC policies. In accordance with the updated Terms of Use, identity verification is now obligatory for all customers to conduct any actions on the platform. Refusing to send the necessary documents may lead to the termination of service delivery."

Da li je neko verifikovao nalog vozackom dozvolom, i da li je taj dokument dovoljan, posto su podaci ispisani latinicom? Ne bih bas da dajem sliku licne karte (cirilica).

Ја сам и на Цекс само картицу верификовао са возачком, као и цео налог на Бинанце. Нисам хтео ЛК или пасош да им шаљем.

Hvala. Ovde se radi o verifikaciji naloga, karticu sam vec verifikovao.

Gledaš samo iz svog ugla, provodiš tonu slobodnog vremena na benchu i u toku si sa svim pisanijama, a konkretno u vezi sa bankama i kriptovalutama.
Ja nisam niti dolazio na bench skoro, niti sam se informisao previše kako se radi transfer već sam pokušao, fail na jedan način, uspeo na drugi.
Mene nije sramota što ne znam i što sam naučio na ovaj ili onaj način, ali svakako nisam zahvaljujući tebi i sličnim komentarima, a biti glup nije isto što i ne znati: Šta znači glup?
Pokušaj da se suzdržiš od sličnih komentara na slepo ako ne poznaješ osobu o kojoj pričaš.
Ako tako razmišljaš onda sledeća rečenica treba da ti bude, "da li je realno da i na debitnu neko prebacuje, i taj novac treba zapleniti - ista banka, ista zemlja, isti račun, ista osoba, isti zakon koji se krši"...
Inače izjava " Zao mi je sto vam banke ne zaplenjuju taj novac." je zlobna, nažalost, iako ti misliš da nije.

<3 Serp

Raditi nesto sto donosi prihod, a ne pratiti i ne informisati se makar o osnovnim stvarima , pa Saj je bio preblag u komentaru.

A i pitanje da li je moguce da ljudi prebacuju na telnor karicu je skroz ok, pa to ce sve doci na naplatu retroaktivno jednog dana, dal za mesec , pet ili godinu ali doci ce.

Tako da je Saj u pravu skroz ;)

Mene ovo vise brine:

"Identity Verification

CEX.IO always seeks to act in compliance with high security standards, which has helped us to receive the reputation of a trusted exchange. To support this status, we choose to stick to strict AML and KYC policies. In accordance with the updated Terms of Use, identity verification is now obligatory for all customers to conduct any actions on the platform. Refusing to send the necessary documents may lead to the termination of service delivery."

Da li je neko verifikovao nalog vozackom dozvolom, i da li je taj dokument dovoljan, posto su podaci ispisani latinicom? Ne bih bas da dajem sliku licne karte (cirilica).

Ja sa vozackom :d al pre NG...

---------------------------evo poruke u celosti ako nije bila------------

[Important] Terms of Use Updated on CEX.IO
C

CEX.IO <[email protected]>
Tue 2/6/2018 9:40 AM
Evernote
logo.png
Terms of Use Updated
Terms of Use Update on CEX.IO

Today we would like to share with you the reviewed Terms of Use on CEX.IO. According to them, using CEX.IO services hereinafter means you agree with the introduced updates.

In the new version, we have specified the terms mentioned below:

Storage Conditions

Storage fee may be charged when the account is considered abandoned after 6 months from last account sign in or deposit. Please also note that already deducted from user’s account storage fee can't be refunded. Find details on our blog.

Deposits and Withdrawals

We ask you to take notice of the following aspects:

Minimum deposit amount

The users can deposit the minimum of 0.001 ETH. For other cryptocurrencies, including BTC, ZEC, BCH, BTG, and DASH, the minimum amount to deposit is 0.0001. If you send less than indicated, the coins will not be credited to your balance.

Payment Processing

We would like to mention that for wire transfers we do not use our corporate bank account but rather the services of financial institutions. They may check and verify payments, so processing takes longer. As for crypto transactions, the networks may be overloaded, which also causes delays.

While the delays arise due to external reasons, there may be no tools for us to impact the speed of transactions. As soon as we find more convenient and faster ways to deliver your payments, we will be happy to present them.

Correctness of Information

Please always make sure you are using correct destination tags and reference numbers for successful transaction processing. Remember that indicating wrong data (for XRP, XLM, or bank transfers) may lead to the loss of funds or delays in processing.

Identity Verification

CEX.IO always seeks to act in compliance with high security standards, so we stick to strict AML/KYC policies. In accordance with the updated Terms of Use, identity verification is necessary for all customers to conduct any actions on the platform.

Margin Trading

Using margin trading, please pay attention that it may sometimes appear necessary to close all margin positions, like in the cases of hard forks. If it is required, we will inform you 2 weeks before position closure.

Also, take into consideration that the system may close a position before the price hits stop loss. If it is impossible to reserve the necessary volume at the indicated price in the order book, the position will be closed at the lowest rate possible.

We are striving for full transparency in our relations with customers and highly appreciate your trust and loyalty. These changes to our Terms of Use were necessary to clarify critical points regarding how our platform works.

We are always grateful for your understanding.

CEX.IO Team

Meh... klasičan bench forum, pre 15 god isto kao i sada... sve ti je jasno što imam 600 poruka.
Nemoj pogresno da me shvatis ali bavis se necim i nisi se potrudio da procitas ovde iako je pisano bezbroj puta i pored svih upozorenja da se ne pise javno. Niko ovde nije ostao uskracen za informaciju. To sta ces ti da radis tj. kako ces svoj bizniz da vodis se ne tice nikoga ali ako svojim postupcima ugrozavas da svims to pukne... Izvini ali najiskrenije ti kazem, uzivo bih te bas opasno naduvao :d Naravno, objasnio bih ti sve detaljno kako i zasto pa bi ti bilo jasno zasto sam to napisao na nacin na koji sam napisao. Ne izmi mi za zlo, ja sam surovo iskren lik, kazem sta mi je na umu.
Funkcionisemo u sivoj zoni i taj cex nam je jedino dobro u celoj prici, nemojte rizikovati to. Ako nam slucajno pukne sema taj zbog koga jd puklo moze da se seli na drugi kraj sveta jer mu ovde zivota nema. Eto toliko je ozbiljno, lincovace ga :D
Zato kazem da je to bio izuzetno glup potez isto kao i ono slanje maila telenoru.
To sto ja provodim vreme ovde ne znaci da nemam pametnija posla u zivotu ali necu dozvoliti sebi da budem neinformisan. I ako ne znam nesto, pitam. Nije sramota.

Tapatalk

Pozdrav.
Kupio sam za drugara Ripple pre nego sto je se moglo registrovati na Cex posto mi Cex ne dozvoljava da direktno prebacim na njegovu adresu na cexu izbacuje mi non stop invalid destination a sve je ok odradjeno.
Sta mi je ciniti da li da prebacim na neku drugu menjacnicu pa da onda vratim na cex ili nesto drugo da odradim?

Hvala.

Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока

probaj tako,prebaciti drugde pa opet vratiti,il na drugoj menjacnici prodaj pa kupi ponovo,il kupi nesto drugo sto mozes na cex da prebacis,dash,zec...

Čini mi se da je bilo nešto vezano za minimum 20XRP na nalogu pre prebacivanja da bi se registrovala transakcija, ili nešto na taj fazon.
Pročeprkaj teme ovuda.

Je l ima neko problema sa Binance? Nece da mi canceluje ordere

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Prso im je neki server kazu

Sent from my Z5

Игледа неће успети да поправе до неких два три ујутру колико сам разумео на твитеру.

Stao jos ranije danas. Spekulise se o hackovanju, koje pokusavaju da zataskaju i nadoknade stetu.

Registrovao sam se danas na cex.io. Poslao sam podatke (vozacku dozvolu) za verifikaciju. Zanima me par stvari. Proviziju placam pri deponovanju i povlacenju novca, kao sto pise tamo. Ima nesto taker/maker provizija. To mi nije jasno. Jel se to odnosi na svaku transakciju koju napravim i da li sam ja "maker"? Da li se placa neka provizija za drzanje valuta na tom mom cex-ovom racunu?

Registrovao sam se danas na cex.io. Poslao sam podatke (vozacku dozvolu) za verifikaciju. Zanima me par stvari. Proviziju placam pri deponovanju i povlacenju novca, kao sto pise tamo. Ima nesto taker/maker provizija. To mi nije jasno. Jel se to odnosi na svaku transakciju koju napravim i da li sam ja "maker"? Da li se placa neka provizija za drzanje valuta na tom mom cex-ovom racunu?
Svaki vid transakcije povlacu odredjeni fee. Od toga menjacnice zive. Kod nekih su vece, kod nekih manje. Cex je od pre neki dan poceo da naplacuje neaktivne naloge. Procesljaj malo temu. Bilo je pre neki dan objava o tome.

Koji si racun skenirao za potvrdu prebivalista? Isto me ceka, pa da ne lutam.
Proviziju za drzanje ne placas ukoliko ti nalog nije neaktivan 6 meseci.

Može izvod iz banke npr.

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

@GPSSerbia

Poslao sam samo sliku prednje strane kreditne kartice i obe strane vozacke dozvole + svoju sliku kako drzim kreditnu karticu u ruci. Koje su provizije u pitanju (nisam nasao taj podatak na njihovom sajtu)?

Svaki vid transakcije povlacu odredjeni fee. Od toga menjacnice zive. Kod nekih su vece, kod nekih manje. Cex je od pre neki dan poceo da naplacuje neaktivne naloge. Procesljaj malo temu. Bilo je pre neki dan objava o tome.

Zanima me konkretno za cex. Dakle ako bilos ta prodam ili kupim u okviru menjacnice, bez povlacenja na racun, placam proviziju? Jel to ovo sa slike? Sta je 30 days? Obracunava se kumulativno posle 30 dana, ili sta?
123.PNG

=============================================
Koja je sada najbolja menjacnica? Najbolja u smislu, da podrzava Srbiju, da je sigurna, da su im sto manje provizije i slicno?

Poslednja izmena:
Da. Ako imas u zadnjih 30 dana transakcije u odredjenom obimu iz tabele, srazmerno ti se smanjuje provizija.

Ovo sto si radio je za verifikaciju kartice. Idi na account pa vidi da li ti kaze da je verifikovan. Ako nije, moraces da prodjes onu duzu proceduru, imas link na dnu njihove stranice.

Poslednja izmena:
Aha, nisam to prosao. Vidim sada da nisam verifikovan. Malopre sam se tek registrovao, pa nisam znao da mora i to. Pokusacu sa vozackom dozvolom. Ne znam sta je ovo tax reference number, ali ima da se stiklira da to nemam, pa valjda moze tako...

Nazad
Vrh Dno