Šta je novo?

Meizu MX4

Slabiji od G2 možda jeste, ali da se generalno slabo čuje mislim da nije. Ja imam običan MX4 i čuje se odlično, verujem da je Pro makar isti, ako ne i bolji/glasniji.

Jel pro verzija ima IR za kontrolu uređaja?

Profi,ajd testiraj pa javi,najvise me zanima bat. life..@)

Kasnjenje notifikacija opet nije reseno, a baterija mi se cini da je ista kao i na test verziji flyme 5

Da li se podesio sve ono sto je potrebno da stizu not na wa ili viber ? Ima neke dve ili tri stavke. Jedna je u security apk to sigurno znam,druga je da lokujes apk i iz nje izlazis na home dugme a ne znam sta je pod tri..

Ma ja sam odustao od ovog telefona odavno. Sad sam na 5.6.1.12A test verziji i imam probleme koji nikako ne mogu da se reše (verovatno je i do toga što je test verzija, ali svejedno). Ne stižu mi SMS-ovi, jednom u pet puta ne mogu da se povežem na Wi-Fi, video snimanje i dalje loše... A na svakom softveru do sad lista poziva je bila loša. Ne registruje mi poziv i ne stavi kontakt prvi na listi nakon njega, i to se često dešava.

Na njemu sam dok ne uštedim još malo novca i prelazim na Nexus.

Poslednja izmena:
Ma ja sam odustao od ovog telefona odavno. Sad sam na 5.6.1.12A test verziji i imam probleme koji nikako ne mogu da se reše (verovatno je i do toga što je test verzija, ali svejedno). Ne stižu mi SMS-ovi, jednom u pet puta ne mogu da se povežem na Wi-Fi, video snimanje i dalje loše... A na svakom softveru do sad lista poziva je bila loša. Ne registruje mi poziv i ne stavi kontakt prvi na listi nakon njega, i to se često dešava.

Na njemu sam dok ne uštedim još malo novca i prelazim na Nexus.

i ja sam primetio da ne stignu sve sms poruke.. ne znam ni kako prodati sad ovaj telefon kad mu ni osnovne funkcije ne rade kako treba

Sad ste me smorili,a cekam da mi stigne upravo...,mozda je jedino resenje da se stavi neki stariji rom...,sta mislite o tome?

Wifi ili mobilni podaci? Gde kasni?

Малопре видех на Меизу сајту да неки модели имају проблем када се апдејтује систем, заХебе се имеи фона и оде у бутлуп...

Kod mene na oba. Dok sam online često se desi da mi ne stigne notifikacija na vreme. A kad nisam na netu, pa onda upalim, tad mi stignu notifikacije, ali nekad sve, nekad samo neke, a ostale stignu kad otvorim app.

Pakao, onda da ga ni ne otvaram, nego odma na dobos ;/

Poslednja izmena:
Druze,to je fabricka greska...nije moja.
Ja sam sam se samo vise raspitao pa znam evo sada.
Ako bih ga kupio taj neko i kod ovlascenog prodavca,isto bi mu se desilo.
Onaj ko zna za ovo verovatno ce ga zaobici.

A ti, kad vec znas, trebalo bi da ukazes na to a ne da uvaljujes.

Druze,to je fabricka greska...nije moja.
Ja sam sam se samo vise raspitao pa znam evo sada.
Ako bih ga kupio taj neko i kod ovlascenog prodavca,isto bi mu se desilo.
Onaj ko zna za ovo verovatno ce ga zaobici.

Razumem ja to ali opet ne mozes ni kupcu reci da ima fabricku gresko posto onda nece uzeti telefon, a ako precutis onda nije onako kako si naveo u oglas. Razumes sta hocu da kazem ( biti fer i posten ) :D

Nazad
Vrh Dno