Iwantchitzz
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.05.2012
- Poena
- 170
Slabiji od G2 možda jeste, ali da se generalno slabo čuje mislim da nije. Ja imam običan MX4 i čuje se odlično, verujem da je Pro makar isti, ako ne i bolji/glasniji.
Jel pro verzija ima IR za kontrolu uređaja?
Izasao pre 2 sata Flyme 5.1.3.0 Stable
Jos samo da stigne pa da vidimo kako ce raditi,bio sam se uplasio da nece biti supporta za mx4 pro,kako su ljudi pricali meizufans,medjitim evo iskoTchio flyme 5
Ostaje samo da se vidi....,ajd neko ko ima mx4 pro neka proba ovo,zivo me zanima kako radi)
https://meizufans.eu/forum/topic/4360/flyme-os-5-1-3-0-stable-mx4-pro
Jel ti kasni samo whatapp ili sve app? i koliko kasne bad me zanima...Kasnjenje notifikacija opet nije reseno, a baterija mi se cini da je ista kao i na test verziji flyme 5
Jel ti kasni samo whatapp ili sve app? i koliko kasne bad me zanima...
Kasnjenje notifikacija opet nije reseno, a baterija mi se cini da je ista kao i na test verziji flyme 5
Jock, ja sam to uradio X puta i ništa...probaj da ostaviš aktivne google play services i google services framework pa javi jel notifikacije rade kako treba ( a to bi trebalo da reši problem)...
Jock, ja sam to uradio X puta i ništa...
probaj da ostaviš aktivne google play services i google services framework pa javi jel notifikacije rade kako treba ( a to bi trebalo da reši problem)...
Uvek to radim, ali mi ništa nije pomoglo ni na jednoj verziji softvera do sad.Jel si uradio clear data kad si ga flesovao?
https://meizufans.eu/forum/topic/4269/guide-how-to-get-the-notifications-working-on-flyme-5 ja cu probati jos ovo i onda cu da batalim telefon i vratim se starom...
Ma ja sam odustao od ovog telefona odavno. Sad sam na 5.6.1.12A test verziji i imam probleme koji nikako ne mogu da se reše (verovatno je i do toga što je test verzija, ali svejedno). Ne stižu mi SMS-ovi, jednom u pet puta ne mogu da se povežem na Wi-Fi, video snimanje i dalje loše... A na svakom softveru do sad lista poziva je bila loša. Ne registruje mi poziv i ne stavi kontakt prvi na listi nakon njega, i to se često dešava.
Na njemu sam dok ne uštedim još malo novca i prelazim na Nexus.
Sad ste me smorili,a cekam da mi stigne upravo...,mozda je jedino resenje da se stavi neki stariji rom...,sta mislite o tome?
Kod mene na oba. Dok sam online često se desi da mi ne stigne notifikacija na vreme. A kad nisam na netu, pa onda upalim, tad mi stignu notifikacije, ali nekad sve, nekad samo neke, a ostale stignu kad otvorim app.Wifi ili mobilni podaci? Gde kasni?
Kod mene na oba. Dok sam online često se desi da mi ne stigne notifikacija na vreme. A kad nisam na netu, pa onda upalim, tad mi stignu notifikacije, ali nekad sve, nekad samo neke, a ostale stignu kad otvorim app.
Pakao, onda da ga ni ne otvaram, nego odma na dobos ;/
Druze,to je fabricka greska...nije moja.
Ja sam sam se samo vise raspitao pa znam evo sada.
Ako bih ga kupio taj neko i kod ovlascenog prodavca,isto bi mu se desilo.
Onaj ko zna za ovo verovatno ce ga zaobici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari