Ja nisam uspeo, jedno vreme mi je radilo kako treba kad sam se igrao sa permisijama, ali opet ne radi već duže vreme. Možda ima neko rešenje na Meizu Fans forumu, nisam tamo bio odavno.
Znate li koja je zadnja verzija Androida na Mx4 Pro?
Hvala na podeljenom iskustvu. Kameru gotovo da i ne koristim noću, tako da mi to ne smeta. Ovo što se kontakta tiče navikao sam jer sam imao iPhone gde sam upisivao sam +381. Opremu sam za sve telefone poručivao, jer je veći izbor, nije problem da sačekam 15ak dana.
Dvoumim se još uvek, ali definitivno MX4 Pro će biti moj sledeći izbor. Da sačekam još malo, taman da vidim kako će stefan10 proći sa carinom.
Mislim da je tako kod svih telefona..
Po meni je nekako bas dosta zumirano.. Uradio sam screenshot kako izgleda, na obe slike je ista udaljenost telefona od sata. Mozda je ovo normalno, pre ovoga sam imao g2 pa nisam primetio da tako zumira :d
Nisam siguran da li si me razumeoznaci cim se udje u video mod da se snima slika je vec automatski nekako zumirana :wall: a koji jos telefon gledas sem ovog ?
Ja ne znam kako je kod drugih, ali meni su 4K snimci očajni i to na svim softverima do sad. Zrnasto je sve i jednostavno je loš kvalitet. I nije problem do primerka jer imam dva MX4 u kući, a ima i drugar i na sva tri je isto.Fazon toliko zumira i z3 kada se snima 4k![]()
Ima bagova: prilikom snimanja slika je zumirana, kasne notifikacije na whatsapp-u ( viber mesendzer to radi ), ako posaljes sms poruku na broj koji nije +381, odgovor ti stize u novi "kontakt,folder,karticu kako god" ako me razumes sta hocu da kazem. Kamera je po danu odlicna. Skener otiska prsta je brz. Opreme e nema kod nas tkd sve moras narucivati i cekati ali nije skupo. Sagovornik se slabije cuje, zvuk u slusalicama je odlican. Trenutno sam na beta verziji flyme 5 ali navodno ce uskoro redovno verzija. Na kineskoj verziji softvera ima dosta kineskih aplikacija neke mozes izbrisati, a neke ne tj mozes i te ako rutujes telefon. Kad se prebaci na eng jezik ostanu neke stvari na kineskom ali su totalno nebitne stvari, moze se preci na internacionalnu verziju softvera ali tamo stize kasnije update za softver.
Kako mislis da se sagolornik slabije cuje? Jel kad pojacas do kraja i opet slabo...,pitam te jer ja malo slabije cujem a upravo cekam pro veziju sa jd,malo si me sad zbunio sa tim utiskom :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari