Iwantchitzz
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.05.2012
- Poena
- 170
Slabiji od G2 možda jeste, ali da se generalno slabo čuje mislim da nije. Ja imam običan MX4 i čuje se odlično, verujem da je Pro makar isti, ako ne i bolji/glasniji.
Jel pro verzija ima IR za kontrolu uređaja?
Izasao pre 2 sata Flyme 5.1.3.0 Stable 🙂
Jos samo da stigne pa da vidimo kako ce raditi,bio sam se uplasio da nece biti supporta za mx4 pro,kako su ljudi pricali meizufans,medjitim evo iskoTchio flyme 5 🙂
Ostaje samo da se vidi....,ajd neko ko ima mx4 pro neka proba ovo,zivo me zanima kako radi 🙂)
https://meizufans.eu/forum/topic/4360/flyme-os-5-1-3-0-stable-mx4-pro
Jel ti kasni samo whatapp ili sve app? i koliko kasne bad me zanima...Kasnjenje notifikacija opet nije reseno, a baterija mi se cini da je ista kao i na test verziji flyme 5
Jel ti kasni samo whatapp ili sve app? i koliko kasne bad me zanima...
Kasnjenje notifikacija opet nije reseno, a baterija mi se cini da je ista kao i na test verziji flyme 5
Jock, ja sam to uradio X puta i ništa...probaj da ostaviš aktivne google play services i google services framework pa javi jel notifikacije rade kako treba ( a to bi trebalo da reši problem)...
Jock, ja sam to uradio X puta i ništa...
probaj da ostaviš aktivne google play services i google services framework pa javi jel notifikacije rade kako treba ( a to bi trebalo da reši problem)...
Uvek to radim, ali mi ništa nije pomoglo ni na jednoj verziji softvera do sad.Jel si uradio clear data kad si ga flesovao?
https://meizufans.eu/forum/topic/4269/guide-how-to-get-the-notifications-working-on-flyme-5 ja cu probati jos ovo i onda cu da batalim telefon i vratim se starom...
Ma ja sam odustao od ovog telefona odavno. Sad sam na 5.6.1.12A test verziji i imam probleme koji nikako ne mogu da se reše (verovatno je i do toga što je test verzija, ali svejedno). Ne stižu mi SMS-ovi, jednom u pet puta ne mogu da se povežem na Wi-Fi, video snimanje i dalje loše... A na svakom softveru do sad lista poziva je bila loša. Ne registruje mi poziv i ne stavi kontakt prvi na listi nakon njega, i to se često dešava.
Na njemu sam dok ne uštedim još malo novca i prelazim na Nexus.
Sad ste me smorili,a cekam da mi stigne upravo...,mozda je jedino resenje da se stavi neki stariji rom...,sta mislite o tome?
Kod mene na oba. Dok sam online često se desi da mi ne stigne notifikacija na vreme. A kad nisam na netu, pa onda upalim, tad mi stignu notifikacije, ali nekad sve, nekad samo neke, a ostale stignu kad otvorim app.Wifi ili mobilni podaci? Gde kasni?
Kod mene na oba. Dok sam online često se desi da mi ne stigne notifikacija na vreme. A kad nisam na netu, pa onda upalim, tad mi stignu notifikacije, ali nekad sve, nekad samo neke, a ostale stignu kad otvorim app.
Pakao, onda da ga ni ne otvaram, nego odma na dobos ;/
Druze,to je fabricka greska...nije moja.
Ja sam sam se samo vise raspitao pa znam evo sada.
Ako bih ga kupio taj neko i kod ovlascenog prodavca,isto bi mu se desilo.
Onaj ko zna za ovo verovatno ce ga zaobici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari