Ima je jedan nas clan ovde na forumu,ali nikako da se izjasni za cenu!Iz price sam izvukao izmedju redova da je nece dati ni za cenu koliko je trenutno nova 2666mhz na nasem trzistu,sto mi je previse za polovno bez garancije!
Kupi onog Kingstona. Ozbiljno.
A sto se mene tice, nisam ti odgovorio na poslednji PM jer onu tvoju "ponudu" smatram neozbiljnom... ili mozda smesnom. Ili pak i jedno i drugo. Ali sigurno ne "korektnom", kako si je ti nazvao.
Inace, sad pogledah cene kod nas, i jedino od 2666MHz sto ima jeste ovaj
GeIL, kao i taj pominjani
Kingston. Cene su te koliko pise... a ja sad gledam ponovo onaj tvoj PM i tvoju "ponudu" - ne vidim ni da si izjednacio to, kako ovde pises. Naprotiv, podbacio si.
A za tih 90 evra sto si ponudio - da dobijes mozda najkvalitetniju memoriju na svetu, sa rucno binovanim cipovima, koju su mnogi sa lakocom poterali preko 3000MHz... a uz to i izgleda brutalno... ***, nece da moze.
Dominator Platinum nije isti cenovni rang sa tim GeIL-om i Kingstonom. Jednostavno je tako.
Ostavljah i linkove sa cenom te memorije preko, kao i cenama sporijih Platinuma u jednoj (jedinoj) nasoj radnji... s razlogom. Ali dzaba, izgleda.
Inace je memorija prakticno nova (pise lepo u oglasu), probana tek da se utvrdi jel' ispravna, a potom i malo da se uporedi sa mojom, kada je i utvrdjeno - za razliku od moje - da radi na default frekvenciji sa snizenim naponom (1.6V) i 1T. Odmah nakon toga je vracena nazad u kutiju, tako da je cirka 17 dana bila u upotrebi. I stvarno ne znam odakle ti da je polovna.
A i garanciju ima... malo teze ostvarivu, cinjenica, zato je nisam ni spominjao... ali je ima.
P.S. Kupi Kingstona.
Zaista, imas jednu od najboljih Z87 ploca, koja moze da tera memorije u nebesa... red je da je uparis sa tim HyperX-om.