Scorpyy
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.01.2018
- Poena
- 135
na cex se ne vracam sigurno.
Imao si neko lose iskustvo ili?
na cex se ne vracam sigurno.
Kakav je potencijal sa dentom. Vredi li ga kupovati?Fee je zanemarljiv 0.001, tipa ja sam danas kupio 200000 denta fee mi je 200 denta, nisam racunao koliko je to tacno u dolarima. Kada imas bnb u novcaniku jos manje, a kada ides trade coin / bnb ili coin / busd onda ti je fee 0.
U kojoj valuti najbolje prebaciti na cex da bi izbegao veliki fee?Možeš da prebaciš u fiat na menjačnici ali dalje ne može. Za fiat ti ostaju cex ili ecd od menjačnica. Ili uživo preko tether.rs ili od skoro na forumu: https://forum.benchmark.rs/threads/razmena-kriptovaluta.482918/
Mislim da je LTC ali najbolje da ti neko od članova potvrdi pošto lično nisam ništa prebacivao na cex. Gledaj generalno da ih izbegavaš sem ako moraš da ispalćuješ kod njih.U kojoj valuti najbolje prebaciti na cex da bi izbegao veliki fee?
Drzao sam do skoro sve kod njih ali sam povukao na trezor wallet. Mnogo su om velike provizije. Ecd ke takodje jak sa provizijama.Mislim da je LTC ali najbolje da ti neko od članova potvrdi pošto lično nisam ništa prebacivao na cex. Gledaj generalno da ih izbegavaš sem ako moraš da ispalćuješ kod njih.
Manje više provizije mene je najviše iznervirala činjenica da ne može da povučeš više od 10.000$ vrednosti u kriptu na novčanik. Ako neko ima veće količine mora u fazama a svako povlačenje lupe lepu proviziju.
Znam za enhanced verifikaciju. Šta reći, može im se. Mislim da je neko od članova ovde uspešno odradio verifikaciju ali i posle nje su ga nešto smarali. Što bi rekao narod šilje k*** na nama.Imaju enhanced verifikaciju gde skidaju taj limit. Podneo sam zahtev pre mesec dana i jos uvek cekam. Trazili mi brdo dokumenata, izvod iz banke, potvrda o primanjima, i onda su uzeli da me ispituju za pojedine transakcije tipa kum mi prebacio nekih 40k din na racun sto mi dugovao i oni mi trazili da im objasnim svrhu tog priliva, znaci uzas.
Nije mi uspeo depozit na Binance sa Visom iz Rajfa, card declined, ima i spisak mali koje banke su supported u Srbiji, par njih samo, erste itd.
Da li je to prvi put da ne može? Meni je polovinom jula prošla Rajfajzen Viza bez problema na Binance.
Prvi put sam sad probao, ne znam za ranije kako je bilo.
Ima spisak koje sve mogu iz Srbije, trebao sam da uslikam, od Visa samo jedna, pogrešiću ali mislim da je Erste a za Master je bilo 3-4 banke (Rajf isto nije medju njima)
Ne sumnjam, pričam današnje iskustvo sa Visom iz Rajfhajzena, rekoh ne sećam se šta je tačno pisalo odnosno koje banke samo mogu, da li je jedna ili dve za Visu pa 3-4 za Master, nebitno, ne mogu da se setim, možda probam ponovo kasnije pa ću uslikati , to je pisalo kada je declined pa onda na hover ispisano kao tooltip , na textu sličnom ovom "Which banks are supported in RS"Kupovao sam ja zadnjih 2 meseca sa Visom iz Komercijalne i iz Erste banke. Prolazilo je normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari